![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Ivairiu saliu zaidejai
Moderatorius: auskaras
9 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Ivairiu saliu zaidejai
Ar zaisdami internete pastebejote, kad kuriu nors saliu zaidejai butu silpnesni ar stipresni uz kitus? As zaidziu Full Tilt ir man atrodo, kad ten vieni silpniausiu yra latviai, o stipriausi is JAV.
- Camel
- Naujokas

- Praneš.: 6
Re: Ivairiu saliu zaidejai
Partypoker zaidziu, tai zaidejai is nyderlandu, belgijos ir prancuzijos atrodo silpniausi, na o stipriausi nepastebejau, visur yra ziopliu 
-

PH69 - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 117
Niekad neskirsciau zaideju pagal stipruma vien del ju gyvenamosios vietos. Absurdiska daryti tokias prielaidas, kad jei esi is Belgijos ar Afganistano, esi silpnas zaidejas.
-

fishyfish - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 61
fishyfish rašė:Niekad neskirsciau zaideju pagal stipruma vien del ju gyvenamosios vietos. Absurdiska daryti tokias prielaidas, kad jei esi is Belgijos ar Afganistano, esi silpnas zaidejas.
Niekas ir neskirsto palei salis, tiesiog toks pastebejimas mano, kad daugiausiai donkiu kai zaidziu sutinku is siu saliu, niekas nesako, kad del savo tautybes negali gerai zaisti pokerio...
-

PH69 - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 117
Man atrodo kad geriausia žaidžia ta šalis kuri turi geriausią ekoomiką .
- algirgaila
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 54
O man atrodo kad daugiau (procentaliai) geru zaideju yra is vargingesniu saliu. O amerikieciai daugiau remia tas vargingesnes salis pralosdami 
- SPeed_FANat1c
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 322
Del vargingesniu saliu tai nesutikciau. Kiek zaidziau pvz su Baltarusija, Pietu Koreja, oponentai gana silpni pasirode. O del stipriu tai nepastebejau kazkokiu tendenciju.
- sweet
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 341
Na vargdieniai daug blefuoja . Todėl ir nieko gero . Tokiose šalyse kaip Amerika pokeris yra vos ne religija ir jie žaidžia labai gerai .
- algirgaila
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 54
Nu jau pievas snekat... Rimtai ,visur visokiu zaideju yra. Ir ko didesne salis tuo daugiau geresniu zaideju turi. Paziurekit i Lietuva ,60 procentu zaidziantu nezino net kas yra BR. Cia elementaru musu Lietuvoj zaidzia(tarkim sakau tesiog skaiciu) 50tukstanciu zmoniu ,o tarkim kokioje USA zaidzia 5milijonai. As jau nesneku apie informacijos kieki ,kuri jie gali laisvai gauti ir perskaityti savo gimtaja kalba. Ir kaip jus galvojat kiek is musu 50tukstanciu islys i PRO ir kiek is 5milijonu pakils i auksta lygi. Beto negali apie zaideju saliu lygi spresti is zaidimo micro stakes. Nors i aukstesnius stakes nuejus matosi didelis konstrastas tarp saliu.
Mano pastebejimas : nemazom sumom megsta losti Vokeciai.
Mano pastebejimas : nemazom sumom megsta losti Vokeciai.
- JustinassD
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 59
9 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių