logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Jis laimejo, nors buvo tik 1,6% tikimybe

Aptarkite sužaista hand'ą, padėkite kitiems ir mokykitės iš kitų.

Moderatorius: auskaras

Jis laimejo, nors buvo tik 1,6% tikimybe

Standartinė Kijev » Tre Rgs 09, 2009 9:22 am

Neseniai buvau uzsieniuose ir istisas 10 valandu praleidau kazino. NL 1/2 holdem. Didziaja dali dienos gaudavau vien slamsta, gale dienos pagaliau gavau gerus handus ir atsilosiau nuo 300 nuostoliu iki pradines sumos. Prie mano stalo sedejo vyrukas, kuris atostogavo ir turejo virs 10,000. Didziausias fishas koki teko sutikti. Lose su bet kokiom kortom, statydavo all in su pora, kuria surinkdavo river.
Taigi as gavau 7 pora ir pre-flop pakeliau iki 10. 3 calleriai. Flopas buvo A-Q-7 rainbow. Betinau 20. 1 zaidejas callino, o tas beprotis, kuris per pastarasias dvi valandas pralose apie 500, pasake, kad jam gana, jis eina namo ir pastate all in 207. Aiskiai stengesi blefuoti. Buvau 98% isitikines, kad geriausia, ka jis gali tureti yra A-Q ir netgi tada mano sansai laimeti dideli, todel as callinau. Visi kiti foldino. Parodau savo handa, jis parodo J-5 off suit. Turnas 10, river K. Jis turejo tik 1,6% tikimybe laimeti. Bet buna ir taip...
Kijev

Re: Jis laimejo, nors buvo tik 1,6% tikimybe

Standartinė ishii » Ket Rgs 10, 2009 12:42 am

tai cia pokeris zmogau.. visko buna bet retai taip buna kaip tau kad pralostum
Aš žaidžiu:
bwinpartytitanunibettriobet
ishii
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 256

Standartinė cloudless » Ket Rgs 10, 2009 9:50 am

Tai kokio velnio as tiek visko mokausi apie pokeri, jei tiek daug priklauso tiesiog nuo sekmes... :evil:
cloudless
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 57

Standartinė Loudmouth » Ket Rgs 10, 2009 12:32 pm

Ne nuo sėkmės, o nuo ilgo runo, kuriame darydamas teisingus sprendimus, būsi pliuse ;)
Loudmouth
Profesionalus lošėjas
Profesionalus lošėjas

Praneš.: 643

Grįžti į Hand'ų analizavimas, Lošimų dienoraščiai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta