logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Kuriame kambaryje galima įsinešti mažiausią pinigų sumą?

Diskusijos, internetinio pokerio subtilybės.

Moderatorius: auskaras

Kuriame kambaryje galima įsinešti mažiausią pinigų sumą?

Standartinė negalizinoti » Pir Geg 10, 2010 10:42 am

Sveiki, gal žinot kuriam kambary galima persivesti mažiausią sumą pinigų per internetinę bankininkystę?
negalizinoti
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 11

Re: Kuriame kambaryje galima įsinešti mažiausią pinigų sumą?

Standartinė ishii » Ant Geg 11, 2010 9:56 am

kam vestis pinigus kai aplinkui pilna no deposit bonusų ir jie siekia 50 dolerių.....
Aš žaidžiu:
bwinpartytitanunibettriobet
ishii
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 256

Standartinė obuoliukas » Ant Geg 11, 2010 8:24 pm

No deposit smagu, bet, man tai jie nepatinka - turi ne tik pasiimti, bet paskui sulosti, po to dar neva vel vest.. Be to, kaip taisykle tuos nodeposit didziausius duoda kokie mazi kambariukai...sunkus procesas.
LT - patogiausias ir pigiausias triobet ir unibet. Siaip triobet, naudojant kortele yra visiskai ten gali 1 lt isivest :)
Uzsieni tie no depositai ir tie visokie bonusai - na jie gerai, bet tai tam tikra prasme playmoney gaunas ;)
Aš žaidžiu:
bwinunibettriobet
Vartotojo avataras
obuoliukas
Pokeris24.com komanda

Praneš.: 75

Standartinė Stiller » Ant Geg 11, 2010 10:48 pm

obuoliukas rašė:No deposit smagu, bet, man tai jie nepatinka - turi ne tik pasiimti, bet paskui sulosti, po to dar neva vel vest.. Be to, kaip taisykle tuos nodeposit didziausius duoda kokie mazi kambariukai...sunkus procesas.
LT - patogiausias ir pigiausias triobet ir unibet. Siaip triobet, naudojant kortele yra visiskai ten gali 1 lt isivest :)
Uzsieni tie no depositai ir tie visokie bonusai - na jie gerai, bet tai tam tikra prasme playmoney gaunas ;)

nėra nieko smagiau žaisti su play money ir laimėti grynų pinigų :)
Paveikslėlis
Dėmesio!!! Tie kas pasinaudojo mano baneriuku esančiu aukščiau, nepatingėkit susisiekt su manimi, padėsiu išspręsti quizą ir gauti bonusą.
Aš žaidžiu:
fulltilt
Vartotojo avataras
Stiller
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 130

Standartinė obuoliukas » Ket Geg 13, 2010 12:00 am

Bet po to beda tame - kad tau reik rake handu kazkiek ar dasidet kazka - na kaip sakoma nemokamas suris tik pelekautuose.. :)
Aš žaidžiu:
bwinunibettriobet
Vartotojo avataras
obuoliukas
Pokeris24.com komanda

Praneš.: 75

Standartinė Brilijant » Ket Geg 13, 2010 5:06 am

:) Nu as manau cia isvis daugumos poziuris yra neteisingas ir kvailas, visi pries imdami nodeoposit bonusus klausia o kaip isgrynint ? kokios salygos? ar galesiu iskart cashoutint ?. Juk tos firmos nenori nueit pacios iminusa tad naturalu kad bus apsaugos mechanizmai nuo "iskart cashoutinimu" o ir kitas dalykas manau labiau reiktu dometis kaip laimet leimet/ kaip gerai zaisti pokeri/ kaip valdyti pinigus/ kaip valdyti bankrola ir t.t. ir tik uzsikelus gera bankrola galima butu galvot apie cash out :) o kol tai padarysit busit jau sugenerave visus reikalingus rake ir nebus jokiu problemu gryninant :)
Beje as pats kazkada pradejau irgi nuo pokerstrategy 50$ bonuso ;) (tiesa as ju per skirtingus pc esu koki 12 paemes, kol kazkiek pradejau rimciau dometis pokeriu ir pradejau zaist laiminti zaidima)
Aš žaidžiu:
bwinpartyunibettriobet888pokerstars
Vartotojo avataras
Brilijant
Pokeris24.com komanda

Praneš.: 139
Pokeris.lt lyga:
Taškai: 20
Turai: 2

Grįžti į Internetinis pokeris

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta