![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Paaiskinkite ka blogai padariau
Moderatorius: auskaras
9 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Paaiskinkite ka blogai padariau
Kiekvieną dieną krentu iš turnyrų panašiose situacijos kaip ši http://www.part.lt/perziura/0dfb3e81ac0 ... 80a276.jpg .Istorija tokia : handą lošiam dviese mano 11k chips varžovo ~7k , aš turiu rankoj
jis užraisina prieš flopą 1k sutinku flopas
Aš užraisinu 2k nes tikrai buvau tikras kad jis turi aukštą kortą, o ne
ar
tas pasiūlė man all in pagalvojau ar verta sutikt ir prisiminiau kai prieš kelis handus jis labai panašioj situacijoj pralaimėjo žetonų sutikau, turnas
apsidžiaugiau pamatęs tai ką ir norejau pamatyt, tokias jo kortas ,bet neilgai atsivertė riveris
Aš nuliūstu ant kito hando gaunu vėl aštuonetų porą iš nervų prieš flopą išmetu likusius 4k ir pralaimiu, mintyse pagalvoju eilinė diena.Ir taip kiekvieną dieną iškrentu anksčiau arba vėliau iš turnyrų, šis pralaimėjimas nėra skaudus, bet kai būna loši freerolla tris kokias valandas, kad laimėtai pora dolerių kuriuos praloši vėl gi panašiose situacijose kaip viena mano aprašyta tai net nežinau nei ką daryt. Save laikau naujoku ir prašau paaiškinti šią vieną situaciją, kas blogai buvo padaryta . Ačiū už dėmesį
jis užraisina prieš flopą 1k sutinku flopas
Aš užraisinu 2k nes tikrai buvau tikras kad jis turi aukštą kortą, o ne
ar
tas pasiūlė man all in pagalvojau ar verta sutikt ir prisiminiau kai prieš kelis handus jis labai panašioj situacijoj pralaimėjo žetonų sutikau, turnas
apsidžiaugiau pamatęs tai ką ir norejau pamatyt, tokias jo kortas ,bet neilgai atsivertė riveris
Aš nuliūstu ant kito hando gaunu vėl aštuonetų porą iš nervų prieš flopą išmetu likusius 4k ir pralaimiu, mintyse pagalvoju eilinė diena.Ir taip kiekvieną dieną iškrentu anksčiau arba vėliau iš turnyrų, šis pralaimėjimas nėra skaudus, bet kai būna loši freerolla tris kokias valandas, kad laimėtai pora dolerių kuriuos praloši vėl gi panašiose situacijose kaip viena mano aprašyta tai net nežinau nei ką daryt. Save laikau naujoku ir prašau paaiškinti šią vieną situaciją, kas blogai buvo padaryta . Ačiū už dėmesį- aidas12
- Naujokas

- Praneš.: 10
Re: Paaiskinkite ka blogai padariau
sulosie tai suloshei.. su metais ateis ir patirtis
ir teisingi sprendimai... daug kas priklauso nuo to kaip tu pazysti oponenta.... as nebuciau velesis po flopo i allina.. ai dar neaisku kuri turnyro stadija 
http://www.pokerstrategy.com/uSPML6 -50$ UŽ DYKĄ. testo pagalba bacyla@elekta.lt
- ishii
- Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 256
Visu pirma tu losi freerollus, kur tikrai susirenka zmones zaidziantys be mastymo, tik pasiekus finalini stala pamatai kazka panasaus i tikra pokeri.
Del hando: kazkiek abejoju ar isvis vertejo lysti tau i flopa is Hijack pozicijos, nors ir turesi pozini pranasuma pries UTG raiseri, bet vistiek, ranka pet silpna full ringui.
Suzaidei po flop teisingai, stiprus raise ir pan, tiesiog siektiek nepasiseke. Sioje situacijoje pries AK turejai 75% pranasuma t.y 3 kartus is 4 laimetum.
Jeigu zadi dar ilgai losti freerollus tokiu situaciju matysi simtus. Isvis freeroluose naudodavau 2 taktikas: lauki top 10 hands ir stumi viska/stipriai keli arba zaidi normaliai be jokiu all in situaciju, bet tik pagaudamas nuts'us. Abi strategijos kazkada man pasiteisino
Tad sekmes, mokykis ir tobulek.
Del hando: kazkiek abejoju ar isvis vertejo lysti tau i flopa is Hijack pozicijos, nors ir turesi pozini pranasuma pries UTG raiseri, bet vistiek, ranka pet silpna full ringui.
Suzaidei po flop teisingai, stiprus raise ir pan, tiesiog siektiek nepasiseke. Sioje situacijoje pries AK turejai 75% pranasuma t.y 3 kartus is 4 laimetum.
Jeigu zadi dar ilgai losti freerollus tokiu situaciju matysi simtus. Isvis freeroluose naudodavau 2 taktikas: lauki top 10 hands ir stumi viska/stipriai keli arba zaidi normaliai be jokiu all in situaciju, bet tik pagaudamas nuts'us. Abi strategijos kazkada man pasiteisino
-

Eson - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 53
- Pokeris.lt lyga:
- Taškai: 8
- Turai: 1
pralaimėjimai labai nervina, nenoriu žaist to pokerio bet kažkuo jis labai mane traukia. 
- aidas12
- Naujokas

- Praneš.: 10
Va kas ir nervina mane an MTT kai loši kelias valandas ir iškrenti. Nu bet aišku sužaidei teisingai nieko nepadarysi. Freerolluose aišku matai po flopo su kirviu neišvysi AK 
Visikšai nesvrabu, kokia travka raidaes isšedtytos žodžusioe, savbru tik, kad pimira ir paksunite raide btuu svao vietejoe.
-

RadzyS - Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 180
Su tokiu mastymu patarciau net nepradeti rimtai zaisti. 
-

Eson - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 53
- Pokeris.lt lyga:
- Taškai: 8
- Turai: 1
pasuok pries flopa sakyciau, setminint oddsu neturi or ir pries oponento range nelabai gerai laikais (kad ir koks range gali but freerolluos), net pries 35%(betkokia pora, betkoks tuzas, K2s+, K5o+) range turi tik 58% pranasuma, freerolle ir geresniu 'edge' gali paieskot.
- zilltine
- Naujokas

- Praneš.: 3
as tai sakyciau kad jam pasiseke ir tiek , pries nemastanty losiai kuris galvoja kad tuzas kerta viskas
o siaip norejau paklausti kur cia losi poker ?
- Sku2ras
- Naujokas

- Praneš.: 9
9 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Diskusijos apie pokerį
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių