![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Home game handas :)
Moderatorius: auskaras
6 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Home game handas :)
Sveiki. Su draugais žaidėme pokerį namuose. Žaidėme 9 - iese sng su nelimituotais rebuy, prizines vietas dalinasi žmonės užėmę pirmas dvi vietas. Likom tryse. Kadangi nemoku naudotis jokiais handų konverteriais, nupasakosiu žodžiu ir norėčiau sužinoti, ką jūs būtumėte darę mano situacijoje. Taigi, aš Dealer su 17 k, blindai 1k/2k, gaunu 55 ir raisinu 5K. Sb su apie 12 k stacku foldina, o chip leader su apie 25 k stacku calls. flop J73. Jis check, aš raise 6k, jis all in aš call. Jis parodo 88 aš krentu. Ar butumėte pasielgė taip pat?
- Benediktas
- Naujokas

- Praneš.: 22
Re: Home game handas :)
tai reikejo pagalvoti apie tai ka darytum eigu jisai pasiulytu all in , kadangi atcallinai tai kam raisinai 6k ir pasilikai mazai reikejo iskarto viska stumti arba checkinti , bentjau mano galva ..
-

fuxx - Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 170
kaip supratau vyskas vyko taip...
Before flop :
you
oponent
Tu raise 5k.
oponent calls 5k.
flop
Mano manymu pirmas dalykas su 55 rise 2,5bb yra per daug ilogical (ta prasme - jei norejai nubaidyti ...2,5bb tikrai ne ta suma su kuria gali isgasdinti o ypac siuo atveju dar ir chip leader) Also 55 nera strong card todel neverta niekada zaidziant per daug issisokti ir kelti nes outai yra visi pries tave ir tik keletas palankus tau.
Jo check yra suprantamas - jis matydamas jog turi 2nd top pair gal prisibijojo gal tave uztrapint norejo turedamas vidinius instinktus kad tu garantuotai neturi j. (vidiniai instinktai - susiformave is to geimo kuri jus zaidete , tavo zaidimo stiliaus , gal kazkur kazka issiduodi ir pan.) kaip seks veliau - matysi kad didziausia tikimybe buvo antram atvejui.
Tu - padarei ganetinai grubia klaida - matydamas jog ant stalo yra dvi kortos aukstesnes uz tavo hand cards davei all -in . vien tada kada jis pakolina tavo kad ir ta juokinga 2,5bb tau turejo sukelti kazkoki vidini alert ir buti atidesniam bei budresniam kortoms esancioms flope bei jo rankose.ir neskubeti.
mano manymu galejai lengvai praslysti ir su checkais butum not so much loose.
o kas del jo ...jis jaumano manymu ir po flopo buvo nusiteikes all in tik lauke tavo rise...
Before flop :
you
oponent
Tu raise 5k.
oponent calls 5k.
flop
Mano manymu pirmas dalykas su 55 rise 2,5bb yra per daug ilogical (ta prasme - jei norejai nubaidyti ...2,5bb tikrai ne ta suma su kuria gali isgasdinti o ypac siuo atveju dar ir chip leader) Also 55 nera strong card todel neverta niekada zaidziant per daug issisokti ir kelti nes outai yra visi pries tave ir tik keletas palankus tau.
Jo check yra suprantamas - jis matydamas jog turi 2nd top pair gal prisibijojo gal tave uztrapint norejo turedamas vidinius instinktus kad tu garantuotai neturi j. (vidiniai instinktai - susiformave is to geimo kuri jus zaidete , tavo zaidimo stiliaus , gal kazkur kazka issiduodi ir pan.) kaip seks veliau - matysi kad didziausia tikimybe buvo antram atvejui.
Tu - padarei ganetinai grubia klaida - matydamas jog ant stalo yra dvi kortos aukstesnes uz tavo hand cards davei all -in . vien tada kada jis pakolina tavo kad ir ta juokinga 2,5bb tau turejo sukelti kazkoki vidini alert ir buti atidesniam bei budresniam kortoms esancioms flope bei jo rankose.ir neskubeti.
mano manymu galejai lengvai praslysti ir su checkais butum not so much loose.
o kas del jo ...jis jaumano manymu ir po flopo buvo nusiteikes all in tik lauke tavo rise...
In Poker We Trust...
-

Skyliner - Naujokas

- Praneš.: 1
Bet tai ką man tada reikėjo daryti? Blindai milžiniški, nejaugi foldinti 55 kai esu ant Dealer? Tik callint pre - flop ?
- Benediktas
- Naujokas

- Praneš.: 22
Benediktas rašė:Bet tai ką man tada reikėjo daryti? Blindai milžiniški, nejaugi foldinti 55 kai esu ant Dealer? Tik callint pre - flop ?
as tava vietoi dar foldinciau,o ant BB ziurint ka darys SB daryciau all in
-

Armage - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 112
6 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių