logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

pasistojo klausimas :)

Aptarkite sužaista hand'ą, padėkite kitiems ir mokykitės iš kitų.

Moderatorius: auskaras

pasistojo klausimas :)

Standartinė erllas » Ant Kov 08, 2011 11:01 pm

NL2 cash full ring 9

esu velyvoje pozicijoje turiu 22-77

ir pvz iki manes atsiranda 1-3 limperiai
ka daryt? rise? ar irgi tik limpint?

jei pvz niekas iki manes nelimpino as be abejones rise, bet va ka daryt tokioj situacijoj? dekui uz atsakyma:)
Aš žaidžiu:
fulltilt
erllas
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 11

Re: pasistojo klausimas :)

Standartinė Armage » Ant Kov 08, 2011 11:43 pm

nesu casho megejas bet tokioi situacijoi as limpinciau irgy, nes jie patys mazdg limpina su silpnom kortom like K9,A3,J10 and same shit.. pats pigiausias budas tau paziuret flopa su mazom porom, nes jeigu iskris koks 2K5~ ir pas tave bus setas 55 arba 22 tai oponentas turedamas K* palaidos daly zetonu manau i tavo betinimus.O jeigu misini, tai graziai ir mazai islaidaudamas palieki juos ;D
Aš žaidžiu:
bwinfulltilttriobetpokerstars
Vartotojo avataras
Armage
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 112

Standartinė fuxx » Tre Kov 09, 2011 3:52 pm

nezaidziu FR , bet 6maxe ant buttono visada izoliuoju su 22-77 netgi 3 limperius , nors cia irgi priklauso ar tie zaidejai turi LIMP-FOLD procentu ar jie yra limp-call 100% ir t.t eigu 2 ar 3 limp calleriai tai nera tikslo raisinti , bet eigu turi is tu 3 bent 2 30%+ foldo gali izoliuoti , nes tau callins daznausiai 1 kuri su cbetu ismusi labaj daznai ;]
Aš žaidžiu:
pokerstars
Vartotojo avataras
fuxx
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 170

Standartinė Loudmouth » Tre Kov 09, 2011 4:34 pm

Jokiu būdu nereikia izoliuoti su small pocketais - taip prarandi visą jų tikrąją vertę. Kas tau iš to, jei laimėsi tuos 3-4bbs(geriausiu atveju). Geriau set minint ir pasiimti viską. Long runne iš to geroookai daugiau laimėsi. Izoliuot galima nebent late mtt staguose prieš mąstančius oponentus.
Loudmouth
Profesionalus lošėjas
Profesionalus lošėjas

Praneš.: 643

Standartinė RadzyS » Tre Kov 09, 2011 7:12 pm

žiūrėt pigiai flopa kaip ir patare kolegos :) dar priklauso nuo to kuriam kambary loši pvz: Triobete aš limpinčiau, o PS (FTP manau bus panašiai kaip PS) permuščiau, nes Triobete fišai beleka gaudo ir sunkiau išmušt po flopo, jai dėjo 2ct tai dar 12ct dadės kaip minimum :D aišku tokioj situacijoj jai seta pagausi bus labai gerai :)

P.S Aš lošiu 6-max patarimas gali buti bevertis ;)
Visikšai nesvrabu, kokia travka raidaes isšedtytos žodžusioe, savbru tik, kad pimira ir paksunite raide btuu svao vietejoe.
Aš žaidžiu:
triobetpokerstars
Vartotojo avataras
RadzyS
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 180

Standartinė ishii » Tre Kov 09, 2011 10:19 pm

limp ir tikiesi pagaut tripsus.. kitu atveju po flopo cek ir fold... fullringas yra fullringas o ypac mikrolimitai
Aš žaidžiu:
bwinpartytitanunibettriobet
ishii
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 256

Standartinė RadzyS » Tre Kov 09, 2011 10:49 pm

su pora rankoj tripsus sunku pagaut :)
Visikšai nesvrabu, kokia travka raidaes isšedtytos žodžusioe, savbru tik, kad pimira ir paksunite raide btuu svao vietejoe.
Aš žaidžiu:
triobetpokerstars
Vartotojo avataras
RadzyS
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 180

Grįžti į Hand'ų analizavimas, Lošimų dienoraščiai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta