![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Lyee
Moderatorius: auskaras
6 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Lyee
Nežinau, kodėl mano ankstesnė tema buvo ištrinta. Taigi pabandysiu dar kartą.
Esu Lyee, pokerį pradėjau lošti nesenai, man 25 metai. Mano pomėgiai pokeris, filmai, kelionės bei gurmaniško maisto gaminimas. Vakar susikūriau savo asmeninį blogą kuriame pasakosiu apie savo sėkmes ir nesėkmės pokeryje. Blogo adresas: Klausti privačia žinute.
Jei vėl žadat ištrint, tai ir priežastį parašot
. Ačiū už dėmesį. 
Esu Lyee, pokerį pradėjau lošti nesenai, man 25 metai. Mano pomėgiai pokeris, filmai, kelionės bei gurmaniško maisto gaminimas. Vakar susikūriau savo asmeninį blogą kuriame pasakosiu apie savo sėkmes ir nesėkmės pokeryje. Blogo adresas: Klausti privačia žinute.
Jei vėl žadat ištrint, tai ir priežastį parašot
-

Lyee - Naujokas

- Praneš.: 2
Re: Lyee
Tau priežastis buvo parašyta asmenine žinute. Tema buvo ištrinta už reklamą. Mes netoleruojame kitoje svetainėje talpinamų blogų. Nori - gali pas mus rašyti tai ir viršui bus ir reklamos gausi. Nenori - prašome ieškoti kitų būdu reklamai.
-

obuoliukas - Pokeris24.com komanda
- Praneš.: 75
obuoliukas rašė:Tau priežastis buvo parašyta asmenine žinute. Tema buvo ištrinta už reklamą. Mes netoleruojame kitoje svetainėje talpinamų blogų. Nori - gali pas mus rašyti tai ir viršui bus ir reklamos gausi. Nenori - prašome ieškoti kitų būdu reklamai.
Nerašau blogo jūsų tinklapyje, nes labai nepatogi ta jūsų blogu sistema. Blogspot yra daug patogesnė ir suteikianti papildomu įrankių bloga tobulint. Ko jūs negalit pasiūlyt. Kas dėl reklamos, tai kokia čia reklama jei savo bloge nieko nereklamuoju? Tik savo žinias ir nuotykius. Jei to nesuvokiat ir jums nereikia gero nario šitam forume tai trinkit netik temą bet ir pati accountą. Nes tas vienas linkas jūsų tikrai nenužudys, bet gali padėt kitiems. Taigi darykit ką norit, jug jūs čia vadovaujate, o aš tik svečias.
-

Lyee - Naujokas

- Praneš.: 2
obuoliukas rašė:Tau priežastis buvo parašyta asmenine žinute. Tema buvo ištrinta už reklamą. Mes netoleruojame kitoje svetainėje talpinamų blogų. Nori - gali pas mus rašyti tai ir viršui bus ir reklamos gausi. Nenori - prašome ieškoti kitų būdu reklamai.
Teisybes delei verta pamineti , kad siaip jau visi pagrindiniai sio saito blogeriai ideda tik savo blogo pradzia o gala siulo eiti pasiskaityti jau kitur... Tai kaip suprast ta toleravima/ netoleravima a?
It's not the cards you are dealt in life. It is how you play them...
-

Mindala - Naujokas

- Praneš.: 29
Iš esmės, netoleruojame, bet tingime trinti visus. Blogų sekcija yra labai smagiai pataisyta - mes automatiškai nuemame nuoroda, taip išspręsdami kelis klausimus:
a) Blogeris negauna "Free clicks" (kodėl mes turime leisti pinigus kurdami ir palaikydami sistemą ir nemokamai kažką reklamuoti )
b) Blogeris turi sudominti skaitytoją - jei parašys nesamonę - žmogus tikrai nekopijuos ir neis tokiu būdu. Todėl tokiu būdu atsifiltruoja kokybiški blogeriai, kuriems mums reklamos negaila, nes jie daro teisingą darbą
Sėkmės
a) Blogeris negauna "Free clicks" (kodėl mes turime leisti pinigus kurdami ir palaikydami sistemą ir nemokamai kažką reklamuoti )
b) Blogeris turi sudominti skaitytoją - jei parašys nesamonę - žmogus tikrai nekopijuos ir neis tokiu būdu. Todėl tokiu būdu atsifiltruoja kokybiški blogeriai, kuriems mums reklamos negaila, nes jie daro teisingą darbą
Sėkmės
-

obuoliukas - Pokeris24.com komanda
- Praneš.: 75
6 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Prisistatymai ir pasveikinimai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių