logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Kaip žinot ar aš jau pasiruošęs investuot realius pinigus?

Bendros diskusijos pokerio tema, viskas kas apie pokerį.

Moderatorius: auskaras

Kaip žinot ar aš jau pasiruošęs investuot realius pinigus?

Standartinė SPeed_FANat1c » Ant Sau 06, 2009 2:40 am

Tai va atsibodo zaist freerolus, na buvau issiloses kelis eurus ir tada zaidziau sng ilgokai. Bet sugalvojau palosti cash game fixed limit, ant maziausiu stakes, tai kaip ir normaliai ejos, tik padariau klaida, kad nesilaikiau bankroll management ir perejau prie aukstesniu limitu anksciau laiko ir sudegiau. Na isviso jau zaidziu kokius 6 menesius. Esu kazkada isivedes 10 litu ir tada per kelias valandas pralosiau (tada dar isviso beveik nebuvau loses pokerio, net nezinojau kad yra toks dalykas kaip freerollai). Galeciau aisku ir is tu freerollu vel issilost pradini bankrolla, bet tai kainuoja daug laiko. Bijau tik tokio dalyko - tada 10 litu pralosiau, dabar isivesciua kokius 50 - pralosciau, kas po to - 200 litu jau reikes? :)
SPeed_FANat1c
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 322

Standartinė Loudmouth » Ant Sau 06, 2009 4:27 am

taigi yra nemokami bonusai - nuo 20 baksu iki 150. paskaitinek foruma zemiau ir rasi viska ;)
Loudmouth
Profesionalus lošėjas
Profesionalus lošėjas

Praneš.: 643

Standartinė SPeed_FANat1c » Ant Sau 06, 2009 10:11 am

jau daug kur esu uzsiregistraves, o ir siaip nesiseka man gaut tu bonusu kolkas, dar ne vieno nesu gaves
SPeed_FANat1c
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Re: Kaip žinot ar aš jau pasiruošęs investuot realius pinigu

Standartinė Tomukas » Ant Sau 06, 2009 10:30 am

SPeed_FANat1c rašė:Tai va atsibodo zaist freerolus, na buvau issiloses kelis eurus ir tada zaidziau sng ilgokai. Bet sugalvojau palosti cash game fixed limit, ant maziausiu stakes, tai kaip ir normaliai ejos, tik padariau klaida, kad nesilaikiau bankroll management ir perejau prie aukstesniu limitu anksciau laiko ir sudegiau.

...

Bijau tik tokio dalyko - tada 10 litu pralosiau, dabar isivesciua kokius 50 - pralosciau, kas po to - 200 litu jau reikes? :)

Siaip turetum suprast, kad nelabai kur pazaisi, jei isivesi 50 Lt, ir laikysies BR managemento :) Nebent NL2...

Bet is tavo rasliavos susiradiau ispudi, kad realiai tu teorijos ir nesi skaites, zaidi daugiau "is bendro isislavinimo". Tokiu atveju - taip, tikrai gerokai per anksti savus pinigus kist, pirmai pradziai siulyciau uzsiregistruot i kuria nors pokerio mokykla (kad ir pokerstrategy), perskaityt rimtai ju teorija, islaikyt testus, gauti 50$ no deposit bonus, ir tada vel rimtai kibti i teorija, kiek prienama bronze memberiui. Kai jau viska mokesi atmintinai, tada galesi eit pralosinet tu 50$. Jei pralosi, tada dar syki perskaitysi teorija, ir galesi jau svarstyt, ar pokeris tau, ar tiesiog nelabai sekesi - ir tada jau galesi pradet galvot po truputi apie savu pinigu kisima :)
Tomukas
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 141

Standartinė SPeed_FANat1c » Ant Sau 06, 2009 10:49 am

Na su 50 lt ar neuztektu jei losciau fixed limit prie 0,02/0,04. Jam reikia pagal teorija turet 12 euru, neskaiciavau tiksliai, bet is 50 lt 12 euru iseina berods. Na esu perskaites poker for dummies (neskaiciau tik tu vietu kur rase apie visokius omaha ir pan). I pokerstrategy uzsiregistravau ir issprendizua fixed limit'o testa ir jau beveik gavau tuos 50 doleriu, bandziau i party poker juos isivest, susikuriau nauja accounta jame (zinau kad nelabai gerai) bet taip ir negavau tu 50 doleriu, sake man kad reikia ju softa is pokerstrategy linko atsisiust, o as to nepadariau. Beje vat jau buvau gaves 5$ bonusa https://www.pitbullpoker.com bet nedave del to kad musu internetas turi ta pati IP ant daug zmoniu :(
SPeed_FANat1c
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Grįžti į Diskusijos apie pokerį

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta