logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Kolektyvinis pokeris

S&G, MTT aptarimai, jūsų rengiami turnyrai.

Moderatorius: auskaras

Kolektyvinis pokeris

Standartinė ziggis » Pir Vas 14, 2011 4:21 pm

Sveiki pokerio mėgėjai,
yra daug patarlių kaip: „Vienas lauke – ne karys“, „Vienybėje – jėga“. Jūs tikriausia dalyvavote turnyruose, kur mažos įpirkos, nes daugelio lietuvių per plonos piniginės žaisti tokiuose turnyruose kur įpirka yra keliasdešimt dolerių. Siūlau štai tokį variantą: aš kviečiu visus dalyvauti savotiškoje akcinėje bendrovėje. Jūs tampate mano sponsoriais, o aš dalyvauju turnyruose. Taip bus abipusė nauda. Pergalės atveju uždirbsime visi. Manau , tai geriau, negu dalyvauti kiekvienam atskirai menkaverčiuose turnyruose su daug žaidėjų. Jeigu laimiu, man atitenka 25% nuo laimėjimo, jūs pasidalinate 75%. Apgaulės negali būti, nes tokiuose pokerio kambariuose kaip „Pokerstars“, galima pažiūrėti jau pasibaigusius turnyrus ir matyti užimtą vietą. Forume parašyčiau kuriame turnyre dalyvauju. Gal jūs žinote, geresnių pokerio kambarių, kad būtų mažiau žaidėjų ir būtų galima patikrinti pasibaigusių turnyrų rezultatus? Pervesti man pinigus galima per aukcioną“ TUKTUK“. Įdėsiu skelbimą „LAISVALAIKIO“ skiltyje. Bilieto kaina – 5Lt. Jeigu kas pageidauja gali pirkti bet kokį kiekį bilietų, atitinkamai jo dalis padidės. Jeigu kas nepasitiki, nes visada atsiranda skeptikų, mano patikimumo reitingai yra 100% tokiuose aukcionuose kaip “PIRKIS” +176, “TUKTUK” +11, EBAY +16. Laukiu jūsų pasiūlymų.
:liux:
ziggis
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 17

Re: Kolektyvinis pokeris

Standartinė Oxen » Pir Vas 14, 2011 5:50 pm

Sėkmės ieškant durnių :) Koks protingas žmogus mokės iš savo kišenės kitam, kad jis žaistų pokerį. Supraščiau, jeigu koks Poker Pro pasiūlytų tokią "varkę" tada dar galima pagalvot. Beto jeigu būtum tikrai laimintis žaidėjas, tau net kitų žmonių pinigų nereiktų. Vienu žodžiu sėkmės :)
Aš žaidžiu:
triobetpokerstars
Vartotojo avataras
Oxen
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 142
Pokeris.lt lyga:
Taškai: 55
Turai: 5

Standartinė ishii » Ant Vas 15, 2011 9:38 am

ideja sauni.. bet cia kvepia apgaule....kaip ir sake kolega .. pokerio pro galima taip sponsoriuoti.....o tave .. hmm kazkaip per mazai info... ir pinigu surinkimai per daug anonimiski ir neaiskus....
geriau jau "investuoti" i no deposit bonusus.. skaityt teorija ir megint paciam kapanotis ... nei mest i bala pinigus stakinant pirma pasitaikiusi
Aš žaidžiu:
bwinpartytitanunibettriobet
ishii
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 256

Standartinė ziggis » Ant Vas 15, 2011 10:30 am

Norint žaisti aukštų įpirkų žaidimus reikia ganėtinai daug turėti, o šiaip buvau ne kartą laimėjęs nedideles sumas įvairiuose turnyruose. ir apie kokią apgaulę čia peizit? Tokiuose pokerio kambariuose kaip POKERSTARS, COOL HAND POKER ir kt.galima stebėti visą žaidimo eigą ir matyti rezultatus pasibaigus turnyrui. Jeigu žmonės patys nesąžiningi,tai jiems patiems visur vaidenasi, kad apgaus. Didelė matot man čia laimė iš jūsų išvilioti tuos sumautus 5 litus. Aš jums suteikiu šansą, kad vėliau ir patys galėtumėte savarankiškai siekti aukštesnių rezultatų. Aišku, nei vienas negarantuotas, kad iš pirmo karto pavykas laimėti.
ziggis
Naujokas
Naujokas

Standartinė palaniumas » Ant Vas 15, 2011 1:25 pm

Manau, kazka nedidelio kiekvienas esa laimejes mazu buyin turnyruose. Dideliuose vyksta visai kitoks zaidimas. Ten daugiau zaideju suprantaciu zaidima, ivertinanciu situacija ir pns. Jei jau taip reikia staigiai pinigu tai pasiimk is greituju paskolu ir pliusuok sau nesidalindamas ir juokis.
Sekmes :money:
Aš žaidžiu:
fulltilt
palaniumas
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 12

Standartinė ziggis » Ant Vas 15, 2011 3:26 pm

Čia ir yra visa esmė, kad didesnių įpirkų turnyruose bus mažiau žaidėjų ir atsakingiau žais, o ne statys ant bet kokios kortos. Todėl ir siūlau susimesti, kad nors vienas galėtų dalyvauti nomaliame turnyre, o ne atskirai laimėti po kelis baksus.
ziggis
Naujokas
Naujokas

Standartinė Postfix » Ant Vas 15, 2011 3:46 pm

Mesciausi tik su draugu ir daryciau kazkoky bendra projektely,bet su tokiu pasiulymu kaip tu pasiuliai nezinau ar rasi koky durneli kuris mokes pinigus,kad tu zaistum pats minejai is pirmo karto nesitiket kad laimesi,tai man butu idomu suzinot jei surasi koky zmogu kuris tau mokes ir kiek jam reiks moket iki kol tu paimsi nors prizine vieta :)
Aš žaidžiu:
fulltilt
Postfix
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 29

Standartinė LTT87 » Ant Vas 15, 2011 4:56 pm

Gryba ziggis per visus poker site'us pjauni ? :D .. Nieks tau neduos tu 5 litu atsigauk, pailsek, uzkask kitekat. Ismok steiko prasyt kaip zmogus, o ne kaip freerolinis donkafishis.
Aš žaidžiu:
fulltilt
LTT87
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 11

Standartinė ziggis » Ant Vas 15, 2011 5:59 pm

Nenorit- nereikia. Žaiskit kaip išmanot.
ziggis
Naujokas
Naujokas

Standartinė Loudmouth » Tre Vas 16, 2011 10:08 pm

ziggis rašė:Nenorit- nereikia. Žaiskit kaip išmanot.

aš tau už pastangas norėčiau 50lt duoti:D
žmogus 100% scammina, nes net nicko nesugeba pasakyt savo :) pokeriokartoj jau bana gavo tai čia rašo :(
Loudmouth
Profesionalus lošėjas
Profesionalus lošėjas

Praneš.: 643

Standartinė enc0n » Tre Vas 16, 2011 10:42 pm

nu jo vyrukas prasisukt gerai sugalvojo :D
Aš žaidžiu:
fulltiltunibet
Vartotojo avataras
enc0n
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 29
Pokeris.lt lyga:
Taškai: 19
Turai: 2

Standartinė ziggis » Ket Vas 17, 2011 10:55 am

Yra taip, kad keli etatiniai rašinėjimo idiotai gali sudirbti bet kokią idėją. Jūs man geriau pasakykite, kaip aš noriu jus apgauti. Manot man tų suknistų 5 litų reikia? O jums koks nuostolis, jei pralaimėsiu tuos 5 litus? Kontrabandinių cigarečių pakelio nesurūkysit? Nenorit- nereikia. Dėjau skersą ant tokių pokerio "asų". Jums svarbu rašinėti, o ne pokerį žaisti. Taip ir prie stulpo galima prisikabinti.
ziggis
Naujokas
Naujokas

Standartinė LTT87 » Ket Vas 17, 2011 11:18 am

Visu pirma cia ne ideja, visu antra cia yra ismaldos prasymas, visu trecia cia 100% scamas. Taip man gaila duot tau 5 lt, geriau tu man duok, vistiek jie juk suknisti -.- As tau tiesiai sviesiai parasysiu TU ESI NEVYKELIS, KURIS NEPATEIKES JOKIU DUOMENU PRASO STAKE KAS YRA DURNA IR APGAILETINA.
Aš žaidžiu:
fulltilt
LTT87
Naujokas
Naujokas

Standartinė ziggis » Ket Vas 17, 2011 12:26 pm

Ar jūs esate visiški idiotai? Ar aš ko nors prašau? Aš tik siūlau pasidalinti pinigus laimėjimo atveju, arba pasidalinti nuostoliu jei pralaimėsiu. Tik tiek.Dar daugiau, laimėjimo atveju atiduodu didžiausią dalį. Tai kas dar čia neaišku? Ne......čia reikia tikrai būti visišku idiotu iš anksto nusistačiusiu, kad tave apgaus. Tam ir pasirinkau apmokėjimą per aukcioną, kad viskas būtų skaidru, kad matytusi, kie pinigų surinkta ir kokio dydžio statyme galėsiu dalyvauti. Kaip galiu parašyti kur dalyvausiu, jei nežinau kiek bus lėšų. Kai bus aišku, kiek bus norinčių, tada asmeniškai nurodysiu kiekvienam kur ir kaip. Irdar kartą kartoju YPATINGAI BUKIEMS, aš neprašau jūsų pinigų, aš SIŪLAU
ziggis
Naujokas
Naujokas

Standartinė LTT87 » Ket Vas 17, 2011 12:33 pm

As tau kaip YPATINGAI BUKAM aiskinu, tu pardavineji turnyrines akcijas, atliekant tokius "Zygdarbius" butina pateikt savo duomenis ir pasiekimus kas liecia MTT, nes kitais atvejais SHARASHKINO KONTORA. Pasvajot tau kol atsiras tokiu durniuku kurie tau 5 lt duos, nebent is gailescio :D
Aš žaidžiu:
fulltilt
LTT87
Naujokas
Naujokas

Kitas

Grįžti į Pokerio turnyrai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta