logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Klausimas

Diskusijos, internetinio pokerio subtilybės.

Moderatorius: auskaras

Klausimas

Standartinė Tanius » Pen Lie 11, 2008 6:13 pm

Nezinojau rasyt cia, ar naujoku skiltyje, bet zinau ka cia sitas postas sulauks didesnio demesio. Klausimas kiek banalus. Man ydomu is kur pervedinejate i moneybookers saskaita pinigelius, ar darote deposita is kitur? Nes neturiu nieko, tai ir mastau ka daryt. Beja kaip ir dar esu nepilnametis, butu ydomu ar ymanoma is banko tiesiog daryt depositus. Domina visi atsakymais. Dekui uz pagalba is anksto.
Play hard go pro
Tanius
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 5

Standartinė Emis » Šeš Lie 12, 2008 11:08 am

Jei turi tevus pasinaudok ju kreditinem kortelem. Pvz susitark kad tu jiems duodi 300lt, ir is ju korteles meskis tiek pat i bookerius ar kazka pan.
www.ThePokerBay.org <<< Kruvos pokerisku downloads, filmai,knygos,interviu ir t.t
Emis
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 310

Standartinė COTW » Šeš Rgp 16, 2008 12:21 pm

Sveiki, pamirsau passworda i partypoker ir negaliu jo atsinaujint, nes neprisimenu ir security question.. Kol kas mane prijungia, nes automatiskai uzlogina, bet visgi passworda reikia zinot, kaip man pasielgt?
COTW

Standartinė suvalgysiu » Šeš Rgp 16, 2008 2:24 pm

eik i savo accounta puslapyje ir spausk Change Security Question. teks skambint supportui i telefona.
suvalgysiu

Standartinė COTW » Šeš Rgp 16, 2008 9:51 pm

O dekui, suradau. O raso, kad skambint Europe 00 800 2000 7789 / 00 800 5000 7789 (Toll Free) Tai kaip tiksliai rinkt numeri, nes kai paskambinau nurodytu numeriu sako, kad numeris nepasiekiemas...
COTW

Standartinė funderis » Sek Rgp 17, 2008 8:25 am

i emaila jiems parasyt negali tesiog ?
Vartotojo avataras
funderis
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 64

Grįžti į Internetinis pokeris

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta