logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Kaip ismokti zaisti su bloga korta???

Bendros diskusijos pokerio tema, viskas kas apie pokerį.

Moderatorius: auskaras

Kaip ismokti zaisti su bloga korta???

Standartinė sweet » Pen Sau 08, 2010 10:00 am

As nemoku zaisti su bloga korta. O juk buna situaciju, kai priverstinai tenka. Pavyzdziui, kai esu BB ir checkinu arba heads up. Gal turite kokiu ideju ka paskaityt ar siaip kokiu patarimu? Nes as per daznai foldinu...
sweet
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 341

Re: Kaip ismokti zaisti su bloga korta???

Standartinė Fokusas » Pen Sau 08, 2010 10:43 am

Logiskai ir visaip ten kitaip pamascius, zaidimas su prasta korta vadinamas blefu. Zaidi kam ? Tam, kad laimetum, juk niekada nededi pinigu i pota siaipsau. Isvada: mokinkis blefuoti. Turi surasti tam tinkamiausia momenta. Stebek oponentus kaip jie zaidzia, del kokiu priezasciu issimeta kortas, kodel checkina ir t.t.
Vartotojo avataras
Fokusas
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 24

Standartinė Stiller » Pen Sau 08, 2010 11:20 am

sweet rašė:As nemoku zaisti su bloga korta. O juk buna situaciju, kai priverstinai tenka. Pavyzdziui, kai esu BB ir checkinu arba heads up. Gal turite kokiu ideju ka paskaityt ar siaip kokiu patarimu? Nes as per daznai foldinu...

Laikui bėgant ateis įgūdžiai.. :) Kantrybės :)
Paveikslėlis
Dėmesio!!! Tie kas pasinaudojo mano baneriuku esančiu aukščiau, nepatingėkit susisiekt su manimi, padėsiu išspręsti quizą ir gauti bonusą.
Aš žaidžiu:
fulltilt
Vartotojo avataras
Stiller
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 130

Standartinė Loudmouth » Pen Sau 08, 2010 5:20 pm

nu išnaudok poziciją ir viskas. ir tai nevadinama blefu - nejuokinkit. Tai yra vadinama agresyvus žaidimas, pvz raisini iš pozicijos pf ir tarkim po checkinto flopo c-bet darai. Nekartą esu likęs su visišku fishu heads up prie 6max table ir jis man per chatą visą laiką skundėsi, jog nustočiau blefuot ir žaisčiau "normaliai" :lol: net alaus galima tada atsikimšti :money: :liux:
Loudmouth
Profesionalus lošėjas
Profesionalus lošėjas

Praneš.: 643

Standartinė SPeed_FANat1c » Pen Sau 08, 2010 6:12 pm

Na c-bet tai irgi juk blefas jei nieko nepagaves betini :)
SPeed_FANat1c
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 322

Standartinė Martynas1122 » Pen Sau 08, 2010 9:01 pm

C-bet, ką reiškia?
Kai varžovas checkina, o tu betini? :D
Vartotojo avataras
Martynas1122
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 47

Standartinė SPeed_FANat1c » Pen Sau 08, 2010 10:32 pm

jo, dar reik pridet kad tu buvai preflop agresorius. c-bet - continuation bet
SPeed_FANat1c
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 322

Standartinė Stiller » Sek Sau 10, 2010 12:05 am

tuomet gaunasi c-bet kažkas panašaus į strategijos dalį, o ne blefą :) jei c-bet naudoji tik būdamas agresoriumi prieš flopą :)
Paveikslėlis
Dėmesio!!! Tie kas pasinaudojo mano baneriuku esančiu aukščiau, nepatingėkit susisiekt su manimi, padėsiu išspręsti quizą ir gauti bonusą.
Aš žaidžiu:
fulltilt
Vartotojo avataras
Stiller
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 130

Standartinė MuckM3Hard » Sek Sau 10, 2010 1:49 am

Jokiu konkreciu patarimu nelabai gausi , stebek oponentus , naudok pozicija , c-betink flop , zinok kada betint ir kada numest.
MuckM3Hard
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 13

Standartinė spinaz » Šeš Sau 30, 2010 3:00 am

sweet rašė:As nemoku zaisti su bloga korta. O juk buna situaciju, kai priverstinai tenka. Pavyzdziui, kai esu BB ir checkinu arba heads up. Gal turite kokiu ideju ka paskaityt ar siaip kokiu patarimu? Nes as per daznai foldinu...

Pokeris is not a game of cards, its a game of people :) stebek zaidejus, ir jau anksciau rasiau, kai prisedi, pirma dali laiko skirk varzovu analizavimui, tai padaryti yra labai sunku :) stebek, kaip jie elgiasi kai tu statai dideles sumas ir mazas, pagalvok apie tai, ka tai gali reikst? a? :) kai doylas sake, anksciau net nezedavau ir zaisdavau, ir visi gaudavo malku, nes korta, tai tik ginklas, apgint pinigus :) jos parodomos tik showdowne :) taip kad .. ir atsimink, veiksmas CHECK NEVISADA atskleidzia silpnuma, jau pats zodis sako "tikrinu", ka tu ten turi ;) good luck man :) daznai pradedantieji i visus veiksmus ziuri is pinigu puses, tai yra laaabai didele klaida, veiksmai (Check, B, R) yra ne tik pinigu bet ir zmoniu kalba ;) jei zmogus daro check, jis galbut NE sako, kad as nieko neturiu, BET GAL jis klausia ka tu turi? ;)
spinaz
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 4

Standartinė fishman » Šeš Sau 30, 2010 11:29 pm

Mano patarimas būtų jei jau įlindai su bloga korta ir nori laimėti, tai žaisk (blefuok) taip lyg pas tave būtų gera korta. Prisimink kaip žaidi turėdamas nuts ir bandyk primest tą patį žaidimo stilių. Ir aišku žiūrėk pagal situacija, jei matai, kad priešininkas po kelių c-bet nenusimeta - laikas pasitraukt.

Bet kiek pats esu žaides, jei žaidi pagal tą patį pattern'ą, kurį priešininkas matė tave laimint - dažnai pasiseka.
Vartotojo avataras
fishman
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 45

Grįžti į Diskusijos apie pokerį

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta