![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Kaip žaisti FL HU?
Moderatorius: auskaras
3 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Kaip žaisti FL HU?
Vakar užsiregistravau į 2$ buyin turnyrą, ir po 2 blindų praėjimo kai gavau geresnį handą sugalvojau paraisinti ir tada pastebėjau, kad žaidžiu FL
Strategijos jokios rimtos neturėjau, tik gal kelių tūkstančių rankų praktikos iš tų laikų, kai neturėjau bankrollo, taigi šiaip taip nuėjau iš 141 žaidėjų fieldo į finalinį stalą, vienu metu buvau chip leadas, tačiau vienas labai įdomus manevras (prastumti kitą žmogų į HU prieš mane, prieš kurį tikrai būčiau laimėjęs) deja nepavyko ir teko žaisti prieš kitą žaidėją apie kurį neturėjau daug informacijos. Likus 3 žaidėjams vienas iš jų naudojo labai įdomią taktiką (foldino 100% handų
) ir turėdamas 2 buttonus sugebėjau sumažinti skirtumą iki ~20k chips.
HU pradėjau su ~90k, priešininkas su ~110k chips. Žinojau kad jis nedaug blefuoja, taigi agresyviai žaisdavau ir su ace high, tačiau dažnai mane numesdavo nuo potų ir kelis kartus kai turėjau top pair su neblogu kickeriu iš manęs atėmė nemažus kiekius žetonų su two pair ir po to atsitiko vienas blogiausių dalykų tokioje situacijoje : "anted myself to death" (na tiksliau turėdamas mažiau nei 3BB allininau ir pamačiau prieš save AA). NL HU micro limituose sekasi tikrai neblogai (na daug nesu sužaidęs dar, tačiau laimiu daugiau nei 80% kol kas), tačiau visiškai neįsivaizduoju kaip reikėtų žaisti FL HU, taigi visi patarimai (neskaitant, kad nereikėjo eiti FL turnyro žaisti, taip jau išėjo... ir visai patiko) yra priimtini.
HU pradėjau su ~90k, priešininkas su ~110k chips. Žinojau kad jis nedaug blefuoja, taigi agresyviai žaisdavau ir su ace high, tačiau dažnai mane numesdavo nuo potų ir kelis kartus kai turėjau top pair su neblogu kickeriu iš manęs atėmė nemažus kiekius žetonų su two pair ir po to atsitiko vienas blogiausių dalykų tokioje situacijoje : "anted myself to death" (na tiksliau turėdamas mažiau nei 3BB allininau ir pamačiau prieš save AA). NL HU micro limituose sekasi tikrai neblogai (na daug nesu sužaidęs dar, tačiau laimiu daugiau nei 80% kol kas), tačiau visiškai neįsivaizduoju kaip reikėtų žaisti FL HU, taigi visi patarimai (neskaitant, kad nereikėjo eiti FL turnyro žaisti, taip jau išėjo... ir visai patiko) yra priimtini.
- anifun
- Naujokas

- Praneš.: 7
Re: Kaip žaisti FL HU?
ka reiskia fl?
- Karoluks
- Naujokas

- Praneš.: 11
Re: Kaip žaisti FL HU?
Karoluks rašė:ka reiskia fl?
fixed limit lol
O šiaip tai ir man yra tekę netyčia į tokį užsiregistruot. tada pasiėmiau timebanką ir googlinau strategy

- Loudmouth
- Profesionalus lošėjas

- Praneš.: 643
3 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių