![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Omaha
Moderatorius: auskaras
7 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Omaha
Kilo keletas minciu apie PLO is NLH. PLO vis labiau populiarejanti pokerio rusis ir mano nuomone ji yra sudetingesne, reikalaujanti daugiau igudziu. Kaip manote, jei nori kanors ismokyti losti pokeri ,gal reiktu pradeti nuo Omahos?! Zmogus kuri laika losdamas Omaha ,siek tiek perprates sia pokerio rusi NLH jam atrodys vieni juokai? Ar mokinimasis Omahos gali duoti daugiau geru rezultatu NLH'eme?
http://www.pokerspace.com/?u=whhhha 50$ No Deposit
-

Paulius - Naujokas

- Praneš.: 40
Re: Omaha
Saves pokeriji nepavadiciau naujoku todel jau ir savo nuomone pradesiu reiksti. Geriausia yra ismeginti visas pokerio rusis ir apsitoti ties ta kuri labiausiai patiks ir mokytis ja žaisti (vis del to pokeris turi buti 'fun' nors pradzioje). Persokes is omahos i NLH nieko gero nepasieksi, kadangi zaidimo taisykles yra tik panasios, o kitas viskas skiresi.(reiktu vel viska is naujo mokytis) Jei ieskai kur daugiau pinigu gali uzdirbti manau, kad omahoje tikrais pelningesnis zaidimas bus jei tik zinosi kaip zaisti.( Daug fishu tokiu kaip as kurie ateina net taisykliu nemokedami
)
Man omaha tik 'for fun', nes didele variacija ir sekmes daugiau reikia.
Man omaha tik 'for fun', nes didele variacija ir sekmes daugiau reikia.
- vilimas
- Naujokas

- Praneš.: 5
Ar tikrai Omahoje yra daugaiu sekmes? Manyciau ,kaip tik pasitaiko maziau bad beatu...
http://www.pokerspace.com/?u=whhhha 50$ No Deposit
-

Paulius - Naujokas

- Praneš.: 40
Paulius cia jau mano nuomone ir ji gali labai kisti jei rimciau pradesiu ziureti i omaha
Sweet ismeginimas nuo mokymosi laibai jau daug kuo skirsi. Aisku reikia jau ir bankrola tureti, kad galetum ismeginti kitas zaidimo rusis.
Sweet ismeginimas nuo mokymosi laibai jau daug kuo skirsi. Aisku reikia jau ir bankrola tureti, kad galetum ismeginti kitas zaidimo rusis.
- vilimas
- Naujokas

- Praneš.: 5
7 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Diskusijos apie pokerį
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių