![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Koki limita pasirinkti
Moderatorius: auskaras
12 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Koki limita pasirinkti
sweiki, pabandysiu isdestyti, kas man daba neduoda ramybes
)
Sestadieni nakty laimejau freerole 11.5 k usd. Cia dydziausias mano zuvelioko laimejimas gyvenime. Nusiimiau 10 k nusipirkti masinai ir t.t Liko beveik 2k saskaitoj. ir niekaip nebenusprendziu kokius limitus pasirinkti zaisti. pagal bankrola galeciau zaist bent jau 50 nl, bet nesijauciu pasiruoses ir bijau pralost
( nes tik ka zaides plo 5 , daba butu per drastiskas suolis
) uzsisakiau kelias knygas, sakiau jas perskaites galbut bandysiu. bet daba kai zaidziu plo10 man vienodai rodo ar laimiu ar prakisu kelis bi, man dzin ir visai nebesusikoncentruoju i zaidima. o lispt auksciau dar bijau
( tai net nznkur lost?? ar nebuvot niekas su tokiom problemom susidure ir gal galite , ka patart
Sestadieni nakty laimejau freerole 11.5 k usd. Cia dydziausias mano zuvelioko laimejimas gyvenime. Nusiimiau 10 k nusipirkti masinai ir t.t Liko beveik 2k saskaitoj. ir niekaip nebenusprendziu kokius limitus pasirinkti zaisti. pagal bankrola galeciau zaist bent jau 50 nl, bet nesijauciu pasiruoses ir bijau pralost
- tupaccavelli
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 78
Re: Koki limita pasirinkti
Kas cia per freeolas?
D
- augisp
- Naujokas

- Praneš.: 5
as tai siulyciau lost limita ta kuri losei iki siol, ir nusiimt dar pinigu, pasilikt tik tam limitui reikalinga suma. Na arba losk vienu limitu auksteni nei pries tai losei, pabandyk, jei nesiseks sugrisi i zemesni 
- SPeed_FANat1c
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 322
augisp rašė:Kas cia per freeolas?D
cia buvo pokerstars kabari gold + freerolas su 300k priziniu fondu, likom tryse ir pasidalinom pinigus as tuo metu buvau 2 pagal cipsus tai man atiteko 11.5
- tupaccavelli
- Mėgstantis lošti

Jeigu bijai - neik. Turi būt pasiruošęs aukštesniems limitams ir į juos eit be baimės. Jeigu ji egzistuoja, tada neik, nes turbūt prasiloši. Žaisk tuose limituose, kuriuose tavo manymu gali žaist ir pliusint.
-

Oxen - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 142
- Pokeris.lt lyga:
- Taškai: 55
- Turai: 5
Aistulia? gg
- NE NESAKYSIU
- Naujokas

- Praneš.: 39
Visu pirma tai sveikinu su laimejimu :> ironiska kaip po tokios pergales dar randi bedu ;D bet kaip sakoma kur dideli pinigai, ten ir dideles bedos... seip tai patarciau tiesiog zaisti tuose limituose kuriuose ir zaidei. Ten manau jautiesi saugiausiai... kaip cia kazkas minejo... nusimk tiek pinigu, kad liktu butent tam limitui ir losk toliau 
- Anyzen
- Naujokas

- Praneš.: 11
galejei ir nekurt tokios temos nes ziauriai uzpavydejau dabar sunervinai
) well done kid 
- Arnas
- Naujokas

- Praneš.: 16
Geriausia Zaisti palaipsniui ,Pradek nuo 1$ 2$ ir palaipsniui didink .

- SilenT
Kol nesibustinsi, tol nesugebesi normaliai pokerio zaist, vienkartiniai lucky fishai dazniausiai baigia savo dienas pokeryje kaip long time loseriai-.- gerai, kad knygas uzhsisakei iki kol jas perskaitysi, NL10/25 ziurek video, mokinkis savo zaidima analizuot. Sekmes.
- LTT87
- Naujokas

- Praneš.: 11
jop kai kazkas pastebejo aistulia
)) ir nieka gero nebuvo is to suolio tik pralosiau pinigu
)) ne man zaist cash, nes visi account minuse, bet uz tat mtt, visi pliuse. tik kad niekad neturiu laiko mtt, nes tai darbas, tai sportas, ir visai nelieka laiko
(((
- tupaccavelli
- Mėgstantis lošti

LOL tam sng yra skirti 
- Loudmouth
- Profesionalus lošėjas

- Praneš.: 643
12 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Diskusijos apie pokerį
Dabar prisijungę