logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

padekit,isanksto didelis aciu

Naudingi patarimai ir atsakymai pradedantiesiams.

Moderatorius: auskaras

padekit,isanksto didelis aciu

Standartinė arnose » Šeš Gru 10, 2011 2:03 pm

sveiki,zodziu savo banko korteles pamirsau pasw,o siandien jauciu kad yra mano diena:D,zodziu noreciau isimesti pinigeliu i triobeta ar butu ymanoma kaip nors?pwz is draugo banko kortos nelabai galima kiek zinau,ar ymanoma atsidaryt virtualia kokia kortele ar kazka panasaus kad draugas galetum man padaryti pervedima,o as isimesciau i triobeta:)aciu uz pagalba.tikiuosi suprantot ka turiu omenyje
Aš žaidžiu:
triobet
arnose
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 1

Re: padekit,isanksto didelis aciu

Standartinė RadzyS » Pir Gru 12, 2011 10:30 am

1. Nueini i banka ir sakai pamiršau koda, tada už 5min atneša kita.
2. Galima vest iš belekokios korteles.
3. Jai nenori vest iš svetimos tai draugas tegu sau i Triobeta persiveda ir tada iš savo acc i tavo permeta ir vsio.
Visikšai nesvrabu, kokia travka raidaes isšedtytos žodžusioe, savbru tik, kad pimira ir paksunite raide btuu svao vietejoe.
Aš žaidžiu:
triobetpokerstars
Vartotojo avataras
RadzyS
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 180

Grįžti į Pagalba naujokams

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta