logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Multi-tabling +10 tables?

Diskusijos, internetinio pokerio subtilybės.

Moderatorius: auskaras

Multi-tabling +10 tables?

Standartinė zilitonas » Šeš Sau 09, 2010 9:50 pm

Norejau paklausti, kaip yra losiama per tiek stalu? Jeigu as darau "tile tables" tai man i ekrana max telpa 6 stalai (tilptu daugiau bet jie jau liptu vienas ant kito).
zilitonas
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 47

Re: Multi-tabling +10 tables?

Standartinė PH69 » Sek Sau 10, 2010 12:52 am

2 monitoriai :)
Vartotojo avataras
PH69
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 117

Standartinė zilitonas » Sek Sau 10, 2010 2:37 am

O be 2 monitoriu niekaip neimanoma? :D
zilitonas
Naujokas
Naujokas

Standartinė MuckM3Hard » Sek Sau 10, 2010 1:10 pm

Aiksu,kad imamoma,tiesiog susimeti daugiau stalu vienoj vietoj , ir jie "pops out" kai ateina tavo ejimas , taciau sunku susikoncentruot yra , nes gali vos kelias sek laiko ejimui turet , nes uzkart kitas stalas pasirodo ir pan.
MuckM3Hard
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 13

Standartinė Brilijant » Sek Sau 10, 2010 4:07 pm

o man kaip tik lengva koncentruotis kai stalai isdestyto pakopomis. Losiu po 12-15 turu bet matau tik viena pilna stala o kitu krastelius kad jeigu reikia to stalo galiu paspaust ant sono ir jis islenda ir siaip perziuret ar nera kur sit out, o kuo man patinka tuo kad kai losi su daug mazu stalu tai visus juos ir matai vienu mometu sokineja demesys o cia matai tik viena stala(ta kurima reikia atlikt veiksma) visas demesys buna duotuoju mometu i ta veininteli stala ir plius kai mazi stalai tai netelpa stats pilni o ant dideliu stalu visi duomenys gerai matosi.
Aš žaidžiu:
bwinpartyunibettriobet888pokerstars
Vartotojo avataras
Brilijant
Pokeris24.com komanda

Praneš.: 139
Pokeris.lt lyga:
Taškai: 20
Turai: 2

Standartinė zilitonas » Sek Sau 10, 2010 5:13 pm

Brilijant rašė:o man kaip tik lengva koncentruotis kai stalai isdestyto pakopomis. Losiu po 12-15 turu bet matau tik viena pilna stala o kitu krastelius kad jeigu reikia to stalo galiu paspaust ant sono ir jis islenda ir siaip perziuret ar nera kur sit out, o kuo man patinka tuo kad kai losi su daug mazu stalu tai visus juos ir matai vienu mometu sokineja demesys o cia matai tik viena stala(ta kurima reikia atlikt veiksma) visas demesys buna duotuoju mometu i ta veininteli stala ir plius kai mazi stalai tai netelpa stats pilni o ant dideliu stalu visi duomenys gerai matosi.

Kalbi apie cascade? Jei taip, tai kaip tu priimi sunkesnius sprendimus? Pvz.: eina time, o tau bam kita stala ant vaizdo uzmeta ir kaip tada atrandi ta stala prie kurio ten ejo "time"...
zilitonas
Naujokas
Naujokas

Standartinė MuckM3Hard » Sek Sau 10, 2010 7:26 pm

zilitonas rašė:
Brilijant rašė:o man kaip tik lengva koncentruotis kai stalai isdestyto pakopomis. Losiu po 12-15 turu bet matau tik viena pilna stala o kitu krastelius kad jeigu reikia to stalo galiu paspaust ant sono ir jis islenda ir siaip perziuret ar nera kur sit out, o kuo man patinka tuo kad kai losi su daug mazu stalu tai visus juos ir matai vienu mometu sokineja demesys o cia matai tik viena stala(ta kurima reikia atlikt veiksma) visas demesys buna duotuoju mometu i ta veininteli stala ir plius kai mazi stalai tai netelpa stats pilni o ant dideliu stalu visi duomenys gerai matosi.

Kalbi apie cascade? Jei taip, tai kaip tu priimi sunkesnius sprendimus? Pvz.: eina time, o tau bam kita stala ant vaizdo uzmeta ir kaip tada atrandi ta stala prie kurio ten ejo "time"...

Taigi jis tau rase kad pasilieka maza soneli paspaudimui :)
MuckM3Hard
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 13

Standartinė Brilijant » Pir Sau 11, 2010 3:14 am

jo virsui mazas krastas lieka, bet zinok kol as priimu sprendima tol as ir matau ta stala,o jeigu jis ir dingsta tai jis vel automatiskai issoka :) buvo fulltilte(o gal pas mane pc) kazkada problema kad nustoja reaguot,sokinet tie stalai vat tada atsiprasant py*** budavo :D :)) fulltilta perkraudinedavau vel reikedavo stalus deliotis is naujo ir .t.t. O del tos situacijos kuria tu mini as dar neturejau problemu (tfu tfu tfu tikiuosi ir neturesiu)[as dar taip multitablinu neperilgiausiais kokius 3 menesius tik] ir siaip 10 stalu tai dar juk nera labai daug dar pakankamai gerai ir operatyviai gali reaguot, tiesa jeigu bandau zaisti koki rimtesni tura tai zaidziu jau max 4-6 kokius kad galeciau matyt, notes darytis ir t.t..
Aš žaidžiu:
bwinpartyunibettriobet888pokerstars
Vartotojo avataras
Brilijant
Pokeris24.com komanda

Praneš.: 139
Pokeris.lt lyga:
Taškai: 20
Turai: 2

Grįžti į Internetinis pokeris

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta