logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Netikėtas pastebėjimas

Bendros diskusijos pokerio tema, viskas kas apie pokerį.

Moderatorius: auskaras

Netikėtas pastebėjimas

Standartinė Markizas » Ket Vas 25, 2010 10:35 am

Žaisti $0.05/$0.10 lengviau nei $0.01/$0.02 :o Susidarė įspūdis, kad žaidėjai aukštesniuose limituose žaidžia maždaug vadovėlinį pokerį, todėl lengviau suprasti, nuspėti jų veiksmus ir mano strategijos labiau pasiteisina, o pačiuose žemiausiuose limituose dauguma teorijos išvis nėra mokęsi, todėl nieko nesuprasi, visiškai chaotiškas žaidimas būna. Pritartumėte man?
Markizas
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 41

Re: Netikėtas pastebėjimas

Standartinė Ewro » Ket Vas 25, 2010 12:55 pm

kuo aukštesnis limitas, tuo "vadovėliškesnis" žaidimas
Vartotojo avataras
Ewro
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 21

Standartinė poker_LT » Ket Vas 25, 2010 4:38 pm

Neligu kur žaidi, koks roomas? Bet visvien maničiau kad klysti, shiap kiekvienam skyrtingai sekasi. kiek laiko žaidi šitam limite. Kiek handu esi sužaidės? pats dabar žaidžių PS NL 2,nors prieš 4 menesius žaidziau NL 25. Neklauskit kodel. noriu šitam limite uždirbt 100-200$,apie tai poto parašysiu savo bloge. ir jame daug lengviau ir saugiau uždirbt tos pinigus.
Nebent gali ikelt statistika su laimejimu arba pralaimejimu, nl 2, ir nl 10. :oops:
Beto jeigu turi pakankamai pinigu bei praktikos žaist aukštesniuose lygiuose, tau nebereikia žvalgytis atgal i nl2. 8)
Reikia pagalbos www.pokerstrategy.com/uAR6V6 svetainėje? Padedu išlaikyt viktoriną po kuriuos gausi 50$+100$
rašyk pokerstrategy777@gmail.com
Vartotojo avataras
poker_LT
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 23

Standartinė NE NESAKYSIU » Ket Vas 25, 2010 9:08 pm

=DD prajuokinai, isbandyk Aukstesnius Limitus, ir tada Parasyk apie vadovelini zaidima=] sorry mano nomone tiesiog taip uztaikei. Sekmes Kortose
NE NESAKYSIU
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 39

Standartinė Markizas » Pen Vas 26, 2010 10:40 am

Aš nekalbu apie labai aukštus limitus, kol kas viskas mikro limitų ribose. Teigti, kad mano pastebėjimas tikrai teisingas negaliu, nes iš tiesų dar per mažai handų sužaidžiau. Bet kol kas tendencijos tokios, kad perėjus į truputį aukštesnius limitus bankrollas išsipūtė kaip reikiant. Vakar gal per pusantros valandos $0.05/$0.10 žaisdamas prie kelių stalų laimėjau $15 maždaug. Ir nebuvo taip, kad kažkaip ypatingai sektųsi. Tiesiog oponentai elgėsi taip kaip iš jų tikėjausi :)
Markizas
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 41

Standartinė Unabomberis » Pen Vas 26, 2010 10:45 pm

Kuriame kambaryje zaidi NL10? PS? Pamandyk ta limita pazaisti partypoker.Bankrollas taip greitai nebekils :) .Zaidejai ten geresni manau nei RiverStars :D
Vartotojo avataras
Unabomberis
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 6

Standartinė sweet » Pir Kov 01, 2010 12:58 pm

Visiskai pritariu, kad mikro limituose vienodas mazdaug zaideju lygis skirtinguose blindu lygiuose.
sweet
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 341

Standartinė pauls » Sek Kov 28, 2010 12:25 pm

Na pasakyciau,kad ir man tuose 0,01$/0,02$ kazkoks chaosas,nepagaunu ten nieko i minusa einu juodai... Taip pat perejau i 0,05$/0,10$ kazkoks kitas zaidimas,atsakingesnis. Arba as pats atsakingesnis pasidarau :)
Aš žaidžiu:
bwinfulltiltpartyunibettriobet888pokerstarsPKRtriobet
pauls
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 11

Standartinė zilitonas » Sek Bal 04, 2010 6:17 pm

Didesni pinigai, tai atsakingiau ir zaidi. Panasiai man buvo, kai per visokius sng,5card draw,sng hu sudeginau savo BR ir teko grizt prie NL2. Kazkaip atrodo, kad kelis centukus dedi ir zaidi vos ne beleka. Sunku susikaupt.
zilitonas
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 47

Standartinė pauls » Pir Bal 05, 2010 10:56 am

Aga,bet jau is patirties galiu pasakyti,kad geriau laikytis nurodymu ir nelysti i tuos didesnius limitus nors ir kaip jie patraukliai atrodo....
Aš žaidžiu:
bwinfulltiltpartyunibettriobet888pokerstarsPKRtriobet
pauls
Naujokas
Naujokas

Standartinė zilitonas » Pir Bal 05, 2010 10:20 pm

Pokertableratings visa dar palyginu nemazam profite esu, o BR - barankos skyle. :D Liko 30$ nuejau i NL25$ neblogai sekesi zaist, bet mazas BR ir buvo minusas. Bijai kartais suzaist (kaip reiketu), nes nenori pralost BI, o pralosus BI nekazkas is BR lieka. Tai kita diena prasciau zaidziau + mirtinai nesiseke ir sudeginau viska. :\
zilitonas
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 47

Standartinė negalizinoti » Pen Bal 16, 2010 10:05 am

Tai cia nieko stebetino. Pralosti centa tikrai nera baisu, todel leidi sau improvizuoti ir daryti ne visuomet logiskus sprendimus. O va kai jau statai tarkim 10 euru - siek tiek pamastai...
negalizinoti
Naujokas
Naujokas

Standartinė auris1000 » Ant Geg 18, 2010 7:34 pm

kuo aukstesni limitai tuo visi atsargesni ;) ;) ;)
Aš žaidžiu:
bwintriobet
auris1000
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 14

Grįžti į Diskusijos apie pokerį

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta