logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Local Bank transfer

Internetinės mokėjimo sistemos, iškilusios problemos.

Moderatorius: auskaras

Local Bank transfer

Standartinė alt88 » Pir Lap 24, 2008 2:24 pm

Gal kam yra teke atlikti local bank transfer iš hansa saskaitos ir galit plačiau papasakot kaip ten ką daryt? Kur tuos reference number, IBAN, SWIFT ir t.t. vest?
alt88
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 12

Standartinė Petriux » Pir Lap 24, 2008 3:25 pm

Jei vedi i uzsienio saskaita
paprasciausiai pasidaryt hansa nete anglu kalba
ir bus viskas aisku

O siaip tai su IBAN ir swiftais
tai skliausteliuose paraso
ir kai buni pasirinkes kalba

LOCAL
tai isvis paprasta
pasirenki mokejimo nurodymas ir
pakannka tik saskaita ir varda ir pavarde nurodyti
IBAN formatais tas kad saskaita prasidetu LT..............
aisku sumos reikia nepamirsti irasyti
jei vedi i lietuva jokiu swiftu nereikia
Vartotojo avataras
Petriux
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 344

Standartinė alt88 » Pir Lap 24, 2008 4:34 pm

ačiū, aiškiau pasidarė. :) Čia aš bandau į Full Tilt persivest per LBT. O tai kanors reik rašyt į tokius laukelius kaip kad "klieno kodas gavėjo informacinėje sistemoje" ir "gavėjo kodas" ar čia viską tas reference number nusako?
alt88
Naujokas
Naujokas

Standartinė Petriux » Ant Lap 25, 2008 4:30 pm

alt88 rašė:ačiū, aiškiau pasidarė. :) Čia aš bandau į Full Tilt persivest per LBT. O tai kanors reik rašyt į tokius laukelius kaip kad "klieno kodas gavėjo informacinėje sistemoje" ir "gavėjo kodas" ar čia viską tas reference number nusako?

Tai jau cia darai ne local bank transfer
o international :)
siaip jei neturi kodu generatoriaus neturetu leist tau bankas pervesti i uzsieni. Ne paprasciau is korteles padepositint ??
www.travianas.info - Čia nespausti
Vartotojo avataras
Petriux
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 344

Standartinė alt88 » Ant Lap 25, 2008 9:05 pm

Nu sąskaita tai Vilniaus banko. :) http://www.fulltiltpoker.com/local-bank-transfer aš čia apie šitą kalbu. Na kiek žiūrėjau tai kaip ir patogiausias būdas depozitint man ten pasirodė.
alt88
Naujokas
Naujokas

Standartinė Mindala » Ant Gru 23, 2008 6:27 pm

Aha ka tik pats isbandziau.Visi kiti variantai man nelabai tiko ar patiko o sitas tai super. Greita patogu ir efektyvu.Pinigus praveziau sekmadienio vakare o antradienio vakare jie jau FTP saskaitoje. Pavedima atlikau is Hanza.net Jokiu IBAN ir SWIFT nereikia. Ivedate gavejo pavadinima.Nurodote saskaita i kuria pervesite(tada automatiskai atrenka banka) ir BUTINAI reference number kuri del visa ko iveziau net du kartus: viena i "Kliento kodas gavėjo informacinėje sistemoje" ir dar karteli i lauka "Mokėjimo paskirtis". Nurodote suma kuria norite pravesti(deja leido tik litais nors siaip norejau USD. ko gero del to kad saskaita SEB litine.) Tai va.... einu isbandyti :D
P.S. Tikrai rekomenduoju Local Bank Transfer. :liux: ;)
Aš žaidžiu:
fulltilt
Vartotojo avataras
Mindala
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 29

Grįžti į Bankai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta