![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Mano Royal Flush'ai.
Moderatorius: auskaras
3 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Mano Royal Flush'ai.
Sveiki. Šiandien norėčiau jum pasigirti, kad pagavau savo antrajė Royal Flush'ą, per visa savo pokerio karjėrą (apie mėnesius)
Pirmajį gavau, truputį seniau, Triobet kambaryje freerolle, kai dar nelabai gaudžiausi žaidime. Tada pavyko laimeti nedaug.
Antrajį gavau šiandien Full Tilt Poker kambaryje. Žaidžiau Heads-up'ą iš 5 dolerių (su 500 startinų žetonų)
Radęs
Sustūmiau viską, priešininkas atsake. Tiesa jis buvo fishas, su bet kuo žaide, visai nemokėjo bluffint, taigi man pasiseke 
Flopas iš tiesų nudžiugino, tikėjaus pagaut nors flush'ą. Ir štai turnas man suteikia Royal Flush kombinacija:)
Pirmasis (Triobet room'e)

Antrasis (Full Tilt Poker room'e)

Pirmajį gavau, truputį seniau, Triobet kambaryje freerolle, kai dar nelabai gaudžiausi žaidime. Tada pavyko laimeti nedaug.
Antrajį gavau šiandien Full Tilt Poker kambaryje. Žaidžiau Heads-up'ą iš 5 dolerių (su 500 startinų žetonų)
Radęs
Sustūmiau viską, priešininkas atsake. Tiesa jis buvo fishas, su bet kuo žaide, visai nemokėjo bluffint, taigi man pasiseke Flopas iš tiesų nudžiugino, tikėjaus pagaut nors flush'ą. Ir štai turnas man suteikia Royal Flush kombinacija:)
Pirmasis (Triobet room'e)

Antrasis (Full Tilt Poker room'e)

- Mantah
- Naujokas

- Praneš.: 14
Re: Mano Royal Flush'ai.
nu tu ir maladiec
http://www.pokerstrategy.com/uSPML6 -50$ UŽ DYKĄ. testo pagalba bacyla@elekta.lt
- ishii
- Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 256
3 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Hand'ų analizavimas, Lošimų dienoraščiai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių