![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Kaip pokerio kambariuose dalinamos kortos?
Moderatorius: auskaras
22 pranešimai(ų) • Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Re: Kaip pokerio kambariuose dalinamos kortos?
Brilijant rašė::) gal reiktu pasimokyt Bankroll management po pirmo br sudeginimo ? a ?funny
![]()
nejuokauk su br mngmentu. po 999 badbytų per dieną prieini tokią ribą, kai nebėra kur leistis ir tenka lošt iš likusių baksų
- Loudmouth
- Profesionalus lošėjas

- Praneš.: 647
Armage, man keista, kaip taip mąstantis žmogus galėjo laimėti pokeris.lt taurę
išviso, pamąstykit žmonės, kokia nauda roomui, kurti netikrus bad beatus? Ar jiems yra skirtumas, kuris žmogus laimi banką? Svarbu banko dydis. Dėl sudegusių bankrollų, tai jiems kaip tik yra minusas, nes kuo daugiau žmonių lošia, tuo daugiau to rake pumpuoja
Dėl tų bad beatų, tai galiu taip pasakyti: in real esu lošęs ne mažiau, nei internete, pokerį lošiu ~ 2 metus, taigi realybėje esu gavęs tokių žiaurių bad beatų, kad net nepatikėtumėte. :P Kai lošiu su draugais, ne daug ką žinančiais apie pokerį ir negailinčiais pinigų, prisižiūriu cirkų
Kaip pvz, galiu duoti tokią pačia situaciją, kaip kad nusakė Armage: lošėm 6 - iese pirmai vietai turėjo atitekti bankas. Likom su draugu HU ant button gavau AKs. Žinojau, kad jis su any hand pushins, todėl minraisinau. Jis pushino su K2 off. Jūs žinot, kokią porytę jis gavo xD Is real life rigged?
- Benediktas
- Naujokas

- Praneš.: 22
Benediktas rašė:Armage, man keista, kaip taip mąstantis žmogus galėjo laimėti pokeris.lt tauręišviso, pamąstykit žmonės, kokia nauda roomui, kurti netikrus bad beatus? Ar jiems yra skirtumas, kuris žmogus laimi banką? Svarbu banko dydis. Dėl sudegusių bankrollų, tai jiems kaip tik yra minusas, nes kuo daugiau žmonių lošia, tuo daugiau to rake pumpuoja
Dėl tų bad beatų, tai galiu taip pasakyti: in real esu lošęs ne mažiau, nei internete, pokerį lošiu ~ 2 metus, taigi realybėje esu gavęs tokių žiaurių bad beatų, kad net nepatikėtumėte. :P Kai lošiu su draugais, ne daug ką žinančiais apie pokerį ir negailinčiais pinigų, prisižiūriu cirkų
Kaip pvz, galiu duoti tokią pačia situaciją, kaip kad nusakė Armage: lošėm 6 - iese pirmai vietai turėjo atitekti bankas. Likom su draugu HU ant button gavau AKs. Žinojau, kad jis su any hand pushins, todėl minraisinau. Jis pushino su K2 off. Jūs žinot, kokią porytę jis gavo xD Is real life rigged?
Kalbama ne apie trijų ar dviejų outerių hitinimą, o apie jų dažnumą. Kai online užeina badrunnas, nesąmoningų dalinimų padaugėja kone keturis kartus, žaisti tampa neįmanoma. Nieks ir nesako, kad svarbu, kas laimi banką. Kaip kad pats sakei - svarbu jo dydis. Live esu sužaidęs gal 10k rankų ir AA vs KK situacijų buvo vos keletas, tuo tarpu online per dieną vidutiniškai bent kartą įvažiuoju į quadsus ar backdoor something
- Loudmouth
- Profesionalus lošėjas

- Praneš.: 647
na aš tai tų AA vs KK žinok ant pirštų čiuju nesuskaičiuočiau tikrai
pas mus dažnai pasitaikydavo. 10 k nėra taip ir daug, pokeristų terminais ;D
- Benediktas
- Naujokas

- Praneš.: 22
Visų pirma, kalbant apie tikimybių teoriją, viskas kas mažai tikėtina, kad atsitiks, būtinai atsitiks vieną dieną. Visų antra, kadangi čia matematika, nesilaikant Bankroll Management, bakrutuosi. Na o trečia, sunku būtų patikėti, kad tokie kambariai kaip FTP, PS ir pan. turintys didžiullį pelną, viskuo rizikuotų ir cheat'intų.
Rekomenduoju paskaityti FTP forumą panašia tema:
http://pokerforums.fulltiltpoker.com/ca ... 85527.html
Rekomenduoju paskaityti FTP forumą panašia tema:
http://pokerforums.fulltiltpoker.com/ca ... 85527.html
-

Lsdem - Naujokas

- Praneš.: 18
- Pokeris.lt lyga:
- Taškai: 14
- Turai: 1
Armage rašė:nu tokiuose kaip pokerstarsuose as beat bad patirtdavau i diena kokius 20-40 kartu tai tikrai..kelis kart sudeginau bankrolla ir ten daugiau tikrai nedepositinsiu xD jau per daug nesamoniu vyksta..donkai visokie reisina su sh ir gauna palanku flopa o tu su JJ turi nusileist 10 8.. kaip per viena sit&go 2 table galima pagaut kokius 5-8 beat bad? ir nuolat tave permusa su geresniu full house,spalva ar eile..arba ant riverio pagauna seta kai pas tave 2 top pair..mastai kaip jis sutiko all in su 22 pries tava AQ kai flopas vien galvos..arba kai raisina is UTG as reraisinu o jis pushina all in su AQoff ir gauna ant flopa QQ2 o man tenka vel nervuotis kai rankoi AK suited tai kartais tikrai pagalvoji kad per daznai jiems cia sekasi..arba jaigu oponentas turi tarkim du kryzius rankoi ir ant stalo 2 kryziai jau gali leavint table..dar nebuvo taip kad neiskristu jam spalva ant riverio..100% gauna ta paskutine korta..su neuzbaigta eile pushina all in ir tikisi gaut 7 ant riverio ir gauna net juokas paima kaip jie pasitiki tais 5%..galeciau pasakot ir pasakot..jau atsizaides tuose PS ir FTP tai nzn mastau gal pereit isvis i toki mazai zinoma rooma a to cia pribumbasu prikista tik depositink ir zaisk..zmoniu daug bet ir kitur galima rast pries ka zaist..zinoma pazystu zmoniu kurie gyvena is pokerio vien zaisdami pokerstarsuose ir daro didelius pinigus bet man nervai neatlaiko kai nuolat sokineja bankrollas per tuos asilus,luckius..dejau ant PS
Tu pabandyk zaisti didesniuose limintuose nei 0,02/0,05 ct
-

Lsdem - Naujokas

- Praneš.: 18
- Pokeris.lt lyga:
- Taškai: 14
- Turai: 1
as casha db isvis stengiuos nezaist po visokiu tu nesamoniu tai orientuojuos i sit&go 6max
-

Armage - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 112
22 pranešimai(ų) • Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių