![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Kazkokia tragedija
Moderatorius: auskaras
6 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Kazkokia tragedija
Taigi veiksmas : atsisedu as ant 0,5/1euro 6seated no limit texaso stalo.
Laukiu hando ir pagaliau AK. Rase 6euro ,visi kiti fold iskirus viena mudaka ,kuris tesiog taskosi pinigais ,tokio agresivumo nesu mates(losia 93 , 47 savsem nesamones). Jis pakelia iki 12. Ilgai pamastes pacallinu.
Floop :
. Checkinu ,jis kelia 23eurus. Ilgai apmastes ,pakeliu iki 46. Jis all in. Variantai : kad jis turi three of a kind or AA ,bet prisimines kaip jis zaidzia paemiau ir call. Ir zinot ka ? As teisus ,jis turi A7 ,as AK.
Turn :
River :
Ciut nenukritau ,galvojau suplysiu kaip gali idijotams taip sektis... Norejau ji pazemint ,o jam nusisypsojo fortuna. Sita pamoka man kainavo 176eurus.
Galit sakyt ,kad reikejo po floop`o mestis ,bet jus nematet kaip jis losia. Isvis kaip tokie zmones seda dar prie tokio limito ,jam prie micro stack`u lost reikia...
Pries 15minuciu pralosiau sita handa ,dar pilnas nervu... Nuejau parukiau ,ir issiregistravau is turnyro ,kuriame buvau uzsiregines. Siandien pokerio pakaks...
Laukiu hando ir pagaliau AK. Rase 6euro ,visi kiti fold iskirus viena mudaka ,kuris tesiog taskosi pinigais ,tokio agresivumo nesu mates(losia 93 , 47 savsem nesamones). Jis pakelia iki 12. Ilgai pamastes pacallinu.
Floop :
. Checkinu ,jis kelia 23eurus. Ilgai apmastes ,pakeliu iki 46. Jis all in. Variantai : kad jis turi three of a kind or AA ,bet prisimines kaip jis zaidzia paemiau ir call. Ir zinot ka ? As teisus ,jis turi A7 ,as AK.Turn :
River :
Ciut nenukritau ,galvojau suplysiu kaip gali idijotams taip sektis... Norejau ji pazemint ,o jam nusisypsojo fortuna. Sita pamoka man kainavo 176eurus.
Galit sakyt ,kad reikejo po floop`o mestis ,bet jus nematet kaip jis losia. Isvis kaip tokie zmones seda dar prie tokio limito ,jam prie micro stack`u lost reikia...
Pries 15minuciu pralosiau sita handa ,dar pilnas nervu... Nuejau parukiau ,ir issiregistravau is turnyro ,kuriame buvau uzsiregines. Siandien pokerio pakaks...
- JustinassD
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 59
Re: Kazkokia tragedija
Jei tavo tikri pinigai tai užjaučiu, bet pats kaltas kad gamblini
jei br laikytumeis tai toks lossas nieko nereikštų 
- Loudmouth
- Profesionalus lošėjas

- Praneš.: 643
Uzuojauta... As zaidziu $0.01/0.02 limituose, tai man ne tokie skaudus panasus pralaimejimai buna. Bet man irgi pasitaiko panasiu situaciju. Kazkoks durnelis vis stato all in su s...... kortom. Is pradziu bijau, nesiryztu atsakyti, nes mano kortos ne tokios geros, kad all in stumdyciau. Bet po keliu kartu, kai as issimetu ir paaiskeja, kad jis NIEKO neturejo, ryztuosi callinti, kai jis kelia ir, zinoma, jam atsitiktinai ateina gera korta! Pokeris kartais uzknisa!
- sweet
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 341
Laikaus as br ,bet ne 3000BB. Taip ar anaip 200euru ,beveik 700lt. Tai nemazi pinigai...
- JustinassD
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 59
JustinassD rašė:Laikaus as br ,bet ne 3000BB. Taip ar anaip 200euru ,beveik 700lt. Tai nemazi pinigai...
nejuokink liaudies
- Loudmouth
- Profesionalus lošėjas

- Praneš.: 643
Na jo... čia tai nepasisekė tau. Tas labai ir užknisa,kai žaidi prieš tą ,kuriam tas pats ant tų pinigų/chipų ir ,kai rodo jau pagavai jį ...,jam ir vėl pasiseka...
-

LechPechuro - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 125
6 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Hand'ų analizavimas, Lošimų dienoraščiai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių