logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Kokie Filmai Jums Labiausiai patinka?

Diskusijos nesusijusios su kazino.

Moderatorius: auskaras

Kokie Filmai Jums Labiausiai patinka?

Standartinė Lordas » Sek Bir 15, 2008 2:51 pm

Kokie Filmai Jums Labiausiai patinka?Man tai Scary movie :) O jums?
Lordas

Standartinė Tomukas » Pir Bir 16, 2008 10:01 am

Ziurint kuria prasme "kurie filmai"? Zanrai ar konkretus filmai?

Zanrai tai aisku dramos, man dar asmeniskai istoriniai patinka, tik siais laikais tokiu nebekuria, dabartiniai Holivudiniai "istoriniai" (tokie kaip Troja ar A. Makedonietis) tai tik pasityciojimas is istorijos :)

O jei konkretus filmai? Mhm... "Sibiro kirpejas", "Truman Show", "Eternal Sunshine of the Spotless Mind", "The Green Mile", "Kill Bill", "No Man's Land", "The Shawshank Redemption" ir panasiai :)
Tomukas
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 141

Standartinė sarunas » Pir Bir 16, 2008 3:06 pm

Truman show tai geras , patiko , Green Mile irgi nieko. Dar įspudingi yra The Lord of war, Forest Gump o daugiau nepamenu tokių geresnių . Visi praktiškai geri su Hanksu :) Aišku, atsipalaidavimui gerai ir pigūs holivudiniai, bet jie tikrai nebus tokie įspudingi kaip mano ar tomuko išvardinti .
sarunas
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 4

Standartinė Giggs » Pir Bir 16, 2008 3:15 pm

mano vertinami filmai "Enemy At The Gates", "Memento", "Billy Elliot", "Fight Club", "Snatch", "Formula 51st", "Ghost Dog: The Way of the Samurai", "Ronin", "Narc", "Green Street Hooligans", "Football Factory", "American History" na ir praktishkai visi madonos vyro sukurti filmai limpa
Giggs

Standartinė PaInIaM » Pir Bir 16, 2008 11:35 pm

Tikriausiai yra vienas kinas kury tikrai ilgam isiminsiu tai "The Butterfly Effect", man sis filmas pasirode tiesiog genialus savo itaigumu, itampa ( tiesa sakant neatmenu kada buciau taip isijautes ziurejau dar koki filma ) tiesiog rekomenduoju
PaInIaM

Grįžti į Apie viską

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta