![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Naujas Pokeris.lt svetainės dizainas
Moderatorius: auskaras
17 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Naujas Pokeris.lt svetainės dizainas
Pokeris.lt žengė dar vieną žingsnį į priekį ir pagaliau atnaujino savo puslapio dizainą. Atsižvelgdami į vartotojų pageidavimus, stengėmės svetainės dizainą patobulinti taip, kad naršyti puslapyje ir skaityti naujienas būtų dar patogiau nei anksčiau.
Greitu metu savo vartotojams pasiūlysime "paieškos" galimybę, kad jus dominančias strategijas ar forumo temas rastumėte greičiau ir patogiau.
Kadangi Pokeris.lt svetainė yra skirta Jums, kviečiame visus išsakyti savo nuomonę, pastabas bei pageidavimus, į kuriuos mes tikrai atsižvelgsime.
Greitu metu savo vartotojams pasiūlysime "paieškos" galimybę, kad jus dominančias strategijas ar forumo temas rastumėte greičiau ir patogiau.
Kadangi Pokeris.lt svetainė yra skirta Jums, kviečiame visus išsakyti savo nuomonę, pastabas bei pageidavimus, į kuriuos mes tikrai atsižvelgsime.
It`s only a game... But this game is all my life.
-

auskaras - Pokeris24.com komanda
- Praneš.: 41
Re: Naujas Pokeris.lt svetainės dizainas
Patinka
nors tiesa sakant logotipą dar galima tobulinti 
-

rekod - Naujokas

- Praneš.: 35
Pradiniam lape po kalendorium gabalas laisvos vietos, tai galit kokią apklausą padaryt ar kažką panašaus (nu nebent ten reklamos plotas). Pokeris.lt lyga yra didžiausias svetainės projektas, tai galėtumėt atskirą skiltį sukurt, kur talpintumėt tik lygos naujienas. O šiaip nice. Pagaliau ir Firefox atidaro normaliai.
-

kritikas - Naujokas

- Praneš.: 9
Beje, galėtumėt pataisyti pirmą skilti iš "pradzia" į "pradžia" manau 
-

rekod - Naujokas

- Praneš.: 35
Dėkui visiems.
Dėl lygos skilties - puiki idėja, manau, jei ir toliau tęsis šis mūsų projektas - būtinai reikės skilties apie lygą.
Apklausos tikrai bus.. Dar šiandien svarstėme apie jos vietą, visgi taip žemai nuleidus - ne visi pastebės - pamėginsime išspręst kažkaip, gal kambarių vietą apmažinsime...
Dėl logotipo - nežinau kaip kiti komandos nariai, bet aš sutinku pilnai - reikėtų jį patobulinti...
Laukiame daugiau jūsų pastabų ir pasiūlymų
O šiaip čia tik gerų naujienų pradžia - idėjų turime daug, deja, ne visuomet pakanka resursų visoms joms igyvendinti, bet mes tikrai stengiamės

Dėl lygos skilties - puiki idėja, manau, jei ir toliau tęsis šis mūsų projektas - būtinai reikės skilties apie lygą.
Apklausos tikrai bus.. Dar šiandien svarstėme apie jos vietą, visgi taip žemai nuleidus - ne visi pastebės - pamėginsime išspręst kažkaip, gal kambarių vietą apmažinsime...
Dėl logotipo - nežinau kaip kiti komandos nariai, bet aš sutinku pilnai - reikėtų jį patobulinti...
Laukiame daugiau jūsų pastabų ir pasiūlymų
O šiaip čia tik gerų naujienų pradžia - idėjų turime daug, deja, ne visuomet pakanka resursų visoms joms igyvendinti, bet mes tikrai stengiamės

-

obuoliukas - Pokeris24.com komanda
- Praneš.: 75
Geras dizainas
uz praeita tikrai geresnis. Aisku taisytinu dalyku yra, bet judama i prieki.
o lyga tai labai tikiuosi, kad tesis ir bus dar ir trecias sezonas... tada as pabandysiu sudalyvauti, nes dabar jau pagal taskus vargu ar imanoma kazka pasivyti 
- Anyzen
- Naujokas

- Praneš.: 11
Na kai jau cia taip viskas grazu, pasistengs ir Mykolas priaugti dar kelis kilogramus, kad grazesnis butu!
O jei rimtai - yra taisytinu dalyku, bet tikrai neblogai
O jei rimtai - yra taisytinu dalyku, bet tikrai neblogai
Aš kaip Kačkis ir Domcee. Tiesa, tik pagal svorį
-

Mykoliukas - Naujokas

- Praneš.: 36
Neveikia man funkcija "Pažymėti visas temas kaip perskaitytas". Naudoju operą. Meta : Klaida 404 - puslapis nurodytu adresu nerastas
Ir kai parašau naują postą, jį išsaugo, bet rašymo langas pasilieka ir neįmeta atgal į forumą..
Ir kai parašau naują postą, jį išsaugo, bet rašymo langas pasilieka ir neįmeta atgal į forumą..
- Loudmouth
- Profesionalus lošėjas

- Praneš.: 643
Sveikas Loudmouth, gal gali konkretizuoti kokio posto neišeina parašyt?
-

obuoliukas - Pokeris24.com komanda
- Praneš.: 75
Dizainas patinka
Norėtųsi šiaip ir forumo dizaino naujo, man atrodo aš buvau nusiuntęs žinutę į admin kažkada, kas man patiktų ;D
-

Oxen - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 142
- Pokeris.lt lyga:
- Taškai: 55
- Turai: 5
Labai geras dizainas, Naujienos, Straipsniai matosi iškarto. Ir dar patogiau čia tas kur rašyt.

Visikšai nesvrabu, kokia travka raidaes isšedtytos žodžusioe, savbru tik, kad pimira ir paksunite raide btuu svao vietejoe.
-

RadzyS - Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 180
smagu kai apsivelki naujus rūbus...tik nevisada jie būna patogūs ir žiūrisi iš šono.. man gražu , tik pirmais kartis nieko neradau 
http://www.pokerstrategy.com/uSPML6 -50$ UŽ DYKĄ. testo pagalba bacyla@elekta.lt
- ishii
- Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 256
obuoliukas rašė:Sveikas Loudmouth, gal gali konkretizuoti kokio posto neišeina parašyt?
Visus eina parašyt, t.y. išsaugo, tačiau kai parašai, neišmeta atgal į forumą, o palieka tave šitam lange >>
http://img443.imageshack.us/img443/4806 ... dasdsd.jpg
- Loudmouth
- Profesionalus lošėjas

- Praneš.: 643
17 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Grįžti į Informacija ir pasiūlymai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių