![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Kaip zaidziate SnG turnyrus?
Moderatorius: auskaras
19 pranešimai(ų) • Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Siaip priklauso nuo stalo, kokie zmones susirenka, jei agresyvus, tai zaidi ramiai, uztikrintai, jei visi zaidejai ramus, bijo savo buy-in prarast, labai lengva rinkti blindus paraisinus ar pabetinus. Pastebejau, kad kuo didesnis buy in tuo maziau zmoniu, kurie bijo pinigus prarast:) Todel pradedantiesiems reiktu likti prie mazu buy-in t.y. 1$ , 2,5$, o i 5 ar 10 eit tik pagavus "cinka":)
- Jankis
pradzioj (9-6 zaidejai ir mazi blindai) zaidziu 'rock' rezimu, t.y. labai labai tight, bet jeigu jau gauni premium korta, tai tik raise arba reraise.
vidury (6-5 zaidejai) galima nuo buttono pradet stealint blindus, bet neperdaznai.
bubble (4zaidejai ir dideli blindai) zaidziu push/fold rezimu, t.y. arba foldinu arba stumiu allin, 99% kartu tikedamasis kad visi nusimes ir atiduos blindus.
itm (3 zaidejai) siek tiek pristabdau agresyvuma jeigu esu shortstackas, nelendu prie bigstacko. o jeigu esu bigstackas, prievartauju blindus
heads up, jeigu blindai dar nedaro zaidimo loterija, belieka apzaist priesininka.
tai vat tokios mano taktikos
vidury (6-5 zaidejai) galima nuo buttono pradet stealint blindus, bet neperdaznai.
bubble (4zaidejai ir dideli blindai) zaidziu push/fold rezimu, t.y. arba foldinu arba stumiu allin, 99% kartu tikedamasis kad visi nusimes ir atiduos blindus.
itm (3 zaidejai) siek tiek pristabdau agresyvuma jeigu esu shortstackas, nelendu prie bigstacko. o jeigu esu bigstackas, prievartauju blindus
heads up, jeigu blindai dar nedaro zaidimo loterija, belieka apzaist priesininka.
tai vat tokios mano taktikos
- suvalgysiu
Re: Kaip zaidziate SnG turnyrus?
Pacioje pradzioje zaidziu su visokiomis kortomis, kol statymai mazi. Kai jau padideja, tuomet gavus gera korta iskart pushinu.
- KasKurKameKaip
- Naujokas

- Praneš.: 9
Re: Kaip zaidziate SnG turnyrus?
Pushinu pagal ICM ir viskas
Na o jeigu rimtai, tai priklauso nuo oponentu stliaus, stengiuosi prisitaikyti jiems ir daryti EV+ ejimus. manau tai pagrindine mintis.Sunku papasakoti kaip ir ka darau. lošiu ir viskas 
- foregner
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 62
19 pranešimai(ų) • Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių