![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Netikėtas pastebėjimas
Moderatorius: auskaras
13 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Netikėtas pastebėjimas
Žaisti $0.05/$0.10 lengviau nei $0.01/$0.02
Susidarė įspūdis, kad žaidėjai aukštesniuose limituose žaidžia maždaug vadovėlinį pokerį, todėl lengviau suprasti, nuspėti jų veiksmus ir mano strategijos labiau pasiteisina, o pačiuose žemiausiuose limituose dauguma teorijos išvis nėra mokęsi, todėl nieko nesuprasi, visiškai chaotiškas žaidimas būna. Pritartumėte man?
- Markizas
- Naujokas

- Praneš.: 41
Re: Netikėtas pastebėjimas
kuo aukštesnis limitas, tuo "vadovėliškesnis" žaidimas
-

Ewro - Naujokas

- Praneš.: 21
Neligu kur žaidi, koks roomas? Bet visvien maničiau kad klysti, shiap kiekvienam skyrtingai sekasi. kiek laiko žaidi šitam limite. Kiek handu esi sužaidės? pats dabar žaidžių PS NL 2,nors prieš 4 menesius žaidziau NL 25. Neklauskit kodel. noriu šitam limite uždirbt 100-200$,apie tai poto parašysiu savo bloge. ir jame daug lengviau ir saugiau uždirbt tos pinigus.
Nebent gali ikelt statistika su laimejimu arba pralaimejimu, nl 2, ir nl 10.
Beto jeigu turi pakankamai pinigu bei praktikos žaist aukštesniuose lygiuose, tau nebereikia žvalgytis atgal i nl2.
Nebent gali ikelt statistika su laimejimu arba pralaimejimu, nl 2, ir nl 10.
Beto jeigu turi pakankamai pinigu bei praktikos žaist aukštesniuose lygiuose, tau nebereikia žvalgytis atgal i nl2.
Reikia pagalbos www.pokerstrategy.com/uAR6V6 svetainėje? Padedu išlaikyt viktoriną po kuriuos gausi 50$+100$
rašyk pokerstrategy777@gmail.com
rašyk pokerstrategy777@gmail.com
-

poker_LT - Naujokas

- Praneš.: 23
=DD prajuokinai, isbandyk Aukstesnius Limitus, ir tada Parasyk apie vadovelini zaidima=] sorry mano nomone tiesiog taip uztaikei. Sekmes Kortose
- NE NESAKYSIU
- Naujokas

- Praneš.: 39
Aš nekalbu apie labai aukštus limitus, kol kas viskas mikro limitų ribose. Teigti, kad mano pastebėjimas tikrai teisingas negaliu, nes iš tiesų dar per mažai handų sužaidžiau. Bet kol kas tendencijos tokios, kad perėjus į truputį aukštesnius limitus bankrollas išsipūtė kaip reikiant. Vakar gal per pusantros valandos $0.05/$0.10 žaisdamas prie kelių stalų laimėjau $15 maždaug. Ir nebuvo taip, kad kažkaip ypatingai sektųsi. Tiesiog oponentai elgėsi taip kaip iš jų tikėjausi 
- Markizas
- Naujokas

- Praneš.: 41
Kuriame kambaryje zaidi NL10? PS? Pamandyk ta limita pazaisti partypoker.Bankrollas taip greitai nebekils
.Zaidejai ten geresni manau nei RiverStars 
-

Unabomberis - Naujokas

- Praneš.: 6
Visiskai pritariu, kad mikro limituose vienodas mazdaug zaideju lygis skirtinguose blindu lygiuose.
- sweet
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 341
Na pasakyciau,kad ir man tuose 0,01$/0,02$ kazkoks chaosas,nepagaunu ten nieko i minusa einu juodai... Taip pat perejau i 0,05$/0,10$ kazkoks kitas zaidimas,atsakingesnis. Arba as pats atsakingesnis pasidarau 
- pauls
- Naujokas

- Praneš.: 11
Didesni pinigai, tai atsakingiau ir zaidi. Panasiai man buvo, kai per visokius sng,5card draw,sng hu sudeginau savo BR ir teko grizt prie NL2. Kazkaip atrodo, kad kelis centukus dedi ir zaidi vos ne beleka. Sunku susikaupt.
- zilitonas
- Naujokas

- Praneš.: 47
Aga,bet jau is patirties galiu pasakyti,kad geriau laikytis nurodymu ir nelysti i tuos didesnius limitus nors ir kaip jie patraukliai atrodo....
- pauls
- Naujokas

Pokertableratings visa dar palyginu nemazam profite esu, o BR - barankos skyle.
Liko 30$ nuejau i NL25$ neblogai sekesi zaist, bet mazas BR ir buvo minusas. Bijai kartais suzaist (kaip reiketu), nes nenori pralost BI, o pralosus BI nekazkas is BR lieka. Tai kita diena prasciau zaidziau + mirtinai nesiseke ir sudeginau viska. :\
- zilitonas
- Naujokas

- Praneš.: 47
Tai cia nieko stebetino. Pralosti centa tikrai nera baisu, todel leidi sau improvizuoti ir daryti ne visuomet logiskus sprendimus. O va kai jau statai tarkim 10 euru - siek tiek pamastai...
- negalizinoti
- Naujokas

13 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Diskusijos apie pokerį
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių