![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
PADEKIT DEL HOLDEMMANAGER
Moderatorius: auskaras
4 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
PADEKIT DEL HOLDEMMANAGER
Ziurekit man per holdemmanager rodo statistika viskas tvarkoj, bet statistika buna ismetyta prie kitu zaideju. Tarkim susikilnoju vienam stale prie nicku statistika, bet isijungus antra stala statistika buna vel ismetyta. O jei persikilnoju tai kitam stale vel issimeto. Taigi neatitinka. Ka daryt?
-

BazKaLT - Naujokas

- Praneš.: 14
Re: PADEKIT DEL HOLDEMMANAGER
Manau turėtų pakakt HUD options - > seating preferences pasirinkti mėgstamiausią tavo sėdėjimo poziciją, bent jau aš sėdžiu visad toje pačioje vietoje prie kiekvieno staliuko:)
- jnrz
- Naujokas

- Praneš.: 19
Va poker 888 man ir panasi problema buvo ir kaip rase jnrz tas seat pasirinkimas cia nepadeda (bent man) taij as darau taip. Tiesiog susirandu kur mano HUDa rodo ir atsisedu i ta vieta, skaitom MTT mane permeta prie kito stalo vel susirandu savo HUDa ir ten sedu, jai losi casha ar lebai nemultitablini taij cia nebeda susirasti savo kekvienam stale.
- Triochalas5
- Naujokas

- Praneš.: 2
Tai kai ant vieno stalo stumdai tai an kito stumdosi automatiškai taip pat kaip ir kituose staluose, kad vienodai butu. Man ir taip būdavo, bet kai vėl prisijungdavau lošt viskas būdavo tose pačiose vietose tik ne tu žmoniu statistika. Nu žodžiu pasislinke viskas per viena ar dvi vietas. Tada kiek atsimenu spaudi an to vyno ženklo tos lentelės viršutiniam kairiam kampe čia atsirasdavo lentelė tokia ir spaudinėji i šona kol sueis viskas i savo vietas ir taip ant kiekvieno stalo. Dabar kai HM2 pas mane tai nelabai atsimenu.
Visikšai nesvrabu, kokia travka raidaes isšedtytos žodžusioe, savbru tik, kad pimira ir paksunite raide btuu svao vietejoe.
-

RadzyS - Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 180
4 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Diskusijos apie pokerį
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių