![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Kokie Filmai Jums Labiausiai patinka?
Moderatorius: auskaras
5 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Kokie Filmai Jums Labiausiai patinka?
Kokie Filmai Jums Labiausiai patinka?Man tai Scary movie
O jums?
- Lordas
Ziurint kuria prasme "kurie filmai"? Zanrai ar konkretus filmai?
Zanrai tai aisku dramos, man dar asmeniskai istoriniai patinka, tik siais laikais tokiu nebekuria, dabartiniai Holivudiniai "istoriniai" (tokie kaip Troja ar A. Makedonietis) tai tik pasityciojimas is istorijos
O jei konkretus filmai? Mhm... "Sibiro kirpejas", "Truman Show", "Eternal Sunshine of the Spotless Mind", "The Green Mile", "Kill Bill", "No Man's Land", "The Shawshank Redemption" ir panasiai
Zanrai tai aisku dramos, man dar asmeniskai istoriniai patinka, tik siais laikais tokiu nebekuria, dabartiniai Holivudiniai "istoriniai" (tokie kaip Troja ar A. Makedonietis) tai tik pasityciojimas is istorijos
O jei konkretus filmai? Mhm... "Sibiro kirpejas", "Truman Show", "Eternal Sunshine of the Spotless Mind", "The Green Mile", "Kill Bill", "No Man's Land", "The Shawshank Redemption" ir panasiai
- Tomukas
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 141
Truman show tai geras , patiko , Green Mile irgi nieko. Dar įspudingi yra The Lord of war, Forest Gump o daugiau nepamenu tokių geresnių . Visi praktiškai geri su Hanksu
Aišku, atsipalaidavimui gerai ir pigūs holivudiniai, bet jie tikrai nebus tokie įspudingi kaip mano ar tomuko išvardinti .
- sarunas
- Naujokas

- Praneš.: 4
5 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių