![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Klausimai
Moderatorius: auskaras
36 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
Klausimai
Sveiki,
jau trecia diena kaip domiuosi pokeriu ir ugdant savo meistriskuma kilo tokie klausimai:
1)Straight - eilute, kaip supratau yra is eiles betkokios 5 kortos, o karta zaidziau ir buvo straight 5 to ACE, tai cia jau gaunasi 5,6,7,8,9,10 JACK,QUEEN,KING,ACE. Tai kokios galimos straight variacijos?
P.S forumo tema apie variacijas nepadejo.
2)Kodel kartais banka dalina per puse, sakykim turejau as 3 ir 3, o oponentas turejo King ir ACE, banka dalijo per puse, taip gali but ar kaska maisau? kokie dar dalinimo variantai?
3)Kaip jus zaidziat su flush, jei turit sakykim pas save dvi zemas kortas, bet abu kryziai, o banke is triju kortu 2 kryziai. Smarkiai keliat statimus ir ant turn,river ir tikites flush?
4) Panasi situacija kaip su flush tik siuo atveju eilute. Jus turit 3 4 5, banke 6 / JACK / 10. Kaip zaidziat?
5)Esu pora kartu SnG likes paskutinis. Liekam dviese su priesu ir sunkiai man sekasi dviese zaist. Kokiu principu pagrinde laikytis zaidziant dviese?
Taipogi betkoks kitas patarimas bus ivertinas.
Labai dekingas uz jusu atsakymus
jau trecia diena kaip domiuosi pokeriu ir ugdant savo meistriskuma kilo tokie klausimai:
1)Straight - eilute, kaip supratau yra is eiles betkokios 5 kortos, o karta zaidziau ir buvo straight 5 to ACE, tai cia jau gaunasi 5,6,7,8,9,10 JACK,QUEEN,KING,ACE. Tai kokios galimos straight variacijos?
P.S forumo tema apie variacijas nepadejo.
2)Kodel kartais banka dalina per puse, sakykim turejau as 3 ir 3, o oponentas turejo King ir ACE, banka dalijo per puse, taip gali but ar kaska maisau? kokie dar dalinimo variantai?
3)Kaip jus zaidziat su flush, jei turit sakykim pas save dvi zemas kortas, bet abu kryziai, o banke is triju kortu 2 kryziai. Smarkiai keliat statimus ir ant turn,river ir tikites flush?
4) Panasi situacija kaip su flush tik siuo atveju eilute. Jus turit 3 4 5, banke 6 / JACK / 10. Kaip zaidziat?
5)Esu pora kartu SnG likes paskutinis. Liekam dviese su priesu ir sunkiai man sekasi dviese zaist. Kokiu principu pagrinde laikytis zaidziant dviese?
Taipogi betkoks kitas patarimas bus ivertinas.
Labai dekingas uz jusu atsakymus
- Nabagelis
- Naujokas

- Praneš.: 41
1. yra galimybe surinkti A23456 t.y A eina kaip vienetas arba tuzas
2. Dalina per puse tada kai pas jus buna vienodos vertes kortos, tai gal ant stalo buvo 5 bugnai ir abu turejot flush'a, arba ant stalo buvo eile ?
3. 4. Na cia jau reikia del tokiu dalyku skaityt knygas, yra daug situaciju, nuo kuriu prikaluso ir statymai, ten itakoja poto dydis, info apie varzova, stalo padetis. Siaip sita situacija vadinasi "draw"
5. HU lost pats nelabai moku tai geriau nepatarinesiu, siaip cia irgi pasieskot kokioj knygoj infos arba internete apie strategijas Head up pasisiakitytk
2. Dalina per puse tada kai pas jus buna vienodos vertes kortos, tai gal ant stalo buvo 5 bugnai ir abu turejot flush'a, arba ant stalo buvo eile ?
3. 4. Na cia jau reikia del tokiu dalyku skaityt knygas, yra daug situaciju, nuo kuriu prikaluso ir statymai, ten itakoja poto dydis, info apie varzova, stalo padetis. Siaip sita situacija vadinasi "draw"
5. HU lost pats nelabai moku tai geriau nepatarinesiu, siaip cia irgi pasieskot kokioj knygoj infos arba internete apie strategijas Head up pasisiakitytk
Geriausia pamoka- pralaimėjimas.
-

DarekaZ - Administratorius
- Praneš.: 976
Pabandysiu kiek imanoma atsakyti gal pades patarimai kaip suzaisti
SNG pabaiga yra mano subjektyvi nuomone nebutina priimti kaip negincijama aksioma
Taip straight is eiles 5 kortos
jeigu buvo straight 5 to Ace tai A 2 3 4 5 A skaitosi kaip tuzas ir kaip vienetas jeigu apatiniam straightui truksta Tokia variacija kaip tu parasei negalima nes pokeri tiek kortu nebuna isdalinama.
jeigu kalbam apie Texas Holdem tai visos kombinacijos skaiciuojasi
kaip geriausia 5 kortu kombinacija is galimu 7 kortu (2 pas tave 5 ant stalo)
Galimos straight variacijos
A2345; 23456; 3..7; 4..8; 5..9 ir taip tt ........... 8910JQ; 910JQK; 10JQKA
na manau supratai visas tingejau rasyti
Manau tu zaidei Texas holdem pokeri (populiariausias), siame pokeryje zaidzia 5 geriausiu kortu kombinacija, tos kortos nebutinai gali buti pas tave rankose bankas dalijamas galejo buti del to
kas pas tave 33 pas oponenta AK
o ant stalo 5 kortos gal buvo eile 56789
gal buvo spalva (flushas) ir nei tu nei oponentas neturejo tos spalvos kortu
gal atsiverte fullhausas 55566 todel bankas ir buvo padalintas
nes pas abu geriausia tapo ta pati korta
Na pvz as su labai zemom stengiuosi labai nesidraskyt nes gali uzlipti
ank ko nors su Ax kryziu ir tada jau negalesi flusho ismest.
arba ateis ant stalo dar du kryziai va tada jau visai galvos skausmas atsiranda. Statymus smarkiai keliu tada jeigu prajauciu kad kas nors nori pavogt banka ir bandys blefuoti.
Vieno atsakymo irgi nera taip pat visada negali zaisti nes oponentai gali paskui tave perskaityti. Ir dar priklauso nuo situacijos ar ankstyvoj pozicijoj esi ar velyvoj ar pries tave buvo raisu o gal reraisu
PS sita sakini rasydamas suklydai pas tave lyg ir negaletu buti 3 4 5 (triju kortu). Kazkaip nesitiki kad nuo pat pokerio pradzios zaisi Crazy pineaple
pokeri kur gauni 3 kortas. jei turi 3 4 ateina 5 6 J gali bandyti raisindamas isblefuoti. Dazniausiai tai pavyksta nebnt kas tures kokias dvi poras as tris vienodas netgi gali eiti iki galo ir su viena auksciausia pora.
Ypac internete kai lieki dviese SNG
zaidimas tampa labai agresyvus
labai daznai oponentai jau nuo Kx pradeda stumdyti all inus
Pradinis patarimas kol istobulesi ir susigalvosi savo taktika:
lieki dviese gauni pora arba A su bet kuo kali all ina bet kuriuo atveju.
o su KQ suitet JT suited ir kitom graziom kortom
gali raisint 2-3k ir ziuret ka darys oponentas.
SNG pabaiga yra mano subjektyvi nuomone nebutina priimti kaip negincijama aksioma
Taip straight is eiles 5 kortos
jeigu buvo straight 5 to Ace tai A 2 3 4 5 A skaitosi kaip tuzas ir kaip vienetas jeigu apatiniam straightui truksta Tokia variacija kaip tu parasei negalima nes pokeri tiek kortu nebuna isdalinama.
jeigu kalbam apie Texas Holdem tai visos kombinacijos skaiciuojasi
kaip geriausia 5 kortu kombinacija is galimu 7 kortu (2 pas tave 5 ant stalo)
Galimos straight variacijos
A2345; 23456; 3..7; 4..8; 5..9 ir taip tt ........... 8910JQ; 910JQK; 10JQKA
na manau supratai visas tingejau rasyti
Manau tu zaidei Texas holdem pokeri (populiariausias), siame pokeryje zaidzia 5 geriausiu kortu kombinacija, tos kortos nebutinai gali buti pas tave rankose bankas dalijamas galejo buti del to
kas pas tave 33 pas oponenta AK
o ant stalo 5 kortos gal buvo eile 56789
gal buvo spalva (flushas) ir nei tu nei oponentas neturejo tos spalvos kortu
gal atsiverte fullhausas 55566 todel bankas ir buvo padalintas
nes pas abu geriausia tapo ta pati korta
Na pvz as su labai zemom stengiuosi labai nesidraskyt nes gali uzlipti
ank ko nors su Ax kryziu ir tada jau negalesi flusho ismest.
arba ateis ant stalo dar du kryziai va tada jau visai galvos skausmas atsiranda. Statymus smarkiai keliu tada jeigu prajauciu kad kas nors nori pavogt banka ir bandys blefuoti.
Vieno atsakymo irgi nera taip pat visada negali zaisti nes oponentai gali paskui tave perskaityti. Ir dar priklauso nuo situacijos ar ankstyvoj pozicijoj esi ar velyvoj ar pries tave buvo raisu o gal reraisu
PS sita sakini rasydamas suklydai pas tave lyg ir negaletu buti 3 4 5 (triju kortu). Kazkaip nesitiki kad nuo pat pokerio pradzios zaisi Crazy pineaple
Ypac internete kai lieki dviese SNG
zaidimas tampa labai agresyvus
labai daznai oponentai jau nuo Kx pradeda stumdyti all inus
Pradinis patarimas kol istobulesi ir susigalvosi savo taktika:
lieki dviese gauni pora arba A su bet kuo kali all ina bet kuriuo atveju.
o su KQ suitet JT suited ir kitom graziom kortom
-

Petriux - Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 344
DarekaZ rašė:1. yra galimybe surinkti A23456 t.y A eina kaip vienetas arba tuzas
LOL buciau tiek daug nerases
-

Petriux - Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 344
Vienu metu parasem Petriux, miklisekundziu reikalas
tik tu biski daugiau ir veliau, t.y paspaudziau isiust, kol perkrove jau buvo tavo, bet mano anksciau irase, o puslapi uzkrove per nepilna sekunde 
-

su zemiausiom kortom, nors ir suited, bent jau as nezaidziu isvis (aisku nebent bb, arba sedi sm / dealerio vietoj ir nori ismest kitus dar pries flopa). jei gerai pamenu, 6 high suited keliauja net i 9, tai yra paskutine grupe. kitas reikalas zaisti su 910 suited, tokios kortos nenusileidzia net AJ. o ir gaves flusha (jei 3 suited kortos ant stalo), dazniausiai galesi nuspeti ka turi priesininkas pagal tai is kur limpino, kiek raisino. online net is paciu velyviausiu poziciju daug kas megsta isokti ar net padoriai raisinti su silpnu suited tuzu.
A2345 yra maziausias stright.
o kaip ir minejo, heads up like visi elgiasi labai agresyviai. karta netycia teko stebeti 5$ 4 zmoniu turnyriuka su d. minieri. buvo 2 stalai, tai yra heads up. gal jo amzius daro ji toki agresyvu, bet dar nemaciau, kad kas taip zaistu
pastovus raise, reraise. ir galu gale senukas (avatare pavaizduotas) ismete ji...
A2345 yra maziausias stright.
o kaip ir minejo, heads up like visi elgiasi labai agresyviai. karta netycia teko stebeti 5$ 4 zmoniu turnyriuka su d. minieri. buvo 2 stalai, tai yra heads up. gal jo amzius daro ji toki agresyvu, bet dar nemaciau, kad kas taip zaistu
1. cool_V visada teisus.
2. Jei cool_V neteisus, ziureti punkta nr. 1.
-

cool_V - Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 160
Aciu uz atsakymus, labai idomu buvo skaityt.
Taip, zaidziu Texas Holdem ir sendien laimejau Freeroll turnyre 25vieta, laimejau 0,90$ jausmas buvo nenormalus, tiek laimes buvo! Dabar pasizaisiu su tais centais ir ziuresiu ar verta deposint
Tikriausiai tuose situacijose kai dalino banka nespejau greit susizvalgyt ar ten flushas ar eile buvo, dar neigudes esu
Taip, zaidziu Texas Holdem ir sendien laimejau Freeroll turnyre 25vieta, laimejau 0,90$ jausmas buvo nenormalus, tiek laimes buvo! Dabar pasizaisiu su tais centais ir ziuresiu ar verta deposint
Tikriausiai tuose situacijose kai dalino banka nespejau greit susizvalgyt ar ten flushas ar eile buvo, dar neigudes esu
- Nabagelis
- Naujokas

Nabagelis rašė:Aciu uz atsakymus, labai idomu buvo skaityt.
Sveikinu, tai jo patirties igausisu laiku, paskui lengvai susigaudysi 4 staluose, veliau 6 8 9..... Mokykis, saunuolis
-

DarekaZ rašė:Nabagelis rašė:Aciu uz atsakymus, labai idomu buvo skaityt.
Sveikinu, tai jo patirties igausisu laiku, paskui lengvai susigaudysi 4 staluose, veliau 6 8 9..... Mokykis, saunuolis
o paskui 24, kaip kazkokiam video maciau
1. cool_V visada teisus.
-

Nabagelis rašė:Aciu uz atsakymus, labai idomu buvo skaityt.
Na tai gal tu nežaisk to pokerio, nes paskui laimėjęs kokius 10$ dar infarktą gausi
Joke. Sėkmės ateity
Whatever
-

777 - Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 423
Atsirado nauju klausimu:
1) Ka reiskia irasyti savo tikrus duomenis registruojantis pokerio kambariuose? Verta?
2) Nepakenks man mano paso kopijos siuntimas?
Viso sito klausiu, nes karta kaskokiam tinklapi kai mazas buvau irasiau savo laidinio telefono tikra numeri ir prasidejo visokie "skambuciai" i Grenlandija, Australija po 30min ataskaitoj..
1) Ka reiskia irasyti savo tikrus duomenis registruojantis pokerio kambariuose? Verta?
Viso sito klausiu, nes karta kaskokiam tinklapi kai mazas buvau irasiau savo laidinio telefono tikra numeri ir prasidejo visokie "skambuciai" i Grenlandija, Australija po 30min ataskaitoj..
- Nabagelis
- Naujokas

Nabagelis rašė:Atsirado nauju klausimu:
na tu duomenu jie neviesins tikrai, jeigu nepridarysi kazkokiu vagysciu
o paso kopijos siuntimas dazniausiai reikalingas patvirtint, kad tau yra 21 metai.
1. cool_V visada teisus.
-

Poto kai gavau 50$ no-deposit bonusa i Full Tilt Poker'i iskilo dar klausimu:
1) Ar cash out galima butu daryti tik dali sumos pvz 10$ ir surinkti taskus tik ant 10$ ? (ketinu daug pralost)
2) Gal kas numanot kiek handu kokiam room'e reiketu suzaist 50$ atsimti?
3) Ko reiktu vadovautis norint saugiai islaikyt 50$ suma ir ja cash out'inti.
Aciu uz atsakymus
1) Ar cash out galima butu daryti tik dali sumos pvz 10$ ir surinkti taskus tik ant 10$ ? (ketinu daug pralost)
2) Gal kas numanot kiek handu kokiam room'e reiketu suzaist 50$ atsimti?
3) Ko reiktu vadovautis norint saugiai islaikyt 50$ suma ir ja cash out'inti.
Aciu uz atsakymus
- Nabagelis
- Naujokas

36 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių