![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Kai po flopo trys vienodos rusies...
Moderatorius: auskaras
6 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Kai po flopo trys vienodos rusies...
Sveiki.
Pasidalinkite savo mintimis kaip lostumėte stai toki handa:
Losiama is cash. Visu stackai panasaus dydzio.
Sedziu BB. Turiu(
) .
Eina keletas call (flopa mato gal 4-5 zmones).
Atvercia flop (
).
Taigis kaipgis iseina kad turiu eile...norisi verkt...
Pries mane iskart pareina 10xBB statymass
Nufoldinu kaip ir visi kiti sedeje uz manes.Taciau man taip ir liko neaisku kaip teisingiausiai tokiu atveju butu zaisti?
Beje ka derėtų daryti tokiu atveju jei statymo pries mane nebutu buve?
Sedziu BB. Turiu(
) .
Atvercia flop (
).
Pries mane iskart pareina 10xBB statymass
Nufoldinu kaip ir visi kiti sedeje uz manes.Taciau man taip ir liko neaisku kaip teisingiausiai tokiu atveju butu zaisti?
-

Mindala - Naujokas

- Praneš.: 29
As tik callinciau ant flopo.
1. Su flushu niekas 10xBB nedes is karto ant flopo.Nebent LABAI mazas flushas. Ir tai tikimybe maza.
2. Jei reraisinsi, gausi all in su A flush draw. 95% zmoniu pushins all in su tokiu draw gave reraisa. Taigi geriau zaisti atsargiai.
3. Jei turnas ne cirvas, Ziurint kiek betintu vel ant turno arba reraisa all in arba jei checkina all in. Gal all in nereikia, jei labai deepstackai esat. bet dideli reraisa tikrai.
4. Jei ant riverio cirvas ir jis tu AK tave pushino be A cirvu, jis tik checkins. Tu paskui pacheckinsi. Jei cirvas, tu vis tiek turi pozicija ir jis ne su flush draw tave pushino, jis bijos kad tu turi aukstesni cirva ir checkins.
5. jei ant riverio cirvas ir jis pushina all in, mesk lauk.
Bet niekad nenumesciau eiles po tokio beto ant flopo.
Man atrodo turejo- A flush draw, dvi poras, arba AK. Uz viska tavo eile geriau ir tikrai ant flopo tu buvai priekyje. Aisku, nezinia kokios kortos butu krite, bet pasicallint turna butina reikejo. Jei ne cirvas, rukyk all in'a ir tegul masto.
1. Su flushu niekas 10xBB nedes is karto ant flopo.Nebent LABAI mazas flushas. Ir tai tikimybe maza.
2. Jei reraisinsi, gausi all in su A flush draw. 95% zmoniu pushins all in su tokiu draw gave reraisa. Taigi geriau zaisti atsargiai.
3. Jei turnas ne cirvas, Ziurint kiek betintu vel ant turno arba reraisa all in arba jei checkina all in. Gal all in nereikia, jei labai deepstackai esat. bet dideli reraisa tikrai.
4. Jei ant riverio cirvas ir jis tu AK tave pushino be A cirvu, jis tik checkins. Tu paskui pacheckinsi. Jei cirvas, tu vis tiek turi pozicija ir jis ne su flush draw tave pushino, jis bijos kad tu turi aukstesni cirva ir checkins.
5. jei ant riverio cirvas ir jis pushina all in, mesk lauk.
Bet niekad nenumesciau eiles po tokio beto ant flopo.
Man atrodo turejo- A flush draw, dvi poras, arba AK. Uz viska tavo eile geriau ir tikrai ant flopo tu buvai priekyje. Aisku, nezinia kokios kortos butu krite, bet pasicallint turna butina reikejo. Jei ne cirvas, rukyk all in'a ir tegul masto.
- Direktorius
Re: Kai po flopo trys vienodos rusies...
Mindala rašė:Sveiki.
Sedziu BB. Turiu(![]()
) .
Atvercia flop (![]()
![]()
).
Pries mane iskart pareina 10xBB statymass![]()
Matai, labai svarbu žinoti jūsų stackus, nes galbūt tas 10xBB yra 1/2 tavo stakco ir šiuo atveju tu must push. Kitas dalykas - greičiausiai tave išpushino iš hando top pairas ar 2pairai, kadangi joks geras žaidėjas su flush nebetins 10xBB. Parašyk stackus ir tada bus daug lengviau nuspręsti kaip reikėtų elgtis tokioje situacijoje. Ir surašyk koks bet pre-flop ir pan.
Whatever
-

777 - Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 423
Mazas flush'as gali cia uzmest tiek, ypac is EP - bet koks cirvas ant turn/flop jam mirtis, tai jo tikslas butu ismust kiek imanoma daugiau, arba priversti sumoket A/K high fluish draw.
O 10xBB betas cia nera toks jau didelis. Nepamirskit, kad pote dalyvauja 4-5 zmones, tai cia tiesiog pot size betas.
Bet kokiu atveju, as cia sutinku su call.
O 10xBB betas cia nera toks jau didelis. Nepamirskit, kad pote dalyvauja 4-5 zmones, tai cia tiesiog pot size betas.
Bet kokiu atveju, as cia sutinku su call.
- Tomukas
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 141
O kokiam limite čia taip?
Bet mano nuomone, kad visi gerai čia padarei, neverta rizikuoti.
Bet mano nuomone, kad visi gerai čia padarei, neverta rizikuoti.
I'm bluffing.
-

Edvardas4K - Naujokas

- Praneš.: 31
6 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Hand'ų analizavimas, Lošimų dienoraščiai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių