![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Kur greiciau renkasi taskai 6 handed ar full ring ?
Moderatorius: auskaras
11 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Kur greiciau renkasi taskai 6 handed ar full ring ?
Kaikuriuosia poker roomuose reik zaist tik del bonuso, kai mano kur greiciau renkasi taskai uz rake? full ring ar 6 handed? stalu skaicius vienodas pas mane pilnai speju su 6 stalai ir 6 ir 10 zaideju.
Geriausia pamoka- pralaimėjimas.
-

DarekaZ - Administratorius
- Praneš.: 976
O kokie poker roomai yra tokie blogi, kad verta zaisti tik del bonuso? full tilt gal??? Nes siaip jau nera roomu, kur visi zaidejai butu geri, taip kad laimeti gerus pinigus galima bet kuriame
Heads up geriausia zaisti
nes losi daugiausia potu ir moki daugiausia rake
Heads up geriausia zaisti
- ieatp1gs
- Naujokas

- Praneš.: 35
ieatp1gs rašė:O kokie poker roomai yra tokie blogi, kad verta zaisti tik del bonuso? full tilt gal??? Nes siaip jau nera roomu, kur visi zaidejai butu geri, taip kad laimeti gerus pinigus galima bet kuriame
Heads up geriausia zaistines losi daugiausia potu ir moki daugiausia rake
Na, kartais kai atsibosta visokie FTP kur visada losi, pasiemi koki hollywood pokerio bonusiuka, action poker ar dar koki kita rooma, norisi isbandyti jegas kitur paziuret kas ten dedasi. Visdelto pasiemus bonusa atsiperka bent rake
-

ieatp1gs rašė:Nezinau, kur ir kokias stavkes zaidi, bet bent jau ongame full ring 100-200NL yra visiskos aukso kasyklos, turbut kituose roomouse situose stavkese taip pat. Kaip tau dabar sekasi darekai?
na man FTP ir hollywoode 25NL, 50NL stafkese,visai gerai einas, na ypac po 22 val. kai prisedi
-

Cia paprasciausiai del to, kad nereikia daryti per daug sunkiu sprendimu, pinigus galima uzdirbti pvz vien tiktai zaidziant poras del setu ir foldinant kiekviena pora iskaitant AA kai yra raisas bet kur. Tiesiog esant prastu zaideju galima islosti taikant paprasta ABC strategija. 6max reikia galvoti ir daryti sprendimus retkarciais
Mazesnis uzdarbis per stala gal but, bet galima uztat daugiau stalu losti su mazesne variacija. [/i]
- ieatp1gs
- Naujokas

- Praneš.: 35
ieatp1gs rašė:Nezinau, kur ir kokias stavkes zaidi, bet bent jau ongame full ring 100-200NL yra visiskos aukso kasyklos, turbut kituose roomouse situose stavkese taip pat. Kaip tau dabar sekasi darekai?
O kaip su softu, ar nera bedu kaip pasileidi PT + PAHUD ir 5 stalus, nes kiek teko girdeti tai ten problemu yra. Gavau nebloga pasiulyma zaisti Tower gaming, - rakeback + bonus tai galvoju gal verta pabandyti jei aisku softas neluzta po kelis kartus per valanda.
- Telelotto
JO, pvz Action poker leidzia atsidaryti max. 4 stalus vienu metu, nesamone :/ o normliausiai full ringe su 6 stalais man lost, taskai gan greit eina
Telelotto, kas cia per Tower gaming, gali but taip kad vakrais bus vos 1-2 stalai kur yra zaideju, tai zinai...
Telelotto, kas cia per Tower gaming, gali but taip kad vakrais bus vos 1-2 stalai kur yra zaideju, tai zinai...
-

DarekaZ rašė:JO, pvz Action poker leidzia atsidaryti max. 4 stalus vienu metu, nesamone :/ o normliausiai full ringe su 6 stalais man lost, taskai gan greit eina
Jie ongame priklauso
- Telelotto
Telelotto rašė:DarekaZ rašė:JO, pvz Action poker leidzia atsidaryti max. 4 stalus vienu metu, nesamone :/ o normliausiai full ringe su 6 stalais man lost, taskai gan greit eina
Jie ongame priklauso
tai tada gud
-

11 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių