logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

klausimelis...

Naudingi patarimai ir atsakymai pradedantiesiams.

Moderatorius: auskaras

klausimelis...

Standartinė morlakas » Sek Vas 13, 2011 12:00 am

... sveiki, kur jus randate nemokama pokeri, nes kiek matau visi is tikru litu. nes ziuriu raso kad yra nemokamu turnyru bet nei vieno neradau.
Aš žaidžiu:
triobet
morlakas
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 1

Re: klausimelis...

Standartinė RadzyS » Sek Vas 13, 2011 3:34 am

ira freeroll'ai (nemokami turnyrai) bet koks tikslas juos lošt :) nu aš pvz PS lošiu FTP ir Triobet, bet tu nemokamu kaip sakai tai tik triobete randu :D
Visikšai nesvrabu, kokia travka raidaes isšedtytos žodžusioe, savbru tik, kad pimira ir paksunite raide btuu svao vietejoe.
Aš žaidžiu:
triobetpokerstars
Vartotojo avataras
RadzyS
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 180

Standartinė LTT87 » Pir Vas 14, 2011 11:24 pm

Didziosios platformos yra orientuotos i real money, ju duodami reload bonusai ir visokios kitokios akcijos atrakcijos atstoja freerollus. Geriausia butu ieskot Ipoker ar microgaming platformose.
Aš žaidžiu:
fulltilt
LTT87
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 11

Standartinė ishii » Ant Vas 15, 2011 10:03 am

visur pilna tu nemokamu .. freerolu.. tik kaikur jie apsaugoti slaptazodziais.. kitur kaip Full tilte ... jie slepiasi po turnyro numeriais.. (sunku rast nes nera pavadinimu) yra tam google - per ja galima susirast nemokamu turnyru kalendorius ir net slpatazodzius i draudziamuosius.... na o jei jau vien "grynieji" painiojas ..... taiimi no deposit bonusa arba isimeti kokius 20 doleriuku .. ir loshi pacius paciausius limitus casha ar sng.....bet laikydamasis grieztai bankrolo valdymo....nu nebent isilduras Ontras butum :) sekmes karjeroje
Aš žaidžiu:
bwinpartytitanunibettriobet
ishii
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 256

Standartinė SilenT » Pir Vas 21, 2011 5:31 pm

Ps tai isvis freerollu neliko ,anksciau kekviena vakara pazaisdavau ,o dbr 2kartus i savaite...
SilenT

Standartinė Nerkulis » Ant Vas 22, 2011 1:07 pm

Pritariu Dabar tiktais Unibete ir triobete yra.
Nerkulis

Grįžti į Pagalba naujokams

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta