logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Kur zaidziate pokeri?

Bendros diskusijos pokerio tema, viskas kas apie pokerį.

Moderatorius: auskaras

Kur zaidziate pokeri?

Standartinė Ligonis » Pir Kov 29, 2010 2:26 pm

Tai va norejau suzinoti kur zaidziate pokeri jei nesunku numeskite pilna saita bei pakomentuokite kuo jis yra geras ;]
dekui ;]
Ligonis
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 3

Re: Kur zaidziate pokeri?

Standartinė ishii » Pir Kov 29, 2010 3:31 pm

Full tilt - microstakes cash ir baltic freerolai.. cash daug stalu tik beda kad pats pelningiausias zaidimas prasideda po 1h nakties.. jis labiau skirtas amerikonam... freerolai - dfaug dalyviu supermazai apmokamu vietu kad ir tas baltic freerolas - susiorenka 800-1000 zaideju , o mokamu vietu 18 (3-18 vietos gauna 2 dolerius) Ar verta aukot 3-4 h del 2 doleriu? na nebent ner ka veikt arba norisi pradet savo pokerio kelione nuo 0.
Bwin - sng double or nothing arba lietuviskuose freeroluose. Seip tai nepatinka man jis nors tai pirmas mano internetinio pokerio kambarys.
Unibet - antradieniais vyksta gana lengvas lietuviskas freerolas.
Titan - casha microstakes ir mokami turnyrai. Mano manymu titane kazkaip kreivai kortas dalina ant stalo... flope 90 procentu buna dvi vienos spalvos kortos, arba dvi viena paskui kita einancios kortos (9 10...) Fulltilte, kur atrodo nekrenta kortos kai loshi TAG stilium ir lauki lauki . atrodo normalu.. tai titane sulaukes savo AA-1010 ar seip TAG stiliaus geru kortu... praisinus pagal visus TAG standartus .. nereiskia kad neprilimpins visokie su K6s ar 82s is ankstyvu poziciju... cia reik perprast ir prisitaikyt prie kortu dalinimo tendenciju.
Kolkas zaidziu tik tiek internete . Tenka ir gyvai su draugais palosht bed deja adreso nesakysiu :)
Aš žaidžiu:
bwinpartytitanunibettriobet
ishii
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 256

Grįžti į Diskusijos apie pokerį

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta