logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Koks buvo tavo pirmas kartas kazino?

Diskusijos apie kazino, Lietuvos lošimo namus ir visa kitka

Moderatorius: auskaras

Koks buvo tavo pirmas kartas kazino?

Standartinė Bartas » Tre Kov 03, 2010 2:24 pm

Papasakokit, kaip sekesi pirma karta zaidziant pokeri kazino, kokie buvo ispudziai ;)
Bartas
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 5

Re: Koks buvo tavo pirmas kartas kazino?

Standartinė Ghee » Sek Rgp 21, 2011 4:57 pm

Kai baigesi varzybos tarp Lietuvos Cekijos, draugas ikalbejo nueiti isbandyti kazino. Jam nesenai suejo 21eri, o ir as dar nebuvau buves ten, tai abu nezinojom ko tiketis, bet ejom su mintim kad losim pokeri.
Atejus teko sumoketi 20LTL uz registracija i kazino. Uz tai gavom sulciu kokteili, 19.88LTL vertes bilieta i automata ir 12 zetonu, kuriu verte po 1LTL. Sultis isgeriau, automate pralosiau, o 1LTL zetonu galima tik ruletej isnaudot. Pastaciau ant keliu skaiciu, ant kiekvieno po 2LTL ir iskrito vienas is mano skaiciu. Laimejau 70LTL.

Kita savaite jau buvome uzsiregine telefonu i 20LTL, 2rebuy + addon turnyra. Isviso lose 22 zmones, nedariau nei rebuy, nei addon (esu taupus) ir patekau i top 5. Nors visa ft pirmavau zetonas, bet mane po biski triuskino ir pagaliau ismete. Apmokamos buvo 4ios vietos, bet su zaidejais susitaremes kad ir 5ta vieta gaus 60LTL, kuriuos as ir laimejau.

Zmones buvo kaip zmones, bet esu girdejes, kad buna ir labai agresiviu zaideju. Kolkas apie kita kelione i kazino negalvoju.
No set - No bet
    4c4d
Aš žaidžiu:
triobet888
Vartotojo avataras
Ghee
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 50

Grįžti į Diskusijos apie kazino

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta