logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

PADEKIT DEL HOLDEMMANAGER

Bendros diskusijos pokerio tema, viskas kas apie pokerį.

Moderatorius: auskaras

PADEKIT DEL HOLDEMMANAGER

Standartinė BazKaLT » Sek Sau 01, 2012 2:49 pm

Ziurekit man per holdemmanager rodo statistika viskas tvarkoj, bet statistika buna ismetyta prie kitu zaideju. Tarkim susikilnoju vienam stale prie nicku statistika, bet isijungus antra stala statistika buna vel ismetyta. O jei persikilnoju tai kitam stale vel issimeto. Taigi neatitinka. Ka daryt?
Aš žaidžiu:
triobet
Vartotojo avataras
BazKaLT
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 14

Re: PADEKIT DEL HOLDEMMANAGER

Standartinė jnrz » Sek Sau 01, 2012 5:31 pm

Manau turėtų pakakt HUD options - > seating preferences pasirinkti mėgstamiausią tavo sėdėjimo poziciją, bent jau aš sėdžiu visad toje pačioje vietoje prie kiekvieno staliuko:)
Aš žaidžiu:
triobet
jnrz
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 19

Standartinė Triochalas5 » Pir Sau 02, 2012 3:43 pm

Va poker 888 man ir panasi problema buvo ir kaip rase jnrz tas seat pasirinkimas cia nepadeda (bent man) taij as darau taip. Tiesiog susirandu kur mano HUDa rodo ir atsisedu i ta vieta, skaitom MTT mane permeta prie kito stalo vel susirandu savo HUDa ir ten sedu, jai losi casha ar lebai nemultitablini taij cia nebeda susirasti savo kekvienam stale.
Triochalas5
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 2

Standartinė RadzyS » Ant Sau 03, 2012 2:14 am

Tai kai ant vieno stalo stumdai tai an kito stumdosi automatiškai taip pat kaip ir kituose staluose, kad vienodai butu. Man ir taip būdavo, bet kai vėl prisijungdavau lošt viskas būdavo tose pačiose vietose tik ne tu žmoniu statistika. Nu žodžiu pasislinke viskas per viena ar dvi vietas. Tada kiek atsimenu spaudi an to vyno ženklo tos lentelės viršutiniam kairiam kampe čia atsirasdavo lentelė tokia ir spaudinėji i šona kol sueis viskas i savo vietas ir taip ant kiekvieno stalo. Dabar kai HM2 pas mane tai nelabai atsimenu.
Visikšai nesvrabu, kokia travka raidaes isšedtytos žodžusioe, savbru tik, kad pimira ir paksunite raide btuu svao vietejoe.
Aš žaidžiu:
triobetpokerstars
Vartotojo avataras
RadzyS
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 180

Grįžti į Diskusijos apie pokerį

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta