![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Mano silpnybe - turnyrai
Moderatorius: auskaras
7 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Mano silpnybe - turnyrai
Paskutinius metu pastebejau tokia tendencija. Kai losiu cash laimiu nemazai. Bet mane vis traukia turnyrai, vaikausi to vienintelio didelio laimejimo. Galiausiai vis tiek gaunasi taip, kad man tie turnyrai brangiai kainuoja ir nors ir toli nukeliauju, dazniausiai galiausiai vis tiek iskrentu be nieko. Gal ir jums yra panasiai? Kaip atsisakyti pagundos dalyvauti turnyruose?
- Kijev
Re: Mano silpnybe - turnyrai
Man kaip tik turnyrai yra pagrindinis pinigų šaltinis. Cashe pastoviai pralošiu nemažai, nes kai ateina 50 coinflipų ne mano naudai roundas, tai nežinau kas gali išgelbėt. Turnyre viskas paprasčiau - turi sužaist geriau mažiau handų ir tikėtis, kad kokiam idiotui nepavyks tavęs išmest su A with no kicker 
- Loudmouth
- Profesionalus lošėjas

- Praneš.: 643
Man kaip tik turnyrai yra pagrindinis pinigų šaltinis. Cashe pastoviai pralošiu nemažai, nes kai ateina 50 coinflipų ne mano naudai roundas, tai nežinau kas gali išgelbėt. Turnyre viskas paprasčiau - turi sužaist geriau mažiau handų ir tikėtis, kad kokiam idiotui nepavyks tavęs išmest su A with no kicker 
- Loudmouth
- Profesionalus lošėjas

O tu zaisk turnyrus su mazesniais buy-ins. Ir malonuma apturesi ir nuostoliu dideliu nebus, jei nepasiseks islosti 
- jokeris
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 142
Loudmouth rašė:Man kaip tik turnyrai yra pagrindinis pinigų šaltinis. Cashe pastoviai pralošiu nemažai, nes kai ateina 50 coinflipų ne mano naudai roundas, tai nežinau kas gali išgelbėt. Turnyre viskas paprasčiau - turi sužaist geriau mažiau handų ir tikėtis, kad kokiam idiotui nepavyks tavęs išmest su A with no kicker
Pilnai sutinku ,is cash game pelno tiketis neapsimoka. Nebent persivedi 1000$ atlosi nakti ir issiemi. Beto kiek is to cash`o laimesi ? tarkim paemi turnyra ir tavo pelnas 50-150 BI ,o cash`a kaip nesiplesidamas sunkiai 10 BI padarysi i diena. Bad beat`ai ir poker room`u triukai suzlugdys tai.
Kiekvienas eini del kazko savaip is proto. Mano silpnybe yra satellite turnyrai ,tam skyriu daugiausiai laiko ,mano mastymu - tai raktas i kita lygi.
Pavyzdziui mano skyriamas laikas pokeriui isnaudojamas : 30% satellite turnyram ,40% turnyram(nelosiu daugiau 10euru BI) ,20% sit&go ir tik 10% cash game. Tai tiek
- JustinassD
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 59
Jo - reikia imti pavyzdį iš Hellmutho
Cashui reikia daugiau disciplinos ir puikaus br įvaldymo, nes ne sykį sudegiau lošdamas su 5% pinigų..
Pastebėjau, jog 2,5 proc yra maksimumas man lošiant cash. Mtt iš daugiau net galiu lošt ir būna man EV+ 
Pastebėjau, jog 2,5 proc yra maksimumas man lošiant cash. Mtt iš daugiau net galiu lošt ir būna man EV+ - Loudmouth
- Profesionalus lošėjas

del disciplinos : tau nebuna ,kad i cash game atlaidziau ziuri negu i koki MTT turnyra? As tarkim turnyre bunu labiau susikaupes ir susikoncentruoju labiau i zaidima negu cash table.
Sianakt tik neblogai su cash`u
atsisedau prie 0,25/0,50 euro head`s up stalo ir viena veikeja apie 1,5h maudziau. Tokiu kelymu su hight card prisiziurejau ,kad ciut zandikaulys nenuluzo. Viso to cirko pasekejo jis man atnese 3BI pliusa 
Sianakt tik neblogai su cash`u
- JustinassD
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 59
7 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Diskusijos apie pokerį
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių