![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
kortos
Moderatorius: auskaras
8 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Re: kortos
Vladas rašė:Kur galima Vilniuje nusipirkti geru plastikiniu kortu triukams prasau parasykit tikslia vieta busiu dekingas
Kaip supratau domiesi kortu triukais, bet zinok niekas nenaudoja triukams plastikiniu kortu jos tiesiog yra tam netinkamos tiek trick'sams tiek flourishis yra naudojamos bicycle kortos, ziurek cia magicshop.lt, bet kainos neis pigiuju cia
-

ace_wtf - Naujokas

- Praneš.: 23
Triukams naudok Bicycle kortas. Pas maga Stoni galima e-parduotuvei isigyt. Tik jos ten 25lt kainuoja, jei siunties daugiau nei 1 kalade is USA tai galima man atrodo po 10lt uz kalade gaut 
www.ThePokerBay.org <<< Kruvos pokerisku downloads, filmai,knygos,interviu ir t.t
- Emis
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 310
Emis rašė:Triukams naudok Bicycle kortas. Pas maga Stoni galima e-parduotuvei isigyt. Tik jos ten 25lt kainuoja, jei siunties daugiau nei 1 kalade is USA tai galima man atrodo po 10lt uz kalade gaut
O tai ka as katik pasakiau?
-

ace_wtf - Naujokas

- Praneš.: 23
ace_wtf rašė:Emis rašė:Triukams naudok Bicycle kortas. Pas maga Stoni galima e-parduotuvei isigyt. Tik jos ten 25lt kainuoja, jei siunties daugiau nei 1 kalade is USA tai galima man atrodo po 10lt uz kalade gaut
O tai ka as katik pasakiau?manau ir vieno mano posto butu uzteke
taprasme kartotis nereikia
anyway, gal yra cia daugiau xebros besidomincios trick's, flourishes, xcm
?
Nereik is karto i akis sokt, as patikslinau tavo informacija ir tiek.
Anksciau nemazai domejausi tuo, poto kazko atsibodo
www.ThePokerBay.org <<< Kruvos pokerisku downloads, filmai,knygos,interviu ir t.t
- Emis
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 310
8 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Diskusijos apie pokerį
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių