![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Pasiūlykit kokiom sumom lošt
Moderatorius: auskaras
8 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Pasiūlykit kokiom sumom lošt
Sveiki pokeristai. Taigi žaidžiu pokerį nuo sausio mėnesio Triobete. Viskas prasidėjo nuo freerolų, laimėjau kelis eurus ir nuo tada pakilau iki ~260euru. Savaime suprantama, kad visame kelyje buvo gausu badbeatu ir panasiai. Taigi siuo metu zaidziu casha 0,02/0,04 sumom per 8stalus. tai zaidime vidutiniskai buna ~40-50euru. Kaip jus manot ar ne per mazos sumos? Ka jus rinktumetes? Gal sit n go, jei taip kokius?
Idomi jusu nuomone, nes stengiuosiu tobuleti ir ieskau nauju ideju. Taigi ka jus manote? Patarkite tokias sumas, kad jose zaisdamas su 260euru bankrollu jausciausi saugiai ir uztikrintai, net po Badbeatu seriju.
Aciu uz pagalba
Idomi jusu nuomone, nes stengiuosiu tobuleti ir ieskau nauju ideju. Taigi ka jus manote? Patarkite tokias sumas, kad jose zaisdamas su 260euru bankrollu jausciausi saugiai ir uztikrintai, net po Badbeatu seriju.
Aciu uz pagalba
-

BazKaLT - Naujokas

- Praneš.: 14
Re: Pasiūlykit kokiom sumom lošt
istikro tai lb idomu, kaip suprantu esi laimintis zaidejas, o net nezinai pagrindiniu bankrolo taisykliu. Galbut cia uzlukinai su kokiu turnyru ar ka
) nu bet ne esme su sita suma gali zaist 0.5- 0.10 limituose taip sakant nl 10. jei jau nukrisi iki plius minus 150 pereik i nl5. nes daba tik svaistai savo laika
)) micro limituose nereik ten kazkokiu super bankroll su 50 buy in ir panasiai. tie dalykai ateis veliau jei sugebesi kilt limitais
)) sekmes prie stalu 
- tupaccavelli
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 78
Na fainai, man ir taip buvo identiškai kaip tau, tai nuo to ir pradėjau lošt pokeri, dabar labai ilga laiko tarpa nelošiu, bet neesme. Šiaip nepatarsiu kokiom sumom lošt bet toki paveiksliuka parodysiu, nežinau kiek jame tiesos, bet kai aš pamačiau jį biški kitaip pradėjau galvot apie 'br' ir aišku nerodo per kiek stalu žaist, man atrodo 1. o i ta Cashout skaičiu nekreipk demesio.
Arba aplamai gal čia kokia Cashout schema velnias žino.

Didesnis
Arba aplamai gal čia kokia Cashout schema velnias žino.

Didesnis
Visikšai nesvrabu, kokia travka raidaes isšedtytos žodžusioe, savbru tik, kad pimira ir paksunite raide btuu svao vietejoe.
-

RadzyS - Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 180
Taigi, kaip ir pataret pradejau zaisti NL10 pokeri. Zaidziu per 4stalus, po 10euru. Tai po pirmos dienos (3h) zaidimo isejau +22eurai kas manau yra nelblogai. Dziaugiuosiu, kad perejau i aukstesni lygi, nes nepalyginamai jame maziau fishu, visi zaidzia atsargiau, eina vogti blindus, ne taip kaip NL4 ( kai callina preflop su bet kuo), aisku pasitaike keletas fishu sudeginusiu mano AA su 48o
tokie tik kelia juoka, kai be pozicijos 0.4Euro pf pacallina, nors flope as reizinu eura jis sugeba pacallint ir turne dvi poras surinkt. Nu bet anyway, dekui uz pagalba 
-

BazKaLT - Naujokas

- Praneš.: 14
Triobete matai nl4 jai limpino vyras tai flopa žiures tikrai 
Visikšai nesvrabu, kokia travka raidaes isšedtytos žodžusioe, savbru tik, kad pimira ir paksunite raide btuu svao vietejoe.
-

radzy ta lentele labai gera... ir su visais cashoutais... padarai cashouta - lieki tam paciam limite.. uzsigrudini...ir palaipsniui lipi laiptais - cashoutindamas.. nes buna kai nl2 ar nl5 persokama - jautiesi dievu kad greit beatinai tuos limitus.. o nl10 tave jau bytina .. ir vel tenka leistis i zemesni limita .. taigi geriau po truputi uzsigrudinant lipt limitu laiptais kaip tam paveiksliuke rodyta... ir cashoutinant..
http://www.pokerstrategy.com/uSPML6 -50$ UŽ DYKĄ. testo pagalba bacyla@elekta.lt
- ishii
- Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 256
Na aš suprantu ta lentele, bet niekaip nesuprantu to cashout, man kažkaip be cashoutu tai viskas gerai ten joje gaunasi. Jai tu supranti gal galėtum kaip nors paaiškint
nes pvz pažėkim i pradžia persivedi 60 ir kai pakyli iki 150 tada nusiemi tipo 125 ir eini NL5 tai kaip čia, nelieka euru tada 
-

as kai zaidziu triobete statau mazomis sumomis ir viskas man puikiai einas, nors ir netampu milionierium, bet lita kita savo saskaitoj turiu 
- Picea Muga
- Naujokas

- Praneš.: 3
8 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Diskusijos apie pokerį
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių