![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Kaunas @ Poker Night
Moderatorius: auskaras
33 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
Kaunas @ Poker Night
sumasciau sededamas tokia minty :P sakau gal kada pasiemam kortas,zetonus,alaus ir susibegam. Nuwaziuotume y koky soda (gal kas pasiulitu,arba susimestume bendrai ir issinuomuotume) ir palostume smagiai. kam atsibosta arba bajgiasi lesos ejna gert,ar dar ka weikt,nu zodziu toky pokerio sawaitgali pasidaryt
gal atsiras bendraminciu. ajsku nebutinai is kauno,kas nori gali waziuot ir is toliau
taj kajp,atsiras bendraminciu?

- black7
Jei isitrauktum labiau i poker comunity, suvoktum kad tai vyksta kone kiekviena savaitgali
www.ThePokerBay.org <<< Kruvos pokerisku downloads, filmai,knygos,interviu ir t.t
- Emis
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 310
Emis rašė:Jei isitrauktum labiau i poker comunity, suvoktum kad tai vyksta kone kiekviena savaitgali
nu visa savaitgali tai gal nereikia ale gero pusdienio/nakties neatsisakyciau. dar pasiimciau pora draugu
- Loudmouth
- Profesionalus lošėjas

- Praneš.: 643
Loudmouth rašė:Emis rašė:Jei isitrauktum labiau i poker comunity, suvoktum kad tai vyksta kone kiekviena savaitgali
![]()
![]()
nu visa savaitgali tai gal nereikia ale gero pusdienio/nakties neatsisakyciau. dar pasiimciau pora draugu
Savaitgalis gerai
black7 imkis organizuot ir prisijungsim.
Whatever
-

777 - Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 423
o jau buwau issigandes kad nieks nenores
nu taj jei jau organizuot taj tajp
gal lengwiausia butu daryt tajp. Parasykit man y emaila sawo warda,ar jamsit draugu (jei jo,taj kiek,ir ju wardus),ir kuo galite prisidet
nu ar zetonus gal turit,ar gal soduka koky :P wisgi wietoj to kad nuomuotumemes soda,tuos cash galim wieni kitiem pralost
lauksiu laisku
beje mano wardas Zilwis :P email: pkrn@inbox.lt
- black7
Am, na ne taip šiek tiek aš supratau. Chipsai ir kortos čia ne problema. Problema būtent ir yra plotas. Ir šiaip, abejoju ar ka namuose norėtų 20-30 nepažįstamų žmonių, tad nuomotis ir daryti grand night pats tas.
Whatever
-

777 - Užkietėjęs lošėjas

o kodel jus taip norit uzmiesty? Poker night @ kaunas tema lyg vadinasi
nemanau kad 20 zmoniu susirinktu. jei bent 15 butu tai turnyriuka galim daryt nors man labiau cash patiktu
buy in reiktu daryt ne didesni nei 60 lt nes daug atkris tada norinciu. as pats iki 80 galiu
geriausia issinuomot kokia kavine ir lost. pvz boskes antram aukste uz 80 lt man rodos galima nakciai
turetu but ir daugiau tokiu nuomojamu plotu
Jei nori kas mestis po 20-30 litu tai galim akre pasiimt konferenciju sale
visai px 350 litu/dienai
http://www.nuoma.net/skelbimai/skelbimas/36178.html
Jei nori kas mestis po 20-30 litu tai galim akre pasiimt konferenciju sale
- Loudmouth
- Profesionalus lošėjas

Loudmouth rašė:o kodel jus taip norit uzmiesty? Poker night @ kaunas tema lyg vadinasinemanau kad 20 zmoniu susirinktu. jei bent 15 butu tai turnyriuka galim daryt nors man labiau cash patiktu
buy in reiktu daryt ne didesni nei 60 lt nes daug atkris tada norinciu. as pats iki 80 galiu
geriausia issinuomot kokia kavine ir lost. pvz boskes antram aukste uz 80 lt man rodos galima nakciai
turetu but ir daugiau tokiu nuomojamu plotu
Jei nori kas mestis po 20-30 litu tai galim akre pasiimt konferenciju salevisai px 350 litu/dienai
Klysti ir dar kaip. Vien mano pokerio draugų, su kuriais pastoviai žaidžiame galėčiau išvardinti apie 25. Atsilikęs žmogau šiek tiek
Dėl konferencijų salės - bloga idėja, nes niekas nenuomos per naktį. Ten negalimi jokie gėrimai, joks maistas. Akropolis yra akropolis - tikrai ne vieta skirta žaisti pokeriui. Kodėl geriau užmiestyje - laisvė, ramybė ir pan. Nereikia 3 aukštų namo su baseinais, pirtim ir t.t. Svarbu keliasdešimt miegamų vietų, 3-4 stalai ir, kad patalpa būtų šildoma.
Na pvz kaip pokeriokarta darė meet, tai vietą super pasirinko. Manau tokių yra ir šalia Kauno, tik tiek, kad aš organizuot tikrai nesiruošiu.
Whatever
-

777 - Užkietėjęs lošėjas

Nu tai jei organizuot tai tada organizuot. tik sakau kad del 15 zmoniu neverta imt sodybos. jei butu koks 30 tai tada aisku geriau. tik kazkaip nesu patyres organizavimo srityje tai but gerai kad kas paorganizuotu 
- Loudmouth
- Profesionalus lošėjas

Loudmouth rašė:Nu tai jei organizuot tai tada organizuot. tik sakau kad del 15 zmoniu neverta imt sodybos. jei butu koks 30 tai tada aisku geriau. tik kazkaip nesu patyres organizavimo srityje tai but gerai kad kas paorganizuotu
Tu skaitai mano postus ar ne?
Juk aiškiai parašiau, kad vien mano draugų yra apie 25..
Whatever
-

777 - Užkietėjęs lošėjas

33 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių