![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Kartais sunkiau žaist su gerom kortom nei blogom :)
Moderatorius: auskaras
7 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Kartais sunkiau žaist su gerom kortom nei blogom :)
Taigi būtent šiuot metu zaidziu freezouta. Sekes neblogai po antros pertraukos turiu daugiau nei average chipsu. Ir kagi. Man viena ranka po kitos krinta puikios kortos AKs KK JJ ATs... Nu fantastika atrodytu. Raisinu, kasnors pakolina ir atsiranda kortų kurios man žiauriai nepatinka, all- inais svaistytis nenoriu iki mokamu vietu truksta labai nedaug. Taigi to pasekoj isbarsciau puse savo stacko. Dabar pagalvojus turbūt reikėjo all-in stumti iskart gavus panasias kortas ir tikėtis kad nusisypsos sekme. Ka jus manot? ar buna jums panasiu situaciju?
- Vyteninho
- Naujokas

- Praneš.: 31
Re: Kartais sunkiau žaist su gerom kortom nei blogom :)
ir po penkiu tokiu kartu apema tokia nuojauta ,kad poker room`as taip specialiai daro?
man taip visad buna ,to taip nepakenciu. Kaip vakar losiau 5$buy-in mtt. Mano handas : AJ ,priesininko 108.
Flop : 2 3 J ,as stipriai rase(apie 15BB ,jis mane reraise ,as ji all in)
Parodo jis man 10ir8 ,man ciut juokas nepaeme ,galvoju nu ir fish`as. O ka tu veiki Turn 8 ,river 10. Ciut nenukritau ,o jau buvo like apie 80 zmoniu ir toks bukagalvis nesamone sulose ir laimejo.
Nu man tokia nuojauta kartais paima ,kad poker room`as perdaug laimeti neleidzia
Bet gal cia as su savo paronojom nusisneku ,spresti jums
Parodo jis man 10ir8 ,man ciut juokas nepaeme ,galvoju nu ir fish`as. O ka tu veiki Turn 8 ,river 10. Ciut nenukritau ,o jau buvo like apie 80 zmoniu ir toks bukagalvis nesamone sulose ir laimejo.
Nu man tokia nuojauta kartais paima ,kad poker room`as perdaug laimeti neleidzia
Bet gal cia as su savo paronojom nusisneku ,spresti jums
- JustinassD
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 59
however manau kad atsipirko taktika tokia. iskritau 17 su KK uzlipes ant AA. Pankankamai patenkintas savo pasirodymu 
- Vyteninho
- Naujokas

koks buy-in buvo ?
ir koks laimejimas ? 
- JustinassD
- Mėgstantis lošti

buy-in 3$ laimejimas 20$. Ne aukso puodas bet man sis tas
)
- Vyteninho
- Naujokas

Nors zaidziu tik is mazu sumu,bet kartais ir pas mane panasiai atsitinka.Pries tokius zaidejus nera recepto... labai uzknisa kai be nieko lenda ir veliau dealeris stebukluoja

-

LechPechuro - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 125
bet koks da lol`as gali eit all in su 10 8 . As dar suprasciau jei ant stalo butu gulejusi q ,tai straight draw jam. Bet cia jei jis i eile taikesi jam turejo iskristi dvi kortos is eiles. Nesu as matematikas ,bet rodos jo sansai laimet neseke 3%
- JustinassD
- Mėgstantis lošti

7 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Diskusijos apie pokerį
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių