![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Internetinis kazino 32vegas
Moderatorius: auskaras
15 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Internetinis kazino 32vegas
Sveiki,
Jei sakykim nepilnametis žaistu šiam internetiniam kazino, kaip kazino darbuotojai sužinotų, kad žaidėjas nepilnametis? Kiek esu girdėjęs, tai BETFAIR prašo, kad atsiųstum paso kopiją, kazino turbūt irgi taip daro, ar ne??
P.S. 32vegas yra tas pats kas Joyland kazino arba Europa kazino, tik išvaizda kitokia.
Jei sakykim nepilnametis žaistu šiam internetiniam kazino, kaip kazino darbuotojai sužinotų, kad žaidėjas nepilnametis? Kiek esu girdėjęs, tai BETFAIR prašo, kad atsiųstum paso kopiją, kazino turbūt irgi taip daro, ar ne??
P.S. 32vegas yra tas pats kas Joyland kazino arba Europa kazino, tik išvaizda kitokia.
- Silvas
As galiu atsakyt. Kazino zaidimu nezaisk! Tu dar nepilnametis, o jau impulsyvus losejas
www.ThePokerBay.org <<< Kruvos pokerisku downloads, filmai,knygos,interviu ir t.t
- Emis
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 310
Silvas rašė:Emis rašė:As galiu atsakyt. Kazino zaidimu nezaisk! Tu dar nepilnametis, o jau impulsyvus losejas
Ech... Aš turiu pinigų, kuriuos sau galiu leisti pralošti. Tai ar žaidę online kazino jūsų prašė paso kopijos ar šiaip ką?
Geriau atiduok kam nors tuos pinigus kuris juos vertina ir isleidzia prasmingai..
-

Stiller - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 130
Stiller rašė:Silvas rašė:Emis rašė:As galiu atsakyt. Kazino zaidimu nezaisk! Tu dar nepilnametis, o jau impulsyvus losejas
Ech... Aš turiu pinigų, kuriuos sau galiu leisti pralošti. Tai ar žaidę online kazino jūsų prašė paso kopijos ar šiaip ką?
Geriau atiduok kam nors tuos pinigus kuris juos vertina ir isleidzia prasmingai..
Jei ką, aš pinigų turiu užtektinai,kad galėčiau palošt kazino ir kam nors duot. Tai kas nors žino atsakymą į mano klausimą??
- Silvas
Silvas rašė:Jei ką, aš pinigų turiu užtektinai,kad galėčiau palošt kazino ir kam nors duot. Tai kas nors žino atsakymą į mano klausimą??
LT687300010106843168
Paskutinį kartą redagavo Loudmouth Ant Spa 28, 2008 8:46 pm. Iš viso redaguota 2 kartus.
- Loudmouth
- Profesionalus lošėjas

- Praneš.: 643
www.ThePokerBay.org <<< Kruvos pokerisku downloads, filmai,knygos,interviu ir t.t
- Emis
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 310
15 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Diskusijos apie kazino
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių