![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Kodel Cash ar Sng ?
Moderatorius: auskaras
12 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Kodel Cash ar Sng ?
Nemazai pokerio zaideju labiau megsta viena is siu pokerio zaidimo rusiu :Cash game arba Single table tournoument. As pats asmeniskai labiau megstu SnG ( tikriausiai del to kad megstu pasivarzyti ). Labai idomu butu suzinoti ka gi renkates jus , kodel? Ka manote apie viena ir kita ?
- PaInIaM
Cash.
Nes S&G man truputi per mazai chipsu, per greit blaindai kyla, kelis kartus kortos negauni, blaindai uzkyla ir prasideda monetos metymas
Tuo tarpu cash'e kadangi megstu lost su maximum 100xBB buy-in viskas ramiau ir gali kontroliuot stala savo stack'u
O jei jau norisi daugiau veiksmu - einu MTT lost.
Tiesa, karta losiau toki idomu extreme turbo rebuy MTT, kur blaindai kyla kas dvi min - teigiamu emociju nemazai turejau (aisku ir todel, kad i ITM patekau
) - bet siaip nevilioja mane tokie dalykai 
Nes S&G man truputi per mazai chipsu, per greit blaindai kyla, kelis kartus kortos negauni, blaindai uzkyla ir prasideda monetos metymas
Tiesa, karta losiau toki idomu extreme turbo rebuy MTT, kur blaindai kyla kas dvi min - teigiamu emociju nemazai turejau (aisku ir todel, kad i ITM patekau
Paskutinį kartą redagavo Tomukas Ket Bal 03, 2008 3:46 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
- Tomukas
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 141
SNG
Cashas kazkaip nesiseka, o žaisdamas sng saugiau jaučiuosi ir kokį blefą lengviau padaryt kai žetonai o ne pinigai
Cashas kazkaip nesiseka, o žaisdamas sng saugiau jaučiuosi ir kokį blefą lengviau padaryt kai žetonai o ne pinigai
I'm bluffing.
-

Edvardas4K - Naujokas

- Praneš.: 31
12 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Diskusijos apie pokerį
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių