logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Mansion Poker

Diskusijos, internetinio pokerio subtilybės.

Moderatorius: auskaras

Mansion Poker

Standartinė LaisvydasL » Sek Bir 29, 2008 11:17 am

Sveiki, islaikiau pokerstrategy quiz ir gavau bonus koda (50$), kuri suvedziau registruodamasis i Mansion Poker, tikedamasis, kad gausiu 50$, po 48h parasiau supportui mansion, kad niekas neatejo, man parase, jog jau pinigai eina ir bus sia nakti/ryta, po dar vienos paros pas mane nieko nebuvo, tada parasiau vel jiems, jie parase, jog bonus kodas neteisingas, pasake kreiptis i pokerstrategy, nuejau i pokerstrategy, norejau sukurti tema, bet parase, jog yra reikalavimas, reikia parasyti 20 zinuciu norint sukurti tema, taigi jau norejau pulti pradeti rasyti zinutes, bet parase, jog mano acc nera aktivuotas, nors jie man siunte aktivacijos koda, per kuri as aktivavau, nes kitaip nebutu leide vykdyti quizo, dabar labai idomi situacija yra, negaliu rasyt nei i PM nei i foruma pokerstrategy, del blogo bonus kodo (nors, kad ir kaip keista butu pirma kart, kai parasiau mansion poker support, jie parase, jog pinigai jau keliauja), belieka registruotis nauja acc pokerstrategy ir is jo rasyti, jog mano tam acc yra bonus kodas ir t.t, bet abejoju ar jie patikes, vienu zodziu, nebloga situacija... :!:
LaisvydasL

Standartinė Loudmouth » Sek Bir 29, 2008 12:09 pm

nu mansionas garseja savo supporto "gerumu".. o nera ten live support ar live chat? turi buti numeriai kokie ar kas - nebutinai per forumus ar email :roll:
Loudmouth
Profesionalus lošėjas
Profesionalus lošėjas

Praneš.: 643

Standartinė LaisvydasL » Sek Bir 29, 2008 12:38 pm

Loudmouth rašė:nu mansionas garseja savo supporto "gerumu".. o nera ten live support ar live chat? turi buti numeriai kokie ar kas - nebutinai per forumus ar email :roll:

live chat, siaip idomi situacija, nezinau ka daryt, ar bandyt tuos bonusus gaut, ar mest viska.
LaisvydasL

Standartinė naf naf » Tre Lie 02, 2008 4:42 pm

patarciau mest, nes manau kad ir kiek stengsies nieko nepesi :nomoney:
naf naf

Standartinė LaisvydasL » Ket Lie 03, 2008 10:46 pm

Na idomiai idomiai, katik gavau laiska, jog pinigus jie visdelto pervede.
LaisvydasL

Grįžti į Internetinis pokeris

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta