logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Mano silpnybe - turnyrai

Bendros diskusijos pokerio tema, viskas kas apie pokerį.

Moderatorius: auskaras

Mano silpnybe - turnyrai

Standartinė Kijev » Ket Spa 22, 2009 3:05 pm

Paskutinius metu pastebejau tokia tendencija. Kai losiu cash laimiu nemazai. Bet mane vis traukia turnyrai, vaikausi to vienintelio didelio laimejimo. Galiausiai vis tiek gaunasi taip, kad man tie turnyrai brangiai kainuoja ir nors ir toli nukeliauju, dazniausiai galiausiai vis tiek iskrentu be nieko. Gal ir jums yra panasiai? Kaip atsisakyti pagundos dalyvauti turnyruose?
Kijev

Re: Mano silpnybe - turnyrai

Standartinė Loudmouth » Pen Spa 23, 2009 4:10 am

Man kaip tik turnyrai yra pagrindinis pinigų šaltinis. Cashe pastoviai pralošiu nemažai, nes kai ateina 50 coinflipų ne mano naudai roundas, tai nežinau kas gali išgelbėt. Turnyre viskas paprasčiau - turi sužaist geriau mažiau handų ir tikėtis, kad kokiam idiotui nepavyks tavęs išmest su A with no kicker :)
Loudmouth
Profesionalus lošėjas
Profesionalus lošėjas

Praneš.: 643

Standartinė Loudmouth » Pen Spa 23, 2009 4:10 am

Man kaip tik turnyrai yra pagrindinis pinigų šaltinis. Cashe pastoviai pralošiu nemažai, nes kai ateina 50 coinflipų ne mano naudai roundas, tai nežinau kas gali išgelbėt. Turnyre viskas paprasčiau - turi sužaist geriau mažiau handų ir tikėtis, kad kokiam idiotui nepavyks tavęs išmest su A with no kicker :)
Loudmouth
Profesionalus lošėjas
Profesionalus lošėjas

Standartinė jokeris » Ant Spa 27, 2009 9:20 am

O tu zaisk turnyrus su mazesniais buy-ins. Ir malonuma apturesi ir nuostoliu dideliu nebus, jei nepasiseks islosti ;)
jokeris
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 142

Standartinė JustinassD » Tre Spa 28, 2009 1:13 am

Loudmouth rašė:Man kaip tik turnyrai yra pagrindinis pinigų šaltinis. Cashe pastoviai pralošiu nemažai, nes kai ateina 50 coinflipų ne mano naudai roundas, tai nežinau kas gali išgelbėt. Turnyre viskas paprasčiau - turi sužaist geriau mažiau handų ir tikėtis, kad kokiam idiotui nepavyks tavęs išmest su A with no kicker :)

Pilnai sutinku ,is cash game pelno tiketis neapsimoka. Nebent persivedi 1000$ atlosi nakti ir issiemi. Beto kiek is to cash`o laimesi ? tarkim paemi turnyra ir tavo pelnas 50-150 BI ,o cash`a kaip nesiplesidamas sunkiai 10 BI padarysi i diena. Bad beat`ai ir poker room`u triukai suzlugdys tai.
Kiekvienas eini del kazko savaip is proto. Mano silpnybe yra satellite turnyrai ,tam skyriu daugiausiai laiko ,mano mastymu - tai raktas i kita lygi.
Pavyzdziui mano skyriamas laikas pokeriui isnaudojamas : 30% satellite turnyram ,40% turnyram(nelosiu daugiau 10euru BI) ,20% sit&go ir tik 10% cash game. Tai tiek
JustinassD
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 59

Standartinė Loudmouth » Tre Spa 28, 2009 9:28 am

Jo - reikia imti pavyzdį iš Hellmutho :) Cashui reikia daugiau disciplinos ir puikaus br įvaldymo, nes ne sykį sudegiau lošdamas su 5% pinigų.. :nomoney: Pastebėjau, jog 2,5 proc yra maksimumas man lošiant cash. Mtt iš daugiau net galiu lošt ir būna man EV+ :D
Loudmouth
Profesionalus lošėjas
Profesionalus lošėjas

Standartinė JustinassD » Tre Spa 28, 2009 9:41 am

del disciplinos : tau nebuna ,kad i cash game atlaidziau ziuri negu i koki MTT turnyra? As tarkim turnyre bunu labiau susikaupes ir susikoncentruoju labiau i zaidima negu cash table.
Sianakt tik neblogai su cash`u :) atsisedau prie 0,25/0,50 euro head`s up stalo ir viena veikeja apie 1,5h maudziau. Tokiu kelymu su hight card prisiziurejau ,kad ciut zandikaulys nenuluzo. Viso to cirko pasekejo jis man atnese 3BI pliusa :)
JustinassD
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 59

Grįžti į Diskusijos apie pokerį

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta