logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

LOSIANT TURNYRE

Diskusijos apie strategijas, pamokėlės.

Moderatorius: auskaras

LOSIANT TURNYRE

Standartinė SUPER » Ket Sau 20, 2011 3:53 pm

Ka patartumete daryti arba kas kaip losiate, kad nukeliautumete iki turnyro finalo? 8) Atskleiskite savo suptilybes ;)
Aš žaidžiu:
unibetpokerstars
SUPER
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 9

Re: LOSIANT TURNYRE

Standartinė Armage » Ket Sau 20, 2011 5:38 pm

oi tai labai sunku padaryt (kalbu apie MTT su 500-5000 zmoniu).nuo turnyro pradzios reik sutelkt demesy visa i zaidima,apie kiekviena zaideja pasizymet notes,aisku stebet visa stala,nezaisti daugiau stalu,susikaupt,nesiblaskyt,daryt tik protingus callus.Nu aisku nuo bad beat nepabegsi bet jeigu korta ajna tai manau galima isilaikyt ilgai.svarbiausia neatsiplaiduot turint big stacka nes nepastebesi kai short stackinsi,nes per daug atsipalaiduojama,rizikuojama nepagalvojant apie oponento handa.visada turek 20 BB, stenkis isiterpt visada i tiek tuomet viskas norm.Kai statymai padides lauk tik norm kortos,stenkis maziau blefuot, ypac pries patirusios zaidejus, ir NECALLINK tokiu kaip j10,kq,tuzu silpnu kai statymai bus dideli, arba all in arba fold nes jei call/raise, flope nieko,oponentas pushina ir vsio pas tave zetonai tik tirpsta..
Aš žaidžiu:
bwinfulltilttriobetpokerstars
Vartotojo avataras
Armage
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 112

Standartinė SUPER » Ket Sau 20, 2011 5:54 pm

Dekui uz atvira pasipasakojima :liux: 8) Gal kas turit dar ka nors pridurti, patarti? ;)
Aš žaidžiu:
unibetpokerstars
SUPER
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 9

Standartinė SilenT » Pir Vas 21, 2011 5:34 pm

As labai dideles klaidas darau susinervuoju ir pradedu blefuot :D
SilenT

Standartinė Nerkulis » Ant Vas 22, 2011 2:14 pm

Silent tu tai ir prikolistas :D
Nerkulis

Standartinė SilenT » Ant Vas 22, 2011 3:13 pm

o tu tipo neblefuoji niekados?
SilenT

Standartinė Sanka » Ant Vas 22, 2011 10:16 pm

nerka dar kaip blefuoja
Aš žaidžiu:
triobetPKR
Sanka
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 2

Standartinė mariulis » Ket Vas 02, 2012 2:16 pm

Sveiki. Noriu patarimo del turnyru. Vakar losiau PS 1.1 USD NLHE MTT turnyra( buvo ten gal 5k zmoniu). Burbulas buvo sproges, zmoniu like 900. Blinds 400/800. Mano stack 20k~. Button pozicijoj su :10d :10c , 2 limperiai is vidurines pozicijos su panasiais kaip mano stack( 19k ir 16k) as raise all in. Abu atsake. Vienas laike :Kd :Jd , kitas :As :6s. Flop: :Kc :4s :3d . Turn: :3h. River: :9h. Ka blogai padariau?
Aš žaidžiu:
triobet
mariulis
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 23
Pokeris.lt lyga:
Taškai: 28
Turai: 2

Grįžti į Pokerio strategijos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta