logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Mano klaidos

Aptarkite sužaista hand'ą, padėkite kitiems ir mokykitės iš kitų.

Moderatorius: auskaras

Mano klaidos

Standartinė sweet » Ket Gru 03, 2009 1:48 pm

Sprendimas semi bluff cia buvo klaida. Maniau, kad mano oponentas semi bluff su zemesniu flush draw. Kaip cia reikejo suzaisti?

No-Limit Hold'em Tournament, 150/300 Blinds (4 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com

SB (t4385)
Hero (BB) (t3338)
UTG (t2430)
Button (t3347)

Hero's M: 7.42

Preflop: Hero is BB with :Kd :Ad
1 fold, Button calls t300, SB calls t150, Hero checks

Flop: (t900) :Qd :2h :7d (3 players)
SB bets t900, Hero raises t3038 (All-In), 1 fold, SB calls t2138

Turn: (t6976) :4c (2 players, 1 all-in)

River: (t6976) :9c (2 players, 1 all-in)

Total pot: t6976
sweet
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 341

Re: Mano klaidos

Standartinė mcrobis » Ket Gru 03, 2009 8:51 pm

raisa preflope reikejo duot juk labai geros kortos
Aš žaidžiu:
fulltiltunibettriobet
Vartotojo avataras
mcrobis
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 66

Standartinė Brilijant » Pen Gru 04, 2009 7:57 am

Sveikas :) ir as noreciau pabandyti isreiksti savo nuomone :)
Nerasai koks tai turas ? STT ? bubble dabar ? koks limitas?
O dabar mano nuomone apie pati handa.
AK yra jau prie pilno stalo labai stipri korta, o prie 4 visiskas monstras, bet bet kokiu atveju ja reikia zaisti preflop nes tikimybe kad nieko neflopinsi didesne negu uz tikimybe kad kazka flopinsi. Aisku kuo maziau zaideju tuo didesne tikimybe ir kad A high uzteks nunesti potui. Ir tas slowplayinimas juk tai darai nes nori itraukti oponenta i spastus, suklaidinti kad istrauktum daugiau pinigu, bet daugiau pinigu istrauksi tiesiog visada betindamas.
Tai va manau kad pre flop buvo suziasta klaidingai, nereikia checkint, reikejo arba betint 4-5x kas yra tavo beveik puse stacko ir tu jau esi pot comited, tad manau geriausias ziadimas cia butu allin ir net jeigu visi nusimes tai tu laimesi 600 kurie tavo stackas padidins 18% kas yra tikrai nemazai, dvi taip suzaistos rankos ir tu savo stackas padidini beveik dvigubai (36%). Antras dalykas SB completed 150 ka jis gali turet ant sb ir prideti dar 150 i puoda ? mano nuomone absoliuciai viska nu as realiai ismesciau geriausius handu, nes manau kad SB su 1010/JJ/QQ/KK/AA AK/AQ/AJ (KQ?) tikrai butu parodes stipruma ir puoles. Tada lieka jam ~93% handu (ar oponentas gali daryt complete su pacio prasciausiom ? manau kad gali ir yra zmoniu kurie daro ;) su visais 24, ir tuo paciu 72) tai yra tu esi 67% pries 32% favoritas, tai yra daug, bet nera taip milziniska kaip kartais kad noretusi kad butu su AK. Zodziu 1 is 3 handu laimes ji o du tu, todel manau su tokioje situacijoje reiktu zaist pre flopa ir laimet pries flopa ;)
O jeigu paskaiciuotume ir su Butonu kad jo koks pre flop call range (60%)SB completed (93%) tai tu turi tik ~45% laimeti, tai yra sioje situacijije daugiau kaip 50% kartu pralostum ;) :))
Ir siaip auksine taisykle juk, kad laimintis pokeris yra agresyvus pokeris ;)

Po flopo.
Cia jau kaip paziuresi :) manau galima handa zaist arba fold arba all in
Kodel fold ? ar turi kokiu ready apie oponeta ? jeigu neturi tai reikia jam suteikt verte ;) ir SB betina o po jo dar du oponentai kas vel didina jo beto stipruma. Betina visa pota, kas man panasu i ginybini beta turint top pair ar pan, butu 1/2 ar dar 2/3 poto dar galima galvo kad info betina kad siaip bando perimt iniaciatyva, o dabar as buciau linkes jam suteikt vertes ;) Manau jis galetu turet kazka nuo Q2 iki QJ gal net QK ir daro value/ginybini beta nuo flush draw. Ir plius tu leiai jam pamatyt flopa uz papildomus 150 su kokia ranka jis galejo ilist i puoda ? Q7 galejo ? Q2? ar net 72 ? taip jis su visom rankom galejo sumoket 150 pries flopa.

Kodel all in ? pirmas dalykas tu labai labai gyvas :) Ne jeigu jis pvz turi maza pora rankose ir flopino seta tai tu turi 8 autus ant flush (kodel 8 ? o ne 9 ? nes iskrenta :2d kuris jam turint seta duoda fulla arba keturias vienodas) ir plius turi run run straight iskritus JT, kas pokeryje irgi turi nemaza tikimybe as nepamenu tiksliai kiek ten gaunasi, bet run run straight turi kazkur apie 4-5% tikimybe ( pataisykit kas jeigu klystu?) tai dar +1 autas. Tai pries seta 9 autai.
Jeigu jis flopino 2 poras? tai vel 8-9( vel :2d jeigu jo dvi poros su 2(Q2,Q7 tai iskrites :2d jam duoda fula o jeigu Q7 tai tada visi 9 autai tinka) tai realiai ant flush turim 8,33 ), +1 autas run run straight, o juk dar yra tikimybe ir kad bus run run A,A ; A,K; K,K; K,A manau irgi galima priskaiciuot 1 auta. Tai pries dvi poras 10-11 autu.
Jeigu jis flopino viena paira(arba turi rankoi paira) tai tu turi 9 autus flush, + run run str 1 autas, +6 owekardai. Viso 16 autu. Zodziu isiveliau cia is skaiciavimus :D :)) o kadangi jo betas labiau primena kad jis turi max viena pora, manau su setu arba dviem porom stengtusi maziau betinti, kad islaikyti tave pot. Tai tu turi 16 autu kas duoda 57% tau laimeti, beje dar juk yra ir variantas kad jis turi koki draw ar siaip koki suda su kuriu darys call tavo all in ir tu laimesi su A high, negalima atmesti sito varianto, tam irgi riektu priskaiciuot +procentu laimejimui.
Taciau tu nelabai turi fold equity. Pote yra 900 + jo betas 900 + tavo all in tai puode 4832 o jam reikia ideti 2132 (2,2 prie 1). Tai jis kaip ir pot commited, turbut didesne tikimybe kad jis jau nesutrauks cia is poto. Ypac jeigu galvosi, kad jis protingas zaidejas ir jis betindamas 900 mate kad po tavo all in jam bus sunku jau pasitraukt.

Zodziu manau visa esme yra pries flopa ;)
Aš žaidžiu:
bwinpartyunibettriobet888pokerstars
Vartotojo avataras
Brilijant
Pokeris24.com komanda

Praneš.: 139
Pokeris.lt lyga:
Taškai: 20
Turai: 2

Standartinė sweet » Pen Gru 04, 2009 12:12 pm

Aciu uz toki issamu atsakyma :liux: Truputi susipainiojau ten su tais skaiciavimais, bet esme supratau, ka nori pasakyti ;)
sweet
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 341

Grįžti į Hand'ų analizavimas, Lošimų dienoraščiai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta