![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
PADEKIT PRASAU ;)
Moderatorius: auskaras
9 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
PADEKIT PRASAU ;)
Esu nepilnametis, man 14 metu, pokeri losiu gal 3 metai, tik nezinau kaip pinigus issiimti i realybe
, losiu PKR, zinau kad nepilnameciam galima pinigus issimti i kortele ZOOM, kuria pasimt galima nuo 14metu is SWEDBANKO, prasau padekit,kaip su ta kortele,viska...

- Evaldas Morkūnas
- Naujokas

- Praneš.: 17
Re: PADEKIT PRASAU ;)
tai bandyk cashoutint per bank transfer ir irasyk ten wisus iban swift bic. gal neprasys dokumentu
- robertass
- Naujokas

- Praneš.: 5
Nemanau, kad taip išsiims. Ant ko accountas regintas? Ant pilnamečio šeimos nario ar klastojai datą? Jei datą klastojai, tai turbūt nenusiimsi. Jei reginai ant šeimos nario, tarkis, nusiimk per jų sąskaitą.
-

Oxen - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 142
- Pokeris.lt lyga:
- Taškai: 55
- Turai: 5
zodziu sukurk account tevo vardu ir pralosk i ja viska per du kompus ir tada issiimdinek nes kitaip neissiimsi
-

Anaps - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 55
Data tai klastojau, nes kitaip neuzsireginsiu, tik girdejau kad nuo 14 metu galima su ZOOM swedbanko korta nusiiminet pinigus, ant PKR dokumentu netikrina...eisiu greit bankan kortos prasyt 
- Evaldas Morkūnas
- Naujokas

PKR losiu (mm) .. Masciau taip, jei i zoom korta neperveda, tai losiu su siu acc, tada kai 18 metu bus, varysiu norml. korta pasimt ir draugo paprasysiu, kad mano sena acc paimtu ir apmainisim pinigus i ta geraji acounta..
LIKE

LIKE

- Evaldas Morkūnas
- Naujokas

9 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių