![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Kodel negalima zaisti is pinigu?
Moderatorius: auskaras
8 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Kodel negalima zaisti is pinigu?
Sveiki,
Paaiskinkit man, kodel negalima pokerio zaisti is pinigu? Kodel tarkim kazino yra iteisinti, ten sukasi milziniski pinigai o vat pokerio turnyru is pinigu rengti negalima. Kame problema?
Paaiskinkit man, kodel negalima pokerio zaisti is pinigu? Kodel tarkim kazino yra iteisinti, ten sukasi milziniski pinigai o vat pokerio turnyru is pinigu rengti negalima. Kame problema?
- madamA
- Naujokas

- Praneš.: 1
Re: Kodel negalima zaisti is pinigu?
madamA rašė:Sveiki,
nes mes dar 3 salis
-

Armage - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 112
Todėl, kad yra dvi pokerio rusys - azartinis ir sportinis (net jei taisykles tos pacios). Vienas zaidziamas kazino, kitas - turnyruose. Turbut taip visur, ne tik pas mus.
-

lukazas - Naujokas

buvau gaves bauda uz azartinius zaidimus is pinigu viesoje vietoje.. 30lt 
-

kiesza - Naujokas

kiesza rašė:buvau gaves bauda uz azartinius zaidimus is pinigu viesoje vietoje.. 30lt
trinkute mokykloi?
-

Armage - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 112
tai tuose kazino ir vyksta trn
Visikšai nesvrabu, kokia travka raidaes isšedtytos žodžusioe, savbru tik, kad pimira ir paksunite raide btuu svao vietejoe.
-

RadzyS - Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 180
Ne ne visiškai - turnyrai vyksta, bet kazino taip pat yra ir pokeris prieš dalintoją ir video pokeris (automatai)
Tai labai skirtingi dalykai... Žaidžiant ne sportinį pokerį nebėra to principo, dėl kurio žavus pokerio žaidimas (sportinis principas) ir yra tik vienas tikslas - laimėti pinigų... Taigi tai tampa tam tikra loterija, iš kurios uždirbami pinigai... Visgi, painus dalykas čia gaunasi - kur yra ribos kada tai sportas, o kada loterija net pokerį žaidžiantiems žmonėms, todėl nereikėtų stebėtis, kad kiti, su tuo nesusidurę žmonės į tai žiūri labai atsargiai.
Dėl trečiųjų šalių nesamonė.. Prancūzijoje dar blogiau su pokerio žaidimu... Taigi..
Tai labai skirtingi dalykai... Žaidžiant ne sportinį pokerį nebėra to principo, dėl kurio žavus pokerio žaidimas (sportinis principas) ir yra tik vienas tikslas - laimėti pinigų... Taigi tai tampa tam tikra loterija, iš kurios uždirbami pinigai... Visgi, painus dalykas čia gaunasi - kur yra ribos kada tai sportas, o kada loterija net pokerį žaidžiantiems žmonėms, todėl nereikėtų stebėtis, kad kiti, su tuo nesusidurę žmonės į tai žiūri labai atsargiai.
Dėl trečiųjų šalių nesamonė.. Prancūzijoje dar blogiau su pokerio žaidimu... Taigi..
Aš kaip Kačkis ir Domcee. Tiesa, tik pagal svorį
-

Mykoliukas - Naujokas

- Praneš.: 36
8 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Diskusijos apie pokerį
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių