![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Kaip žaisti tokiose situacijose?
Moderatorius: auskaras
9 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Kaip žaisti tokiose situacijose?
Labai dažnai pasitaiko tokios situacijos ir pasidarė įdomu kaip jūs jose žaistumėt ( žaidžiat).
Tarkim aš esu vėlyvoj pozicijoj ir turiu
. Prieš mane vienas daro call, tada aš call ir BB risina 4BB. Kitas žaidėjas foldina, aš limpinu. Flopas atsiverčia kokios nors šiukšlės:
. Ir tada varžovas vėl daro rise apie 4BB - 5BB. Tokiais atvejais aš visada foldinu. Tačiau ar aš darau gerai? Varžovas risino preflop taigi jis turėjo arba porą arba kokias nors aukštas kortas. Tačiau, kai iškrenta tokios kortos flop'e arba jis blefuoja arba pagavo setą. Vaikytis traukimo į setą nesinoriu, bet foldinti, ypač jeigu varžovas loose žaidėjas irgi nesinori
. Taigi kaip jūs elgtumėtės?
Tarkim aš esu vėlyvoj pozicijoj ir turiu
. Prieš mane vienas daro call, tada aš call ir BB risina 4BB. Kitas žaidėjas foldina, aš limpinu. Flopas atsiverčia kokios nors šiukšlės:
. Ir tada varžovas vėl daro rise apie 4BB - 5BB. Tokiais atvejais aš visada foldinu. Tačiau ar aš darau gerai? Varžovas risino preflop taigi jis turėjo arba porą arba kokias nors aukštas kortas. Tačiau, kai iškrenta tokios kortos flop'e arba jis blefuoja arba pagavo setą. Vaikytis traukimo į setą nesinoriu, bet foldinti, ypač jeigu varžovas loose žaidėjas irgi nesinori - EdgarasT
- Naujokas

- Praneš.: 12
Re: Kaip žaisti tokiose situacijose?
Pirmiausia is velyvos poziicjos deciau raise 3BB + limperiai, niekada nelimpinu su pocketais, apskritai, zemuose limituose limpint isvis nereiketu. Esant tokiam flopui opponenta 3betinciau ir neleisciau jam laisvai losti, jeigu jis mane reraisintu ar pushintu - fold.
-

fishyfish - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 61
Priklausomai nuo zaidejo stiliaus, retkarciais raisinciau ji 2.5X raise kad paziureciau kur jis stovi 
-

PH69 - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 117
fishyfish rašė:Pirmiausia is velyvos poziicjos deciau raise 3BB + limperiai, niekada nelimpinu su pocketais, apskritai, zemuose limituose limpint isvis nereiketu.
Manau naudinga palimpint su tokiom porom kaip 22-55 jei esi pries loose zaidejus, nes jei raisini ir jie pacallina, tai flope nelabai beturi ka daryt su jom. Pats handas dazniausiai patampa trash, o blefuot pries loose zaidejus neapsimoka.
- SPeed_FANat1c
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 322
EdgarasT rašė:Labai dažnai pasitaiko tokios situacijos ir pasidarė įdomu kaip jūs jose žaistumėt ( žaidžiat).
Tarkim aš esu vėlyvoj pozicijoj ir turiu![]()
![]()
![]()
. Ir tada varžovas vėl daro rise apie 4BB - 5BB. Tokiais atvejais aš visada foldinu. Tačiau ar aš darau gerai? Varžovas risino preflop taigi jis turėjo arba porą arba kokias nors aukštas kortas. Tačiau, kai iškrenta tokios kortos flop'e arba jis blefuoja arba pagavo setą. Vaikytis traukimo į setą nesinoriu, bet foldinti, ypač jeigu varžovas loose žaidėjas irgi nesinori
Bjauri situacija, as irgi foldinu, kai taip buna.
- sweet
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 341
EdgarasT rašė:Labai dažnai pasitaiko tokios situacijos ir pasidarė įdomu kaip jūs jose žaistumėt ( žaidžiat).
Tarkim aš esu vėlyvoj pozicijoj ir turiu![]()
![]()
![]()
Jeigu cash 6 max, tai 88 easy raise 4BB, jeigu 10max tada taip pat raise iš velyvos pozicijos. arba fold. Jeigu preflopa limpinsi su 88 atsidarant flopui neturesi jokios informacijos apie priešininku range ( potencialia ranka). Jeigu limpinai preflopa o BB raise, čia jau stiprios rankos demonstravimas ( jeigu jis ne agro donk) ir tavo 88 jau geriau FOLD preflope. Na o jeigu tai SNG arba MTT, tada daug ka reiškia stekai, turnyrine situācija, oponento imidžas ir t.t., čia man, prie tokio preflopo žaidimo, jau spektras būtu nuo fold iki pat all inn. Ka ir kaip daryčiau konkrečioje situacijoje priklausytu nuo visu šiu smulkmenu.
- foregner
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 62
nenorejau kurti naujos temos, tik noriu paklausti, kaip jus zaistumet tokioj situacijoj ?
Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.02 BB (8 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com
Hero (MP2) ($0.80)
CO ($1.01)
Button ($1.96)
SB ($2)
BB ($0.52)
UTG ($2)
UTG+1 ($0.78)
MP1 ($2.19)
Preflop: Hero is MP2 with K
, K
3 folds, Hero bets $0.05, CO calls $0.05, Button calls $0.05, 2 folds
Flop: ($0.18) 9
, 4
, 8
(3 players)
Hero bets $0.05, CO raises to $0.10, Button raises to $0.34, Hero raises to $0.75 (All-In), 1 fold, Button calls $0.41
Turn: ($1.78) J
(2 players, 1 all-in)
River: ($1.78) 4
(2 players, 1 all-in)
Total pot: $1.78 | Rake: $0.11
Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.02 BB (8 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com
Hero (MP2) ($0.80)
CO ($1.01)
Button ($1.96)
SB ($2)
BB ($0.52)
UTG ($2)
UTG+1 ($0.78)
MP1 ($2.19)
Preflop: Hero is MP2 with K
, K
3 folds, Hero bets $0.05, CO calls $0.05, Button calls $0.05, 2 folds
Flop: ($0.18) 9
, 4
, 8
(3 players)Hero bets $0.05, CO raises to $0.10, Button raises to $0.34, Hero raises to $0.75 (All-In), 1 fold, Button calls $0.41
Turn: ($1.78) J
(2 players, 1 all-in)River: ($1.78) 4
(2 players, 1 all-in)Total pot: $1.78 | Rake: $0.11
- sar00nas
- Naujokas

- Praneš.: 13
prieš flopą ir po flopo daugiau reikėjo betinti bet šiaip neblogiausias variantas ir taip sužaisti
- Loudmouth
- Profesionalus lošėjas

- Praneš.: 643
aciu, jis parode J 10 tad sis mano sprendimas sikarta pasiteisino 
- sar00nas
- Naujokas

- Praneš.: 13
9 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių