![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
LOSIANT TURNYRE
Moderatorius: auskaras
8 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
LOSIANT TURNYRE
Ka patartumete daryti arba kas kaip losiate, kad nukeliautumete iki turnyro finalo?
Atskleiskite savo suptilybes 
- SUPER
- Naujokas

- Praneš.: 9
Re: LOSIANT TURNYRE
oi tai labai sunku padaryt (kalbu apie MTT su 500-5000 zmoniu).nuo turnyro pradzios reik sutelkt demesy visa i zaidima,apie kiekviena zaideja pasizymet notes,aisku stebet visa stala,nezaisti daugiau stalu,susikaupt,nesiblaskyt,daryt tik protingus callus.Nu aisku nuo bad beat nepabegsi bet jeigu korta ajna tai manau galima isilaikyt ilgai.svarbiausia neatsiplaiduot turint big stacka nes nepastebesi kai short stackinsi,nes per daug atsipalaiduojama,rizikuojama nepagalvojant apie oponento handa.visada turek 20 BB, stenkis isiterpt visada i tiek tuomet viskas norm.Kai statymai padides lauk tik norm kortos,stenkis maziau blefuot, ypac pries patirusios zaidejus, ir NECALLINK tokiu kaip j10,kq,tuzu silpnu kai statymai bus dideli, arba all in arba fold nes jei call/raise, flope nieko,oponentas pushina ir vsio pas tave zetonai tik tirpsta..
-

Armage - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 112
Dekui uz atvira pasipasakojima
Gal kas turit dar ka nors pridurti, patarti? 
- SUPER
- Naujokas

- Praneš.: 9
Sveiki. Noriu patarimo del turnyru. Vakar losiau PS 1.1 USD NLHE MTT turnyra( buvo ten gal 5k zmoniu). Burbulas buvo sproges, zmoniu like 900. Blinds 400/800. Mano stack 20k~. Button pozicijoj su
, 2 limperiai is vidurines pozicijos su panasiais kaip mano stack( 19k ir 16k) as raise all in. Abu atsake. Vienas laike
, kitas
. Flop:
. Turn:
. River:
. Ka blogai padariau?
, 2 limperiai is vidurines pozicijos su panasiais kaip mano stack( 19k ir 16k) as raise all in. Abu atsake. Vienas laike
, kitas
. Flop:
. Turn:
. River:
. Ka blogai padariau?- mariulis
- Naujokas

- Praneš.: 23
- Pokeris.lt lyga:
- Taškai: 28
- Turai: 2
8 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Dabar prisijungę