![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Kiek laiko reikia, kad taptum geru pokeristu?
Moderatorius: auskaras
11 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Kiek laiko reikia, kad taptum geru pokeristu?
Kiek laiko jus zaidet pokeri, kol tapot tikrai neblogais zaidejais? Kiek prireiks: puses metu, metu, keliu?
- sweet
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 341
Re: Kiek laiko reikia, kad taptum geru pokeristu?
tikrai neblogas žaidėjas tai čia per plati sąvoka. Aš pokeriu domiuosi gal 3 metai, lošiu apie porą ir dar toli gražu nesijaučiu kažkokiu skillu baisiu. Dar tiek tobulėt reikia kad sunku įsivaizduot 
- Loudmouth
- Profesionalus lošėjas

- Praneš.: 643
Zinoma priklauso nuo to, kiek laiko skiri pokeriui. Bet kokiu atveju bent poros metu prireiks.
- rokas
Man intensyviai zaidziant ir mokantis pokerio prireikia mazdaug 1,5 metu, kol pradejau tikrai neblogai losti.
- Kijev
Pokeri zaidziu daugiau nei 5 metus. Pazanga jauciasi, taciau nelaikau saves geru zaideju.
-

Casanova - Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 160
teko ziuret viena video is pokerxfactor, tai video pabaigoje tas zaidejas trumpai papasakojo apie savo kelia i toki lygi kokiame jis dabar yra ( high stakes ).. Taigi jis perskaite apie 60 knygu ir dauguma po 2 kartus, perziurejo n valandu kitu zaideju video, pastoviai skaito pokerio forumus, analizuoja savo ir kitu zaideju handus, zodziu rimtai studina, kad pagerint savo zaidima
kaip sakoma mokslo saknys karcios o vaisiai saldus
D neabejoju kad tokiem mokslam laiko tikrai prireike ;]]
-

Stiller - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 130
Įdomu,o Lietuvoje įmanoma nusipirkti kokiu knygų,kur aprašomas žaidimas,žaidėju mintys ir tt..? Nes kažkodėl man atrodo yra tik tokios knygos kur tiesiog taisyklės surašytos ir kombinacijų pavadinimai...
-

LechPechuro - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 125
Pykit ,nepykit bet mano nuomone yra ,kad cia ne kiekvienam duota. Visu pirma turi tureti talenta tam ,ir geri igudziai +daug info. Siaip nasarum perskaicius nors ir 100 knyga netapsi geru pokeriu zaideju ,aiskus busi neblogas zaidejas ,bet netapsi dar vienu PRO. Cia tik mano nuomone.
P.S tikiosi nieko nenuvyliau
- JustinassD
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 59
JustinassD rašė:Pykit ,nepykit bet mano nuomone yra ,kad cia ne kiekvienam duota. Visu pirma turi tureti talenta tam ,ir geri igudziai +daug info. Siaip nasarum perskaicius nors ir 100 knyga netapsi geru pokeriu zaideju ,aiskus busi neblogas zaidejas ,bet netapsi dar vienu PRO. Cia tik mano nuomone.
o tu pabandyk perskaityt tiek info, tiek dometis pokeriu ir galbut su tokiom ziniom ir tu atrasi savyje talenta
-

Stiller - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 130
Nu dada... Pradekim lyst gyliau. Jei tu esi cholerikas ,tai skaityk gali nebezaisti. Pagalvok apie tokias dievo dovanas kaip flegmatiko tipo zmogus prie pokerio stalo. Nesusimastai ,kad daug ka daro ir temperamentas ?
Jei esi aktyvus zmogus ,ant kiek reik but susitvardziusiam ,kad ramiai pralost 8h prie stalo su 0 emociju. Asmeniskai man tai be sansu ,bet tarkim jeigu tu esi flegmatiko tipo zmogus ,tai pirmin - jam tai ne problema... Visokiu niuansu yra. Bet viska daro kryptingas darbas ,nes tai efektyviausia priemone kazkuo tapti.
Galit su manim nesutikti ,bet tikrai del sito savo nuomones nepakeisciau niekada.
Jei esi aktyvus zmogus ,ant kiek reik but susitvardziusiam ,kad ramiai pralost 8h prie stalo su 0 emociju. Asmeniskai man tai be sansu ,bet tarkim jeigu tu esi flegmatiko tipo zmogus ,tai pirmin - jam tai ne problema... Visokiu niuansu yra. Bet viska daro kryptingas darbas ,nes tai efektyviausia priemone kazkuo tapti.
Galit su manim nesutikti ,bet tikrai del sito savo nuomones nepakeisciau niekada.
- JustinassD
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 59
Sveiki , aš manau , kad užtenka ir metų ar , net pusės tapti geru pokeristu . Priklauso nuo to kaip žaisi , o ne kiek laiko . Jeigu žmogus žaidžia , kad ir 3 metus ir žaidžia blogai neanalizuoja savo handų ir.t.t. tai jis labai dažnai prakišinės negaudyk kiek reikia reizinti čekinti ar kažką panašaus .
- algirgaila
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 54
11 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Diskusijos apie pokerį
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių