logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Ieskau patarimo

Bendros diskusijos pokerio tema, viskas kas apie pokerį.

Moderatorius: auskaras

Ieskau patarimo

Standartinė Telahabielis » Tre Rgs 14, 2011 8:55 pm

Kagi formumieciai vel grizau :) 2 kartus meginau pasipelnyti is pokerio,ir du kartus nepavyko .Pirma karta del patirties stokos.O del antro karto nezinau,todel ir nutariau pasikonsultuoti su savo srities zmonemis :)
Taigi,idejau 15$ i Ps,zaideju lygis nenustebino,supratau kada neverta losti (tarp 7-9valandos vakaro :D neverta zaisti ,renkasi stipresni zaidejai,o konkurencija man nepatinka,ateinu laimeti ) taipogi supratau ,kad per daug i diena zaisti negaliu (krenta zaidimo lygis) . Max buvau pakiles iki 49$ ,stabiliai nei kart neprakisau (einu 3,5$ sng 9 zaidejai max no limit stalus po du stalus iskart,o tada prasidejo swingai.Kritau ir vel kylau,bet vis zemyn ir zemyn.Nors per keturias dienas susirinkau 337Lt viska prakisau.Pora kartu pavede statistika (kai turi 80%-83% laimeti,bet situ dalyku nekaltinu,tai ne as blogai sulosiau,o sekme kitiems sypsojosi ) Dariau ir pats klaidu,nestebejau priesinku,ar zaidziau pavarges,nuobodziaudziamas .Kaikurias klaidas pastbejau kai kuriu ne,taciau kilo viena man mintis.Per mazas bancrollas,per aukstas limitas,todel greitai sudegu.Ar teisinga linkme einu? kad per ausktai uzsokau,kai zemas pinigu lygis .Todel ketinu kita menesi persivesti 70$ kad uztektu ant 20 sng 3,5$ limituose (man ten patogu ir zaideju lygis nuo megejisko iki vidutinio su + :) lengvi pinigai, jai sekme nesisypso niekam ir zaidi savo A game )
Dar noreciau paklausti del papildomu softu? Tie kas juos naudoja ar yra nauda apciuopiama ir kokia? Atsiprasau del minciu makalynes,norisi tiek daug pasakyti,taciau sunkiai risasi mintis :)
Telahabielis
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 3

Re: Ieskau patarimo

Standartinė Brilijant » Tre Rgs 14, 2011 11:13 pm

Sveikas, pirmiausia tai tavo orientavimasis blogas, turetum ne skaiciuot keik buvai pakiles ar kiek buvai nukrites, o turetum ziureti tik i zaidima, ar visa laika gerai zaidei?? Kelk sau pastoviai sita klausima " Kaip galeciau pagerinti savo zaidima??"
Rekomenduoju i foruma pastoviai postinti handus. Ar su kuo nors tariesi del zaidimo? Kaip tada zinai, kad jis geras?
Imesk ranku cia i foruma, gausi atsakymu patobulinsi savo zaidima.

Del bankrollo tai 20 ipirku yra itin agresyvus zaidimo planas netgi ir 9 zmoniu turnyrams, rekomenduoju arba padidinti bent iki 50 arba pradziai nusileisti i zemesni lygi, sulosti ~200sng ir tada vertinti jau rezultatus.

Visada gali kreiptis asmeninio patarimo, turiu patirti sng srityje visada su malonumu atsakysiu ir padesiu.

Literatura? ar studijavai ka nors cia tema? Galiu rekomenduoti tikrai vertingu knygu

Programos. Manau tavo lygyje ju nereikia, tas lygis yra beatinamas ir be programu ypac zaidziant mazai stalu, taciau naudinga programa butu SnGWizard skirta ICM situacijoms. Ar zinai kas yra ICM ir su kuo jis valgomas ?
Aš žaidžiu:
bwinpartyunibettriobet888pokerstars
Vartotojo avataras
Brilijant
Pokeris24.com komanda

Praneš.: 139
Pokeris.lt lyga:
Taškai: 20
Turai: 2

Standartinė Telahabielis » Ket Rgs 15, 2011 12:44 am

Aciu uz nuosirdzius patarimus,ir klausimus,pameginsiu atsakyti,kad butu aiskiau :) rankas retai analizuoju,bet zaidziu prie stalo su itin geru zaideju,jis mano draugas,tai sako mano klaidas,o kai svetainei zaidziam sng 7-8 zaideju turnyriukus,sako maniskes klaidas,tell'us jai pats to nepastebiu.Geras auskto lygio zaidejas,sako nors ir patobulejau,mano zaidimas per daug kietas,super tight agresive (toki zaidimia zaidziu,kad iskiepyti savo stiliu kitiems,kad zinotu jog zaisiu tik su gerom kortom,ir tai veliau pakilus blindams padeda vogti is bet kokios pozicijus kai mazdaug perprantu zaidejus).
Manau laisviau zaisciau,jai tureciau daugiau ipirku,tai suzinosiu kita menesi :) .
Taip stebiu savo zaidima,taciau handu neanalizuoju.Analizavimas tai jus turite omenyje,kad ziureti svarbiausias rankas (laimetas ar pralaimetas) ir ziureti kaip galejau jas kitaip suzaisti ar ka praleidau?Analizuoju zaidimus.Kada galiu zaisti,koks nusiteikimas geriausias,kiek vienu metu stalu galiu zaisti.stengiuosi psihologija peprasti.
Del knygu,jokiu rimtu nesu skaites.Ketinu pradeti skaityti Brunson knyga.Apie SnG knygu ir nesu skaites,taciau skaitau daug pokerstrategy sng,pshilogija,paskaitau cia foruma,randu kai kuriu rimtesniu minciu.Esu skaitessuper_strategy_guide (rekomendavo mano draugas,cia kaip komspektas).Taipogi ziurejau Final Table Poker With Phil Gordon (ir iki sil ziuriu,kad perprasciau mastyma),ir apie Position trumpa dvd 40min bei smulkias gudrybes.Ziurejau ir full tilt poker akademy klipus (kol jie dar buvo) . Buciau dekingas jai jus kokiu knygu parekomenduotumete,visada yra kur tobuleti.Ir savo zaidima noreciau patobulinti.
Ant tilt jau nebeiseinu,i nesekmes reguoju ramiai,kaip neisvengiama dalyka.Pot odds ir out'us skaiciuoti moku,bet skaiciuoju letai,man neuztenka laiko prie SnG stalu kad labai tiksliai viska apskaiciuociau (patirties stoka matyt,arba flegmatiskas mastymas) .
Apie programas visiskai nenusimanau,niekad ju nenaudojau,del principu,kad jas naudoja tik silpni zaidejai.Taciau dabar manau,kad jos patobulintu mano zaidima.Jai butu imanoma,numeskite tik linkus,informacija rasciau pats.Nenoriu per daug varginti ar apkrauti.
Isties malonu,kad padedate ir greitai atrasete :)
Telahabielis
Naujokas
Naujokas

Standartinė Brilijant » Ket Rgs 15, 2011 1:16 am

Sveikas dar karta, brunsono skaityti nerekomenduoju, todel, kad pirma tai gana sena knyga ir visiskai nespecializuota tne rasoma apie visus pokerio zaidimus ir .t.t
Kaip suprantu tu specializuojiesi i sng ? tai turetum ir literaturos ieskot sng
Rekomenduoju:
1. Collin_Moshman_-_Sit_n_go_strategy cia kaip ir biblija zinok visu sng zaideju, knyga irgi senoka, taciau tikrai labai vertinga, ja galima rasti internete ir parsisiusti nemokamai.
2. http://www.amazon.com/Secrets-Sit-Gos-S ... 1904468438 nezinau ar galima rasti ja internete? pats esu nusipirkes visas knygas per amazon. Ir dar svarbu nesumaisyti yra sekanti sio paties autoriaus knyga apie ivairius kitus SnG formatus, tai sita antroji knyga gana nenusisekusi ir labai mazai naudingos informacijos.
3. http://www.amazon.com/gp/product/193539 ... CMJXN8RW1W
Velgi labai vertinga knyga tiek SnG tiek MTT zaidejas tikrai rekomenduoju isigyti.

Del programu
tai pagalbines statistikos ir analizavimp programos
http://www.holdemmanager.com/
http://www.pokertracker.com/

SnG ICM stadiju analizavimo programos [SNG zaidejams BŪTINOS]
http://www.sngwiz.com/tiki/tiki-index.php

Gero tobulejimo ;)
Aš žaidžiu:
Vartotojo avataras
Brilijant
Pokeris24.com komanda

Pokeris.lt lyga:

Standartinė RadzyS » Ket Rgs 15, 2011 7:09 pm

na knygas gaut PDF formatu tai neproblema, bet skaityt nesamone per ekrana :)
Visikšai nesvrabu, kokia travka raidaes isšedtytos žodžusioe, savbru tik, kad pimira ir paksunite raide btuu svao vietejoe.
Aš žaidžiu:
triobetpokerstars
Vartotojo avataras
RadzyS
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 180

Standartinė Telahabielis » Ket Rgs 15, 2011 11:36 pm

Aciu jums Brilijant,tikrai padejote :) .
Pdf formatas kaip tik patogus,isidedi i ipod eini i wonia paguleti ir skaitai ramiai :)
Telahabielis
Naujokas
Naujokas

Standartinė Brilijant » Pen Rgs 16, 2011 6:41 am

Nu manau kiekviename variante galima rasti ir pliusu ir minusu, o tikrai norint kazka atlikti tai nelabai svarbu ir koks tas variantas, jeigu nori ismokti zaisti tai tiks ir PDF ir Normalios knygos ir audio formatas.

Gero tobulejimo ;)
Aš žaidžiu:
Vartotojo avataras
Brilijant
Pokeris24.com komanda

Pokeris.lt lyga:

Grįžti į Diskusijos apie pokerį

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta