logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Paaiskinkite ka blogai padariau

Bendros diskusijos pokerio tema, viskas kas apie pokerį.

Moderatorius: auskaras

Paaiskinkite ka blogai padariau

Standartinė aidas12 » Pir Geg 02, 2011 11:29 pm

Kiekvieną dieną krentu iš turnyrų panašiose situacijos kaip ši http://www.part.lt/perziura/0dfb3e81ac0 ... 80a276.jpg .Istorija tokia : handą lošiam dviese mano 11k chips varžovo ~7k , aš turiu rankoj :8s :8c jis užraisina prieš flopą 1k sutinku flopas :3s :9d :4d Aš užraisinu 2k nes tikrai buvau tikras kad jis turi aukštą kortą, o ne :9d :4d ar :3s tas pasiūlė man all in pagalvojau ar verta sutikt ir prisiminiau kai prieš kelis handus jis labai panašioj situacijoj pralaimėjo žetonų sutikau, turnas :4h apsidžiaugiau pamatęs tai ką ir norejau pamatyt, tokias jo kortas ,bet neilgai atsivertė riveris :As Aš nuliūstu ant kito hando gaunu vėl aštuonetų porą iš nervų prieš flopą išmetu likusius 4k ir pralaimiu, mintyse pagalvoju eilinė diena.Ir taip kiekvieną dieną iškrentu anksčiau arba vėliau iš turnyrų, šis pralaimėjimas nėra skaudus, bet kai būna loši freerolla tris kokias valandas, kad laimėtai pora dolerių kuriuos praloši vėl gi panašiose situacijose kaip viena mano aprašyta tai net nežinau nei ką daryt. Save laikau naujoku ir prašau paaiškinti šią vieną situaciją, kas blogai buvo padaryta . Ačiū už dėmesį
Aš žaidžiu:
bwinfulltilt
aidas12
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 10

Re: Paaiskinkite ka blogai padariau

Standartinė ishii » Pir Geg 02, 2011 11:58 pm

sulosie tai suloshei.. su metais ateis ir patirtis :) ir teisingi sprendimai... daug kas priklauso nuo to kaip tu pazysti oponenta.... as nebuciau velesis po flopo i allina.. ai dar neaisku kuri turnyro stadija :)
Aš žaidžiu:
bwinpartytitanunibettriobet
ishii
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 256

Standartinė Eson » Ant Geg 03, 2011 12:18 am

Visu pirma tu losi freerollus, kur tikrai susirenka zmones zaidziantys be mastymo, tik pasiekus finalini stala pamatai kazka panasaus i tikra pokeri.
Del hando: kazkiek abejoju ar isvis vertejo lysti tau i flopa is Hijack pozicijos, nors ir turesi pozini pranasuma pries UTG raiseri, bet vistiek, ranka pet silpna full ringui.
Suzaidei po flop teisingai, stiprus raise ir pan, tiesiog siektiek nepasiseke. Sioje situacijoje pries AK turejai 75% pranasuma t.y 3 kartus is 4 laimetum.

Jeigu zadi dar ilgai losti freerollus tokiu situaciju matysi simtus. Isvis freeroluose naudodavau 2 taktikas: lauki top 10 hands ir stumi viska/stipriai keli arba zaidi normaliai be jokiu all in situaciju, bet tik pagaudamas nuts'us. Abi strategijos kazkada man pasiteisino :) Tad sekmes, mokykis ir tobulek.
Aš žaidžiu:
partytriobet888pokerstars
Vartotojo avataras
Eson
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 53
Pokeris.lt lyga:
Taškai: 8
Turai: 1

Standartinė aidas12 » Ant Geg 03, 2011 12:48 pm

pralaimėjimai labai nervina, nenoriu žaist to pokerio bet kažkuo jis labai mane traukia. :roll:
Aš žaidžiu:
bwinfulltilt
aidas12
Naujokas
Naujokas

Standartinė RadzyS » Ant Geg 03, 2011 4:47 pm

Va kas ir nervina mane an MTT kai loši kelias valandas ir iškrenti. Nu bet aišku sužaidei teisingai nieko nepadarysi. Freerolluose aišku matai po flopo su kirviu neišvysi AK :D
Visikšai nesvrabu, kokia travka raidaes isšedtytos žodžusioe, savbru tik, kad pimira ir paksunite raide btuu svao vietejoe.
Aš žaidžiu:
triobetpokerstars
Vartotojo avataras
RadzyS
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 180

Standartinė Eson » Ant Geg 03, 2011 4:49 pm

Su tokiu mastymu patarciau net nepradeti rimtai zaisti. :)
Aš žaidžiu:
partytriobet888pokerstars
Vartotojo avataras
Eson
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 53
Pokeris.lt lyga:
Taškai: 8
Turai: 1

Standartinė zilltine » Sek Geg 08, 2011 10:49 am

pasuok pries flopa sakyciau, setminint oddsu neturi or ir pries oponento range nelabai gerai laikais (kad ir koks range gali but freerolluos), net pries 35%(betkokia pora, betkoks tuzas, K2s+, K5o+) range turi tik 58% pranasuma, freerolle ir geresniu 'edge' gali paieskot.
zilltine
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 3

Standartinė Sku2ras » Ket Geg 12, 2011 6:35 pm

as tai sakyciau kad jam pasiseke ir tiek , pries nemastanty losiai kuris galvoja kad tuzas kerta viskas :D o siaip norejau paklausti kur cia losi poker ?
Aš žaidžiu:
triobet
Sku2ras
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 9

Standartinė aidas12 » Šeš Geg 14, 2011 2:58 pm

bwin
Aš žaidžiu:
bwinfulltilt
aidas12
Naujokas
Naujokas

Grįžti į Diskusijos apie pokerį

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta