logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Kaunas @ Poker Night

Diskusijos apie gyvą pokerį - gyvi turnyrai, klubai, asociacijos, sportinio gyvo pokerio reikalai

Moderatorius: auskaras

Kaunas @ Poker Night

Standartinė black7 » Ant Rgs 30, 2008 8:30 pm

sumasciau sededamas tokia minty :P sakau gal kada pasiemam kortas,zetonus,alaus ir susibegam. Nuwaziuotume y koky soda (gal kas pasiulitu,arba susimestume bendrai ir issinuomuotume) ir palostume smagiai. kam atsibosta arba bajgiasi lesos ejna gert,ar dar ka weikt,nu zodziu toky pokerio sawaitgali pasidaryt :) gal atsiras bendraminciu. ajsku nebutinai is kauno,kas nori gali waziuot ir is toliau ;) taj kajp,atsiras bendraminciu? :?: ;)
black7

Standartinė Emis » Ant Rgs 30, 2008 10:02 pm

Jei isitrauktum labiau i poker comunity, suvoktum kad tai vyksta kone kiekviena savaitgali
www.ThePokerBay.org <<< Kruvos pokerisku downloads, filmai,knygos,interviu ir t.t
Emis
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 310

Standartinė Loudmouth » Tre Spa 01, 2008 5:38 am

Emis rašė:Jei isitrauktum labiau i poker comunity, suvoktum kad tai vyksta kone kiekviena savaitgali

:D :D :D

nu visa savaitgali tai gal nereikia ale gero pusdienio/nakties neatsisakyciau. dar pasiimciau pora draugu :liux:
Loudmouth
Profesionalus lošėjas
Profesionalus lošėjas

Praneš.: 643

Standartinė 777 » Tre Spa 01, 2008 6:15 pm

Loudmouth rašė:
Emis rašė:Jei isitrauktum labiau i poker comunity, suvoktum kad tai vyksta kone kiekviena savaitgali

:D :D :D

nu visa savaitgali tai gal nereikia ale gero pusdienio/nakties neatsisakyciau. dar pasiimciau pora draugu :liux:

Savaitgalis gerai :) Poker, poker, poker. Turnyrai, cashas, alus - not bad būtų :)
black7 imkis organizuot ir prisijungsim.
Whatever
Vartotojo avataras
777
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 423

Standartinė black7 » Ket Spa 02, 2008 2:53 pm

o jau buwau issigandes kad nieks nenores :) nu taj jei jau organizuot taj tajp :) gal lengwiausia butu daryt tajp. Parasykit man y emaila sawo warda,ar jamsit draugu (jei jo,taj kiek,ir ju wardus),ir kuo galite prisidet ;) nu ar zetonus gal turit,ar gal soduka koky :P wisgi wietoj to kad nuomuotumemes soda,tuos cash galim wieni kitiem pralost :D lauksiu laisku ;) beje mano wardas Zilwis :P email: pkrn@inbox.lt
black7

Standartinė black7 » Ket Spa 02, 2008 2:58 pm

beje manau planuojam gal kita sawaitgali (11-12 dienomis) :) nes pats kuri laika nedirbau taj kajp ir cash labaj low :P ir seip jei pasiulimu/pagedawimu yra taj y email lauksiu ;)
black7

Standartinė Loudmouth » Ket Spa 02, 2008 4:23 pm

as galiu cipsus pasiimt. 300 vienetu. su manim dar bent vienas zmogus butu.
Loudmouth
Profesionalus lošėjas
Profesionalus lošėjas

Standartinė 777 » Pen Spa 03, 2008 6:25 am

Am, na ne taip šiek tiek aš supratau. Chipsai ir kortos čia ne problema. Problema būtent ir yra plotas. Ir šiaip, abejoju ar ka namuose norėtų 20-30 nepažįstamų žmonių, tad nuomotis ir daryti grand night pats tas.
Whatever
Vartotojo avataras
777
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Standartinė black7 » Pen Spa 03, 2008 10:43 am

man nenumatytos problemos :( tik lapkricio pradzioj galesiu :( seip soduka parupinciau,bet ten ne apartamentaj :? nu jei atsirastu tikrai rimtai nornciu taj galetume pasiimt kokiaj paraj koky soda ar sodibele. swarbu kad tik butu noro ;)
black7

Standartinė 777 » Pen Spa 03, 2008 6:10 pm

Noro yra. Svarbu, kad gerai organizuota būtų, o kadangi veikmas būtų tik už mėnesio+, tai manau galima padaryt nemenką buy in.
Whatever
Vartotojo avataras
777
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Standartinė Loudmouth » Šeš Spa 04, 2008 12:15 am

o kodel jus taip norit uzmiesty? Poker night @ kaunas tema lyg vadinasi :lol: nemanau kad 20 zmoniu susirinktu. jei bent 15 butu tai turnyriuka galim daryt nors man labiau cash patiktu :) buy in reiktu daryt ne didesni nei 60 lt nes daug atkris tada norinciu. as pats iki 80 galiu :roll: geriausia issinuomot kokia kavine ir lost. pvz boskes antram aukste uz 80 lt man rodos galima nakciai ;) turetu but ir daugiau tokiu nuomojamu plotu

Jei nori kas mestis po 20-30 litu tai galim akre pasiimt konferenciju sale :D visai px 350 litu/dienai :lol:
http://www.nuoma.net/skelbimai/skelbimas/36178.html
Loudmouth
Profesionalus lošėjas
Profesionalus lošėjas

Standartinė 777 » Šeš Spa 04, 2008 3:50 pm

Loudmouth rašė:o kodel jus taip norit uzmiesty? Poker night @ kaunas tema lyg vadinasi :lol: nemanau kad 20 zmoniu susirinktu. jei bent 15 butu tai turnyriuka galim daryt nors man labiau cash patiktu :) buy in reiktu daryt ne didesni nei 60 lt nes daug atkris tada norinciu. as pats iki 80 galiu :roll: geriausia issinuomot kokia kavine ir lost. pvz boskes antram aukste uz 80 lt man rodos galima nakciai ;) turetu but ir daugiau tokiu nuomojamu plotu

Jei nori kas mestis po 20-30 litu tai galim akre pasiimt konferenciju sale :D visai px 350 litu/dienai :lol:
http://www.nuoma.net/skelbimai/skelbimas/36178.html

Klysti ir dar kaip. Vien mano pokerio draugų, su kuriais pastoviai žaidžiame galėčiau išvardinti apie 25. Atsilikęs žmogau šiek tiek :) No offence.
Dėl konferencijų salės - bloga idėja, nes niekas nenuomos per naktį. Ten negalimi jokie gėrimai, joks maistas. Akropolis yra akropolis - tikrai ne vieta skirta žaisti pokeriui. Kodėl geriau užmiestyje - laisvė, ramybė ir pan. Nereikia 3 aukštų namo su baseinais, pirtim ir t.t. Svarbu keliasdešimt miegamų vietų, 3-4 stalai ir, kad patalpa būtų šildoma.
Na pvz kaip pokeriokarta darė meet, tai vietą super pasirinko. Manau tokių yra ir šalia Kauno, tik tiek, kad aš organizuot tikrai nesiruošiu.
Whatever
Vartotojo avataras
777
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Standartinė Loudmouth » Šeš Spa 04, 2008 6:20 pm

Nu tai jei organizuot tai tada organizuot. tik sakau kad del 15 zmoniu neverta imt sodybos. jei butu koks 30 tai tada aisku geriau. tik kazkaip nesu patyres organizavimo srityje tai but gerai kad kas paorganizuotu :oops:
Loudmouth
Profesionalus lošėjas
Profesionalus lošėjas

Standartinė 777 » Sek Spa 05, 2008 2:13 pm

Loudmouth rašė:Nu tai jei organizuot tai tada organizuot. tik sakau kad del 15 zmoniu neverta imt sodybos. jei butu koks 30 tai tada aisku geriau. tik kazkaip nesu patyres organizavimo srityje tai but gerai kad kas paorganizuotu :oops:

Tu skaitai mano postus ar ne? :lol:
Juk aiškiai parašiau, kad vien mano draugų yra apie 25..
Whatever
Vartotojo avataras
777
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Standartinė Loudmouth » Sek Spa 05, 2008 2:48 pm

nu tai gerai surink visus, pasiemam plota ir kalam per nakti. :liux:
Loudmouth
Profesionalus lošėjas
Profesionalus lošėjas

Kitas

Grįžti į Gyvas pokeris

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta