![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Įdomios pokerio istorijos
Moderatorius: auskaras
Įdomios pokerio istorijos
Taigi čia kiekvienas galės papasakot kokią nors istoriją nutikusią prie pokerio stalo.
Taigi pradedam.
Mistiškoji 22-23 diena.
O buvo taip....
9:00 Ryte prisėdau prie absolute poker room. Užsimanaiu pažaisti Head-up, ką gi žiūriu sėdi vienas žaidėjas laukia varžovo, galvoju pažaisiu paspaudžiu buy in sumoku pinigus, dar pinigai keliauja prie delerio bet viskas pastringa, žvilgteliu į modemą internetas nebeveikia, pinigai kaip į balą išmesti.
10:00 Internetas atsigauna, aš prisėdu prie Absolute poker stalo Head-up atsilošti savo pinigų, sekasi neblogai kol neapdarau All in vos tik padarau, nors su geriausiomis kortomis laimineju iki riverio, o riveriui iškritus iškart pralošiu, taip bent buvo 4 kartus 2 partijose.
Nusprendžiau kad neapsimoka žaisti daugaiu Abosolute, tai einu į Partypoker aš prisėdu prie stalo ir žaidziu kaip visuomet, pasidarau šiokį tokį pliusa, gaunu:
aš dėl nežinomu priežasčiu pakeliu, varžovas kiti šaukia, dar vienas pakelia, aš šaukiu liekam keturiese, bankas keli doleriai iškrenta:
varžovas padeda 2$, kitas raise iki 4$, trečias 4$ šaukia, aš call paspaudžiu, bet partypoker nereguoja, internetas nelūžo, bet niekas nereguoja, praeina 1 mintė, aš grižtu. Du varžovai padėję All in bankas $36, man keliauja 4$, o 36$ varžovui su
, bet pas mane aukštensnis full house būtų buvęs, ima siutas, bet neiko nebepakeisi...
Po tokio dalyko supratau kad geraiu aš nebelošiu su tokiu netu...
01:00 Grįžtu namo galvoju reikia visdėlto atsilošt, o tada ir prasidėjo:
Galvoju kita diena, einu aš head-up parodyt ką moku
Žaidžiu apylygiai varžovas isidirbinėja vis All in daro, taigi po 4 All in net neišritus flopui ir man gavus
gavoju reik prigaut (jo kortos
)
Iškrenta
, gavoju na ir vėl... bet ant turn
aaa... džiaugsmas laikingas iki riverio, kuris yra
.
Sėdžiu apšalęs, bet galvoju visko pasitaiko, galvoju laimėjai lengvai parodysiu aš tau, prisėdu atsilošti:
Vėl be perstojo jis šaukia All in, tai buvo 3 kartus kol ketvitą kartą neiškrito man
,
jam
po flopo ir turn
jis aišku raise aš all in ir galvoju blemba durnai padaraiu dabar jis atmes, bet ne jis call je je jo kortas matau akys ant kaktos...
Nueinu prie kito Head-up stalo, laimineju turiu 2720 varžovas 280 žetonų,
1) All in darau su KQ pralošiu, varžovas paima su High card Ace,
2) Paskui man iškrenta A10, man straight po turno darau all in, varžovui callina ant riverio flush, jis vel pasiema banką.
3) Gaunu 77 darau All in, varžovas 22, ant riverio iskrenta 2
4) Gaunu K10 varžovas daro All in su 27 aš pamastęs kad kątik pralošiau 3 All in išeilės sutinku, iškrenta K2277 aš su ironiška šypsena galvoju gal einu miego, bet visvien bent vieną head up pasiryžau laimėt dėl garbės.
01:30 Prisėdu, žaidžiu, su varžovu turim apygyliai žetonų, gaunu kortas:
Gaunu
varžovas daro All in aš apsidžaiugiu, nes nevisada taip pasitaiko, aš šaukiu. (Varžovas turi
) Na šypsena veide, bet su baime krenta kortos:
liūdesys veide, bet dar viltis nemirė, korta
šypsena veide, galvoju ir man bent kartelį nuskilo, kol nepamatau riverio
.
Tada tikrai supratau, kad laikas miegot ir dar kartą supratau, kad jei nesiseka tai geriau ir nereikia bandyt atsilošt.
Taigi pradedam.
Mistiškoji 22-23 diena.
O buvo taip....
9:00 Ryte prisėdau prie absolute poker room. Užsimanaiu pažaisti Head-up, ką gi žiūriu sėdi vienas žaidėjas laukia varžovo, galvoju pažaisiu paspaudžiu buy in sumoku pinigus, dar pinigai keliauja prie delerio bet viskas pastringa, žvilgteliu į modemą internetas nebeveikia, pinigai kaip į balą išmesti.
10:00 Internetas atsigauna, aš prisėdu prie Absolute poker stalo Head-up atsilošti savo pinigų, sekasi neblogai kol neapdarau All in vos tik padarau, nors su geriausiomis kortomis laimineju iki riverio, o riveriui iškritus iškart pralošiu, taip bent buvo 4 kartus 2 partijose.
Nusprendžiau kad neapsimoka žaisti daugaiu Abosolute, tai einu į Partypoker aš prisėdu prie stalo ir žaidziu kaip visuomet, pasidarau šiokį tokį pliusa, gaunu:
aš dėl nežinomu priežasčiu pakeliu, varžovas kiti šaukia, dar vienas pakelia, aš šaukiu liekam keturiese, bankas keli doleriai iškrenta:
varžovas padeda 2$, kitas raise iki 4$, trečias 4$ šaukia, aš call paspaudžiu, bet partypoker nereguoja, internetas nelūžo, bet niekas nereguoja, praeina 1 mintė, aš grižtu. Du varžovai padėję All in bankas $36, man keliauja 4$, o 36$ varžovui su
, bet pas mane aukštensnis full house būtų buvęs, ima siutas, bet neiko nebepakeisi...
Po tokio dalyko supratau kad geraiu aš nebelošiu su tokiu netu...
01:00 Grįžtu namo galvoju reikia visdėlto atsilošt, o tada ir prasidėjo:
Galvoju kita diena, einu aš head-up parodyt ką moku
Žaidžiu apylygiai varžovas isidirbinėja vis All in daro, taigi po 4 All in net neišritus flopui ir man gavus
gavoju reik prigaut (jo kortos
)
Iškrenta
, gavoju na ir vėl... bet ant turn
aaa... džiaugsmas laikingas iki riverio, kuris yra
.
Sėdžiu apšalęs, bet galvoju visko pasitaiko, galvoju laimėjai lengvai parodysiu aš tau, prisėdu atsilošti:
Vėl be perstojo jis šaukia All in, tai buvo 3 kartus kol ketvitą kartą neiškrito man
,
jam
po flopo ir turn
jis aišku raise aš all in ir galvoju blemba durnai padaraiu dabar jis atmes, bet ne jis call je je jo kortas matau akys ant kaktos...
Nueinu prie kito Head-up stalo, laimineju turiu 2720 varžovas 280 žetonų,
1) All in darau su KQ pralošiu, varžovas paima su High card Ace,
2) Paskui man iškrenta A10, man straight po turno darau all in, varžovui callina ant riverio flush, jis vel pasiema banką.
3) Gaunu 77 darau All in, varžovas 22, ant riverio iskrenta 2
4) Gaunu K10 varžovas daro All in su 27 aš pamastęs kad kątik pralošiau 3 All in išeilės sutinku, iškrenta K2277 aš su ironiška šypsena galvoju gal einu miego, bet visvien bent vieną head up pasiryžau laimėt dėl garbės.
01:30 Prisėdu, žaidžiu, su varžovu turim apygyliai žetonų, gaunu kortas:
Gaunu
varžovas daro All in aš apsidžaiugiu, nes nevisada taip pasitaiko, aš šaukiu. (Varžovas turi
) Na šypsena veide, bet su baime krenta kortos:
liūdesys veide, bet dar viltis nemirė, korta
šypsena veide, galvoju ir man bent kartelį nuskilo, kol nepamatau riverio
.
Tada tikrai supratau, kad laikas miegot ir dar kartą supratau, kad jei nesiseka tai geriau ir nereikia bandyt atsilošt.
Paskutinį kartą redagavo DarekaZ Šeš Gru 23, 2006 6:08 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
Geriausia pamoka- pralaimėjimas.
-

DarekaZ - Administratorius
- Praneš.: 976
Leadas rašė:nu nereali tau diena
Man irgi yra buve losimu kai nesupranti kaip taip gali atsitikti![]()
Jeigu jau nesiseka,geriau ishjunk modema ir eik solitaire zaisti![]()
Jo čia per vakar įvyko tiek kiek nėra man įvykę per visą mano pokerio istoriją, kad varžovui yra vos kelios kortos kaladei kaladei kuri gali pagelbet ir iškrenta....
-

Šiaip toks idomiausias pralošimas buvo Fonbete, kai diena buvo žaiuri, nesisekė: Man iškrito
Flopas:
Varžovas daro All in, as beabejo sutinku su tokiom kortom, jo kortos
taigi jam yra dvi kortos kurios gali jam pagelbėt tai dvi septynkes
Turn:
River:
Po šito pralošimo nusiemiau pinigus abejodamas fonbetu, beje įdomu kokia tikimybė buvo kad iškris tokios kortos? :P
Flopas:
Varžovas daro All in, as beabejo sutinku su tokiom kortom, jo kortos
Turn:
River:
Po šito pralošimo nusiemiau pinigus abejodamas fonbetu, beje įdomu kokia tikimybė buvo kad iškris tokios kortos? :P
-

DarekaZ rašė:Šiaip toks idomiausias pralošimas buvo Fonbete, kai diena buvo žaiuri, nesisekė: Man iškrito![]()
Flopas:![]()
![]()
![]()
Varžovas daro All in, as beabejo sutinku su tokiom kortom, jo kortos![]()
Turn:![]()
River:
Labai paprasta suskaičiuoti. Žiūrint kiek žaidėjų žaidė. Jei sakysime jūs dviese, tai: kaladėje 52 kortos, jūs turit keturias ir trys ant stalo. Vadinasi lieka 45 kortos. 2/45*1/44=1/990. Šansas labai mažas, praktiškai sunkiai suvokiamas, tačiau...tuom ir skiriasi internetinis pokeris nuo gyvo, kad apgaut gali lengvai ir to niekada nesužinosi, niekada neįrodysi, nors ir dievagojasi, kad PRIMA POKER yra nenulaužiamas ir į jį neįmanoma įsibrauti. Vis tik, virtualus dalykas lieka virtualiu, todėl žaisti gyvai yra daug saugiau, smagiau ir profesionaliau :twisted:
Whatever
-

777 - Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 423
siaip as dabar daznai pagalvoju, jeigu pas mane ateina JJ, tai reiskia kazkas tures irgi pora arba damu arba karaliu ir dazniausiai taip buna
nu cia per money kai zaidi, turnyruose tas reciau pasitaiko, nes ten fee pokerio saitas neima nuo handu
o siaip tai, pralaimeti yra menas, nes pergales tai greitai pasimirsta, o pralaimejimai lieka ilgokai atminti (citata is filmo Pokeris)
o siaip tai, pralaimeti yra menas, nes pergales tai greitai pasimirsta, o pralaimejimai lieka ilgokai atminti (citata is filmo Pokeris)
- tourist
- liudvikas
liudvikas rašė:Nu plin ir kur jus randat tokius fuksus loshejus.
Grynai fortuna subine atkishus tau
Aha dabar bijau pokerio sąskaitą įjunkt po tokių paskutinių kartų, bet jaučiu teks..
-

Šiandien visą rytą nesisekė žaisti sit-and-go :-x
2 kartus su FullHouse pralaimėjau geresniam FH.
3 kartus su dviem porom gavau į kaulus nuo 2 porų (per vieną aukštesnių)
Mačiau nerealiausią dvikovą...
VS.
O ant stalo pasivartė... neatsimenu tiksliai, bet ir K, ir A...
Galiausiai, kai žaidžiau vieną iš paskutinių turnyro stadijų du all-in sumetė nerealų banką, tačiau abu turėjo po AA.
2 kartus su FullHouse pralaimėjau geresniam FH.
3 kartus su dviem porom gavau į kaulus nuo 2 porų (per vieną aukštesnių)
Mačiau nerealiausią dvikovą...
VS.
O ant stalo pasivartė... neatsimenu tiksliai, bet ir K, ir A...
Galiausiai, kai žaidžiau vieną iš paskutinių turnyro stadijų du all-in sumetė nerealų banką, tačiau abu turėjo po AA.
- KAĖKIS
- unmerciful
unmerciful rašė:Va po tokiu nesamoniu ir supranti kad skill'as pokeryje turi maza reiksme. Luck is all
nesvaik tu cia, megeju lygyje gal sekme ir yra svarbiausia, bet tik ne profu pokeryje. Sublizget viena kita karta gali, bet ilgam marsrute laimi geriausi.
taip kaip tu kalba tik naujokai, kurie nesupranta pokerio.
KACKIS, full house slidi korta, ypac online pokery, kai cia biski nerealiu padalijimu buna
- tourist
tourist rašė:unmerciful rašė:Va po tokiu nesamoniu ir supranti kad skill'as pokeryje turi maza reiksme. Luck is all
nesvaik tu cia, megeju lygyje gal sekme ir yra svarbiausia, bet tik ne profu pokeryje. Sublizget viena kita karta gali, bet ilgam marsrute laimi geriausi.
taip kaip tu kalba tik naujokai, kurie nesupranta pokerio.
KACKIS, full house slidi korta, ypac online pokery, kai cia biski nerealiu padalijimu buna
tai jo, as naujokas. gal ir neteisingai issireiskiau, bet sekme vistiek pripazink yra lb svarbi. ir nedaryk piktumo saunuole
- unmerciful
savaime aisku kad sekme yra reikalinga, bet jeigu tu sakai kad sekme yra viskas, tai tada galima swakyti kad sekme yra ir moksle, sporte, gyvenime visur. Jeigu tu mastai kad svarbiausia sekme, tai nznau.
Vnz fortunos sekmes reikia, bet sekasi geriausiems ir tiek.
Vakar stebejau mansio poker doom challenge turnyr PER SPORT3 tai vnz laimejimo toks agresyvus vyrukas, praktiskai visa zaidima, jis ten nieko blatno neturejo, taciau agresyviai zaisdamas pries silpnesnius, jis laimejo turnyra. kai liko du zaidejai jis turejo 250k chipsu, o varzovas 50k. vnz nepasakyciau kad vakar ten jam sekesi, tiesiog matesi aukstesnis lygis, negu ju varzovu.
Vnz fortunos sekmes reikia, bet sekasi geriausiems ir tiek.
Vakar stebejau mansio poker doom challenge turnyr PER SPORT3 tai vnz laimejimo toks agresyvus vyrukas, praktiskai visa zaidima, jis ten nieko blatno neturejo, taciau agresyviai zaisdamas pries silpnesnius, jis laimejo turnyra. kai liko du zaidejai jis turejo 250k chipsu, o varzovas 50k. vnz nepasakyciau kad vakar ten jam sekesi, tiesiog matesi aukstesnis lygis, negu ju varzovu.
- tourist
Cash. $ 0.5/1
Pirmas dalinimas. Nieko gero. Nusimetu.
Antras dalinimas. Nieko gero. Žiūriu flop. Nusimetu.
Trečias dalinimas. KK
Jau rašiau... nemėgstu karalių poros rankoj
Nu, ir pažaidėm "raise and re-raise" iki All-in (~150)
Flop tuščias (mažos kortos). Turn - nieko. River - nieko.
Gaunu per ausį nuo AA
Pirmas dalinimas. Nieko gero. Nusimetu.
Antras dalinimas. Nieko gero. Žiūriu flop. Nusimetu.
Trečias dalinimas. KK
Jau rašiau... nemėgstu karalių poros rankoj
Nu, ir pažaidėm "raise and re-raise" iki All-in (~150)
Flop tuščias (mažos kortos). Turn - nieko. River - nieko.
Gaunu per ausį nuo AA
- KAĖKIS
Grįžti į Diskusijos apie pokerį
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių