logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

KK preflop

Bendros diskusijos pokerio tema, viskas kas apie pokerį.

Moderatorius: auskaras

KK preflop

Standartinė Marcius1233 » Sek Gru 04, 2011 2:07 pm

Sveiki. Norečiau pasiteirauti kaip Jus žaidžiate su KK prieš flopa ir toliau esu tikrai turėjas sėkmingu handu su KK, bet deja ir didelių pralaimeju, siuo metu analizuoju handus, tai norėčiau nuomonių. ;) O labiausiai domina, pvz: is mano handų, esu ant button visi iki manes fold, aš 3x raise big blind, small blind fold, big blind call, flopas :Ah :Js :4c , big blind iš karto raise 50% banko, aš netikėdamas , kad jis turi tuza call, turn :8c , vel raise, aš call, river :9d big blind check :?: ir čia iškilo klausimas ar tikrai jis turi tą tuzą , bet apsidraudimui irgi spaudžiu check, ir parodo :Ad :10s :( žinau čia gal pats suklydau darydamas call. Norėčiau Jūsų nuomonių apie tai, tiesiog pamatai ant flopo tuzą ir iškarto fold ar kažką kitą bandyti daryti :)
Aš žaidžiu:
fulltiltpartytriobetPKR
Marcius1233
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 4

Re: KK preflop

Standartinė Eson » Sek Gru 04, 2011 4:40 pm

Viskas priklauso nuo situacijos.. Turbut tektu parashyti visa knyga kad paaiskint kaip zaisti KK nes priklausomai nuo zaidejo ir situacijos daugmaz teks zaisti skirtingai.
Na dar man asmeniskai atrodo ,kad daug kas priklauso ir nuo zaidziamu limitu. Tarkim NL2 zaisdmas KK/QQ po permusimu tik callindavau, o jeigu flope yra aukstesniu kortu foldindavau, ypac pries reguliarius zaidejus. Na o jau tarkim NL25 ir ant flop Axx iki all in sueini, nes zaidimas daug agresivesnis ir t.t.

Taigi, konkretaus paaiskinimo nera kaip zaisti KK, esme tik kad visada bus teisinga sueiti iki All in jau preflop, nebent pasitaiko kazkokia unikali situacija...
Aš žaidžiu:
partytriobet888pokerstars
Vartotojo avataras
Eson
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 53
Pokeris.lt lyga:
Taškai: 8
Turai: 1

Standartinė arciukas » Ant Gru 06, 2011 1:37 am

Taip, tikrai, priklauso nuo to, kokio lygio turnyras ar sng, kokia ypirka ir panašiai. KK nusimesti pamačius tuzą yra gana protinga, jei turnyras žada gerus apdovanojimus ar panašiai. Įprastai aišku sunku numesti tokią kortą, bet įvertinus situacija (varžovo agresyvumą, varžovo žaidžiamu rankų asorti, varžovo žaidima prieš ir po flopo...). Jei su KK pakelus įšvysti ant flopo A, manau geriausias variantas nemažinti agresijos ir pamėginti pakelti, ties banko dydžiu, tada tikrai sužinosi ar jis turi A ar tik kažką gaudo.
Aš žaidžiu:
unibettriobet
arciukas
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 4

Standartinė ishii » Ant Gru 06, 2011 5:34 pm

su KK vienintelis sansas preflope sustumti viska i stalo viduri... na nebent oponento readsai sako kad jis alinus TIK su AA zais.. tada gali ir nusimest :) .. bet siaip KK preflope stumt viska, kad flope isvydus plika A - nereiktu privertinet saves nusimest i varzovu agresijas... stumi KK preflope ir kaip bus taip.. statististskai - dazniausia bus teigiamas rezultatas..
Aš žaidžiu:
bwinpartytitanunibettriobet
ishii
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 256

Grįžti į Diskusijos apie pokerį

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta