logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Nu tikrai ne kasdieninis handas :D

Aptarkite sužaista hand'ą, padėkite kitiems ir mokykitės iš kitų.

Moderatorius: auskaras

Nu tikrai ne kasdieninis handas :D

Standartinė zhygaLT » Šeš Lap 24, 2007 12:14 pm

http://www.liquidpoker.net/h/321595

idomios man jusu nuomones labai ;D
po turno galvoju ziauru gaila to kas eile turejo po riverio ziuriu o zjbs quadsus turi po to ziuriu kad iskrito paziuriu history royal.. :DDD nu man asmeniskai tai tokiu handu mazai pasitaiko....
zhygaLT

Re: Nu tikrai ne kasdieninis handas :D

Standartinė DarekaZ » Šeš Lap 24, 2007 12:26 pm

zhygaLT rašė:http://www.liquidpoker.net/h/321595

po turno galvoju ziauru gaila to kas eile turejo po riverio ziuriu o zjbs quadsus turi po to ziuriu kad iskrito paziuriu history royal.. :DDD nu man asmeniskai tai tokiu handu mazai pasitaiko....

o jei butu cashas, oij gera bad beat bonusa butumet visi gave :)
Geriausia pamoka- pralaimėjimas.
Vartotojo avataras
DarekaZ
Administratorius

Praneš.: 976

Standartinė mafaz » Šeš Lap 24, 2007 12:42 pm

Full Tilt Poker Game
Man uztenka ir tiek pamatyt kad nebesistebet :)
mafaz
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 20

Standartinė nerijuzz » Šeš Lap 24, 2007 12:59 pm

DarekaZ rašė:

Tai kad ne. Bad beat bonusa gauni kai prakisi su keturiais karaliais(kai kur jackais) ar geresne kombinacija ir abi kortos turi dalyvaut kombinacijoje. Nors kita vertus gal ir skiriasi skirtinguose room'uose viskas.
nerijuzz

Standartinė DarekaZ » Šeš Lap 24, 2007 1:06 pm

nerijuzz rašė:
DarekaZ rašė:

Tai kad ne. Bad beat bonusa gauni kai prakisi su keturiais karaliais(kai kur jackais) ar geresne kombinacija ir abi kortos turi dalyvaut kombinacijoje. Nors kita vertus gal ir skiriasi skirtinguose room'uose viskas.

tai cia ir palose su KKKK, kaikur gauni ir jei tiks edejai prie talo po kelis simtus $ :)
Geriausia pamoka- pralaimėjimas.
Vartotojo avataras
DarekaZ
Administratorius

Praneš.: 976

Standartinė nerijuzz » Šeš Lap 24, 2007 1:15 pm

DarekaZ rašė:
nerijuzz rašė:
DarekaZ rašė:

tai cia ir palose su KKKK, kaikur gauni ir jei tiks edejai prie talo po kelis simtus $ :)

na jis turejo tik viena K. Trys K ir Q buvo kortos is boardo. Kai as buvau prakises su quadsais, man buvo aiskiai pasakyta, kad kombinacijoje turi dalyvaut abi pocket kortos. Bet sakau, kiekviename room'e savos taisykles. Fulltilto taisykliu nezinau.
nerijuzz

Standartinė Emis » Šeš Lap 24, 2007 1:42 pm

bet handas tikrai grazus, tas su AT po showdown tikriausiai eme rautis plaukus :)
www.ThePokerBay.org <<< Kruvos pokerisku downloads, filmai,knygos,interviu ir t.t
Emis
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 310

Standartinė Mauzas » Sek Lap 25, 2007 12:41 pm

toks cia ir grozis :) sudejo all in ir tiek. Butu idomu paziuret kaip vyrai suzaistu tokia partija su daug pinigu , kad ir kokiam HSP ;]
Mauzas

Standartinė Ekonomas » Pir Gru 03, 2007 11:52 am

Man atrodo kad bad beat bonusais būna tik prie cash table ;) o čia kaip mačiau SNG buvo :)
Ekonomas

Grįžti į Hand'ų analizavimas, Lošimų dienoraščiai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta