![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Jis tikrai turi seta?
Moderatorius: auskaras
4 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Jis tikrai turi seta?
10 handed $2/4 NL.
Tas oponentas tik neseniai prisedo prie stalo, pries ji zaidziau tik viena handa. Kai jis UTG raise iki $16, as reraise is mid iki $50 su QQ, jis pastate all in, as tada foldinau, nes maniau, kad jis turi tuzus.
Tada buvo toks handas:
utg - folds
utg+1 - folds
MP raises to $16
MP calls $16
MP - folds
MP - folds
Villian (cut-off) calls $16
Button - folds
Tulpinis (SB)
calls $16
BB - folds
Pot : $68
Flop:
Iki Villian checkina, jis stato $20
As raise iki $80
Visi foldina, jis reraise iki $200 ??????
Dabar po jo ankstesnio push pre flop ir jo itartinai mazo bet 4 zaideju flope, kai iki jo checkina, tai yra arba silpnas betinimas arba laukimas, kad kas nors raise. Dabar kiek maciau ji zaidziant jis turetu statyti all in, bet jis vis dar nori veiksmo.
Man atrodo jis turi JJ arba blogiausiu atveju 99. As foldinau, nes nemaniau, kad mano kortos geros ir nemaciau jokios naudos is to, jei priversciau ji foldinti.
Ka jus galvojat?
Tas oponentas tik neseniai prisedo prie stalo, pries ji zaidziau tik viena handa. Kai jis UTG raise iki $16, as reraise is mid iki $50 su QQ, jis pastate all in, as tada foldinau, nes maniau, kad jis turi tuzus.
Tada buvo toks handas:
utg - folds
utg+1 - folds
MP raises to $16
MP calls $16
MP - folds
MP - folds
Villian (cut-off) calls $16
Button - folds
Tulpinis (SB)
calls $16 BB - folds
Pot : $68
Flop:
Iki Villian checkina, jis stato $20
As raise iki $80
Visi foldina, jis reraise iki $200 ??????
Dabar po jo ankstesnio push pre flop ir jo itartinai mazo bet 4 zaideju flope, kai iki jo checkina, tai yra arba silpnas betinimas arba laukimas, kad kas nors raise. Dabar kiek maciau ji zaidziant jis turetu statyti all in, bet jis vis dar nori veiksmo.
Man atrodo jis turi JJ arba blogiausiu atveju 99. As foldinau, nes nemaniau, kad mano kortos geros ir nemaciau jokios naudos is to, jei priversciau ji foldinti.
Ka jus galvojat?
- Tulpinis
- Naujokas

- Praneš.: 16
Re: Jis tikrai turi seta?
Na labai idomus oponentas pasitaikė. Pirmam hande jis galėjo kad ir AKs turėt ir taip tave nukratyt. Antram hande būčiau pažiūrėjęs turną pigiai ir tada galvojęs kaip jį nubaust, nes žmogus gali ultra lag lošt ir gaidint tave
Nereikia prieš lag'us žaist taip agresyviai 
- Loudmouth
- Profesionalus lošėjas

- Praneš.: 643
Taip, jis greiciausiai turi seta. Tai labiausiai tiketinas variantas.
- rokas
Na bent jau stengiasi parodyt, kad turi. Bet kaip sakė Tulpinis, nieko apie žaidėją nėra žinoma, todėl sunku tiksliai nureadint op'ą 
- Loudmouth
- Profesionalus lošėjas

- Praneš.: 643
4 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Hand'ų analizavimas, Lošimų dienoraščiai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių